Börjes barnbarn

föralltid

Halvarsnoren

Jag hade flera funderingar på vad jag skulle hitta på igår. Städa och organisera lite hemma? Ta tag i fotosamlingen? Greja i trädgården? E-type på borggården? Gå en långpromenad? Det blev varken det ena eller det andra...
 
Utan det tredje. Älsklingen var iväg och åkte hoj i skogen. När han kom hem, kom han hem som Skogsmulle. "Vi ska ut och campa!" Eh? Nu? Jaha? Okej. Så vi började packa ihop tält, kläder, lilla grillen, lite mat och åkte till affären för att handla resten.
 
Iväg vi for på småvägarna mot Halvarsnoren. Slog upp tält, packade upp, drog igång en brasa och tog ett uppfriskade dopp. Värmde oss vid brasan och grillade korv till middag. Satt sen vid brasan, åt nötter, drack cider och tittade på när älskling lekte pyroman =) Han tillverkade även en egen fackla i sann Bear Grylls anda.
 
 
På morgonen började vi packa ihop lite smått. Drog igång en brasa för värmen och lilla grillen som vi la kycklingen på. Mumsade upp kycklingen och bara chillade vid brasan en stund innan vi packade ihop alltihop. Åkte hemåt, men tog ett stopp vid lilla stranden och doppade oss en gång till.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: