Börjes barnbarn

föralltid

Helg på riktigt

Kategori:

Så jäkla mycket helg också! Skapligt intensiv arbetsvecka har det varit. Avslutning förra helgen. Träff med chefen två dagar i rad varav den ena ett längre möte. Känner mig oftast manglad mentalt efter ett möte med chefen pga idébomberna som haglar in. Och ännu fler idéer blev det på klubbvägledningen i Stockholm igår. Idag blev en uppsamlingsdag på gårdagen följt av tentavakt.

Med nya arbetstiderna kommer jag vara ledig lö och sö. Så nu tar jag helg. På riktigt. Inleder den med dusch och ansiktsmask. Fortsätter med mat, vin, brie och choklad.

Gött.

Beställt

Kategori: Dagbok

 
Jajamän! Beställt lite kläder på Ellos rea. Två klänningar, två jeans och ett par shorts. Fint det.
 
Dags att hoppa i säng. Ska träffa chefen imorgon kl 8.00. Jag ska åka till Stockholm på torsdag på "klubbvägledning", så vi ska snacka om det. Och en hel del annat också antar jag. Gäller att vara pigg då.
 
Godnatt.
 
 
 

DANS

Kategori: Dagbok

Avslutning..

Kategori:

..på simskolan har vi haft idag. Jag kirrade glass till allihopa. Frysen var full med glass. Och stora leenden blev det när jag delade ut glassen efter deras simlektion. Den här terminen har gått sååå fort! Som alltid.

Även tränaren fick en present.Trivs mycket bra med mitt jobb dagar som denna.

Nu blir det grillning med vänner.

KDC på YouTube

Kategori: Dagbok

Ikväll börjar sommarkursen. Tack o lov för det. Måste ju få dansa!
 
Nu har det börjat trilla in klipp på KDC´s YouTube sida. Så här har vi raggan som jag inte hittade något klipp på sist:
 

Rockklassiker!

Kategori:

Fäller nästan en glädjetår. Som jag saknat er!Radio funkar ju inte här inne i min lilla vrå. Chefen var nyss förbi med högtalare så jag kan lyssna på musik, framförallt radio, genom datorn.

Glad tjej.

PrimeTime

Kategori: Dagbok

Dansuppvisning i lördags. Temat för den här showen var PrimeTime. Danserna representerade olika tv-program, serier eller filmer.
 
En återblick på Invigningen av Friends Arena (show)
 
 
Packat & klart - Jamaica (ragga)
 
 
112 på liv och död - brandmän på ett nattpass (discon)
  
 
Städare, tv-studion behöver ju städas ibland =) (street fortsättning) 
 
 
Gladiatorerna (street avancerad)
 
 
Film: Burlesque (show)
  
 
 
UNDERBAR DAG!
Till att börja med så fick jag dansa en hel dag, från 12 till 19. Jag fick dessutom träffa flera av mina favoriter. Rebecka var med på första föreställningen och passade småttingarna, så vi hann umgås lite innan föreställningen. Anneli kom och tittade på föreställningen så vi umicks en liten stund mellan mina föreställningar. Älsklingen, mamma, syrran och syrrans kompis + två barn kom och tittade på andra föreställningen. Fick kramas och umgås (och skriva autografer, hahaha) i pausen. Efter föreställningen åkte jag och älskling till Keckle där det vankades grillning och trevligt sällskap. Och jag fick krama på Nettan. Som sagt, underbar dag <3

Vad hände?

Kategori:

Hur blev jag en bubbelvatten-drickare? Bara sådär?Genrep

Kategori: Dagbok

Då var genrepet avklarat. Det gick riktigt bra. Danserna sitter bättre än vad jag trodde. Behöver bara kirra så kläderna sitter lite bättre. I med lite resår och sy i det sista. Längtar som tusan nu!
 

10 min kvar

Kategori:

Och vi har även denna gång fått byta platser. Från balkong rad 7 till parkett rad 3.Man tackar :-)


Shopping

Kategori:

Tog bussen in till Örebro för en shoppingrunda. Började på Myrorna för att spana efter röda byxor till dansföreställningen. Fixat för 45 spänn.

Sen blev det besök på HM, Lindex, kappahl, veromoda, glitter m.fl och flertalet vändor till provhytten.

Kom hem med ett par skor, toffsar, två halsband, typ sju tröjor och ett par byxor. Köpa byxor i butik är värdelöst för min del. Tacka vetja Ellos. Ska lägga en beställning där nån dag.

Det är inte så svårt att gissa vilken färgskala jag föredrar på kläder...Kirrade käk när jag kom hem och kollade på "Lets Dance" på play följt av "Hela Sveriges fredag" på tv. På tv! Förutom film, så minns jag inte ens när jag använde tvn för att kolla på ett tv-program senast. Det var riktigt länge sen.

Nu blir det läsa Harry Potter en stund. Sen sova. Imorgon drar vi till Stockholm! Rock of ages!!! :-)


Dansens Dag

Kategori: Dagbok

Här är vi =)
 
Del 1.
* Discolekis
* Tävlingsdansarna i street
* Tävlingdansarna i disco
* Street 7-10 år
* Ragga
 
 
 
Discolekis.... Allvarligt talat... Hur söta kan man bli? Deras freestyle del är helt underbar =D Kameran hade stängt av sig mitt i raggan, men det var bara en liten pytte del som inte kom med. Så här kommer resten:
 
Del 2.
* Ragga
* Disco 11-13 år
* Experience the motion (äldre)
 
 
Längtar som tusan nu till showen!