Börjes barnbarn

föralltid

Midsommar 2013

Började göra mig i ordning och fundera ut kläder, hår och smink till kvällen. Tog bussen till Ica Maxi för att köpa jordgubbar. Precis när jag kom ut ringde pappa och frågade om jag skulle komma bort på midsommarmat. Självklart. Lite snabb omplanering. Pappa hämtade mig och syrran, hem till mig och hämta alla grejer som jag och Simon skulle ha till kvällen. Mamma, pappa, Wille, Julle, Jimmy, Anna, Micke, Johanna, Theo var på plats. Matte, Lina och Viggo kunde inte komma.
 
Mumsig midsommar mat. Melon och jordgubbar till efterrätt. Så gott, så gott.Tog en promenad med syrran och brorsans hund Milla för att leta blommor till min krans. Hade tänkt ha midsommarblomster som jag hade sett hemma. Har länge velat haft det, men de senast åren har de varit överblommade. Hittade dock inga hos mamma och pappa. Inte ens tillräckligt med lupiner. Så det fick bli en med bara gula blommor. Simon kom sen när han hade jobbat klart. Tog det lugnt en stund innan vi packade in allt i bilen och drog iväg till Keckle.
 
Grillning med fina Nettz och grabbarna.
 
 
Mysig kväll. Tröttheten infann sig så småningom hos majoriteten av oss och det var dags att sova. Gänget drog hemåt, och jag och Simon kröp in i tältet som vi hade satt upp i Keckles trädgård =P Ett bra tält. Det sattes upp på 10 min i onyktert tillstånd. Vilket är bra marknadsföring för tältet, kom vi fram till.
 
Sov riktigt bra, även om en hel del luft hade pyst ur luftmadrassen. Vaknade till några gånger på morgonen, men somnade om till ljudet av regnet mot tältet. Underbart ljud. När Simon hade vaknat började vi plocka ihop och hjälpte Keckle att plocka undan lite grann. Åkte hem till mamma och pappa med förhoppningen om att det skulle finnas rester från midsommarmaten. Det blev tacogratäng istället i sällskap av Matte, Lina och Viggo som också var där.
 
Sen blev det hem till huset och krama på Smulan. Jag grejade med lite tvätt innan jag landade i soffan. Framåt kvällen lagade jag midsommarmaten som vi egentligen skulle haft igår. Mumsade upp maten till filmen Valentine´s day. Lite jordgubbar på det också =)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: