Börjes barnbarn

föralltid

Avresa 2

Kategori:

Det lyfte inte riktigt sist. Höhö. Allvarligt. Försökte lägga upp en bild med lite text. Nej. Försökte lägga bara text. Nej. Gick in via internet. Nej.

Späckad dag igår. Mer än en vanlig söndag. Packa, nyckel till mamma, barndans och simgrupp. En hel del föreningsjobb som skulle fixas innan jag drar.

När jag kom ner till badet fick jag lite mer att göra. Enkät och simmare som skulle flyttas upp. Kollegan behövde lite hjälp också. Han hade tagit emot en ny simmare som nyss flyttat hit från Thailand. Simmaren kunde ett simsätt. Och ingen svenska.

"Nog för att jag kan lite thai, men inte så bra." ;-) Skämtade jag. Han visste ju då att jag skulle till Thailand och jag hade sagt att jag kan hälsa på thai.

Jag följde med upp på kanten och där står - min elev från Sva2x! Kul :-) Lära ut simning utan språk har jag ju gjort förut, så efter ca 10-15 min kunde han två simsätt till. Fan vad jag är bra. Skryt, jag vet. Men va fan ;-)

Allt blev förskjutet så jag blev sen till dansen. Precis när jag stormade iväg kom Simon i bilen. Gött med lite flyt! Jag hann vara med på majoriteten av dansen.

Direkt iväg och handla matsäck. Hem, äta, packa det sista och försöka jobba klart. Efter 2 kom jag i säng och vid 6 ringde klockan och jag stressade med det sista.

Efter en busstur, som varvades med läsning i Harry Potter och halvsova, är vi nu framme på Arlanda. Väntar på att få gå ombord på planet.

Underbart!!!

Avresa

Kategori: Dagbok

 

Harry Potter

Kategori:

Idag var jag bokad som tentavakt på morgonen. Skönt att gå upp tidigt. Hinner med så mkt mer då. Har varit så trött nu ett tag och inte orkat ta mig upp på eget bevåg. Så det här behövdes.

Nu är jag på g in till grannkommunen för att låna bok. Vi har tittat på Harry Potter filmerna och så kom jag på att jag kan ju passa på att läsa böckerna i Thailand. Det blir mycket tid till läsning på planet och i solen.

Ettan var dock utlånad här hemma. Och nu har det gått så pass långt att jag har gett mig fan på att läsa dem :-)

Snart

Kategori: Dagbok

Va fan är det med mig?
 
Jag räknar ner nu.
 
Och det är typ allt jag orkar göra just nu.
 
På måndag!

Fest ikväll

Kategori:

Jani börjar lite försiktigt med det lilla glaset :-PDet finska shotglaset ;-)

Shoppat

Kategori: Dagbok

Jadå. Jag kom allt hem med ett gäng grejer. Vi började på Stadium Outlet. Fick med mig strumpor, två sportbh:ar och ett par skor därifrån. Sen åkte vi in till centrum och jag köpte efterlängtade plånbok/väskan från Monki. Sett flera som har just sån modell som jag ville ha, men inte hittat någon. Men tillslut så var det en på dansen som hade en och sa att de fanns på Monki. Nu har jag äntligen en i min ägo! Och så påbörjade vi mission impossible --> hitta en snygg bikini som passar. Efter x antal provningar så hittade vi tillslut två stycken som satt bra. Min kärlek letade efter storlekar och andra modeller som jag kunde prova, och han höll humöret uppe hela tiden. Strongt gjort av honom och jag är glad för det. Gå i affärer är ju knappast någon favorit sysselsättning för många karlar.
 
När vi hade allt vi ville ha så satte vi oss på Jensen's Bøfhus och åt mat. Mycket gott. Vi pratade om Thailand =D Snart dags ju! Två veckor kvar! Vi funderar på om vi ska åka till nått mer ställe än bara Hua Hin där vi brukar hålla till. Mätta och belåtna gick vi till Forex och växlade pengar innan vi åkte hem.
 
Nu har jag varit på dansen och väntar på att maten ska bli klar. Ska kolla på Top Model och Project Runway innan jag hoppar i säng.

I wanna rock!

Kategori: Dagbok

Åhh så fick jag på mailen att Rock of ages är förlängt till 25 maj. Bra det! För jag SKA gå.
 

Burlesque!

Kategori: Dagbok

Helgen gick riktigt bra även om det var fullt pådrag framförallt under lördagen. En annan simklubb på besök, ledarbrist och uppstart av polo och balett. Lite rörigt i huvudet, men det blev supernice! Jag var lugn hela vägen. Hade det varit för ett tag sen så hade jag varit helt hysterisk på fredagkvällen. Personlig utvecklig. Good shit.
 
Igår blev det chill. Måndagar brukar bli sånna dagar. Söndagen är lång med barndans, simskola och egen dans. Och på dansen!! Vi ska dansa till en låt ur Burlesque =D Beautiful people. Helt suveränt! Love love love.
 
 
Idag tänkte vi dra till Örebro och shoppa. Måste köpa bikini till Thailand! De jag har är ju urfunktion vid det här laget. Tänkte passa på att köpa annat smått och gott också. Unna-mig-dag idag. Håller tummarna för att jag kommer hem med lite också.
 

Flowerpower

Kategori: Dagbok

Håll i hatten. Kolla här:
 
 
Det här möttes jag av när jag kom hem efter fm på SFI och en lång em med föreningsjobb.
 
Internationella kvinnodagen är det visst idag. Sambon tyckte att jag skulle få lite blommor. Det var som fan =P Oväntat och fint gjort av honom.
 
Bra möte med chefen idag. Öppna kort och feedback. Det ger givetvis en nytändning. Och man kan väl säga att det känns tryggt med vingar som tak om det skulle bli en regning dag ;-)
 
Tacogratängen står i ugnen. Det bli mat, vin och Harry Potter innan vi tar kvällen.
 
Spännande dag imorgon.

Tidsperspektiv

Kategori:

"Jag ringde för längesen."
"Okej?"


Hela två dagar sedan.

Mar. 05, 2013

Kategori:

Fan vad tråkigt det är att vara sjuk. Sabbade mina planer totalt. Blev frisk innan helgen. Bara näsan som är täppt, men den här veckan är jag ju vikarie för syrran. Så jag har inte alls lika mycket tid att förbereda som jag hade haft förra veckan.

Just nu åker jag runt till grundskolorna med infolappar. Fick precis reda på att det är studiedag imorgon. Fan då. Well well. Skiter det sig... ja, då skiter det sig helt enkelt. Bara att ta nya tag till nästa termin.

Helgen var annars i stort sett som vanligt. Simskola, showkidz och dans. Och så fick jag se en tjej bli knockad av en bil. Kan nog inte kallas påkörd. Snarare glidtacklad. Såg helt sjukt ut. Men det gick bra med henne.

Våren är på g också. Våra lila fina blommor har kikat fram.Inte långt kvar till Thailand heller. 20 dagar kvar. Längtar!