Börjes barnbarn

föralltid

Lekt

Kategori: Dagbok

Idag har jag lekt med mitt brorsbarn Theo. Mamma skulle vara barnvakt så jag tog bussen dit och var med och lekte lite med charmtrollet. Jag bydde torn. Theo rev ner torn. Jag byggde ett nytt. Theo rev ner. Mycket rolig sysselsättning =)
 
Fin dag.
 

Söndag igen

Kategori: Dagbok

Ja. Där hade en till vecka gått. Bara sådär. Svisch.
 
Inga direkta konstigheter denna vecka, mer än att det börjar dra ihop sig till terminsslut på jobbet och på dansen. Och som vanligt... Vad fan hände med den här hösten?
 
Det började i måndags (eller egentligen redan förra söndagen) med avslutning för minisim och vuxensim. Kändes som vi nyss startade upp minisimmet.
 
Ledig tisdag och onsdag, men däremot hade jag dans då. Och vi börjar bli klara med alla danserna. Discon är klara, ena raggan är klar. I torsdags blev vi även klara med streeten.
 
Torsdagens jobb blev lite stressigt. Skulle skicka ut ett första veckobrev till kommittén. Och det tog längre tid än väntat. Nog för att jag är bra på att skriva mycket, men jag höll det verkligen kort, men ändå så försvann tiden jättefort.
 
Även denna helg fick bli en lugn sådan. Kände att det behövdes. Både under fredagen och lördagen blev det diverse filmer netflix och viaplay.
 
Imorse blev det en mysig sovmorgon. Käkade sen lite lunch innan jag tog en promenad ner till jobbet. Solen sken och himlen var blå. Så det var lika bra att passa på.
 
När jag kom ner var utbildningen för tränarna redan i full gång. Föreningen har haft tränare på tre olika utbildningar i tre olika städer denna helg. Helt underbart att se. Gulliga som tusan är ledarna också när de stormar fram och berättar om sina nya kunskaper =P Så kul!
 
Jag stod med och tjuvlyssnade men framförallt pratade om jobb med en av utbildarna och fick även kontaktuppgifter för vidare kontakt. Kommer bli spännande att se utvecklingen på det.
 
Sen hade jag min egen grupp och satt även och bollade lite om Luciadoppets luciatåg. I år är jag med som backup. Det känns riktigt bra att ha den rollen. Superkul att bolla med tjejerna och finnas där om de behöver.
 
Allt flöt på riktigt bra på jobbet vilket gjorde mig mer taggad på kvällens tränarmöte än vad jag var innan. Jag misstänkte att det skulle ta lite tid av min dans vilket jag ogillar skarpt! Men väl på mötet så var det skön stämning och det saknades bara en tränare från tävlingsgrupperna.
 
Till dansen hann jag ändå. Kom i slutet på uppvärmningen. Dock så kändes kroppen inte helt med och lite ur fas eftersom jag inte vara med på uppvärmningen. När vi kom till genomgången de nya stegen sen så gick det bättre.
 
I grupp skulle vi sen göra en egen åtta. Jag var med Lucas som var snabbtänkt och vi tog steg från förra terminens dans. Då fick jag tid till att träna lite själv, så då fick jag bättre koll på stegen. Och nu är vi klara även med båda söndagsdanserna!
 
Som sagt. Det börjar dra ihop sig!

Hund sms

Kategori: Dagbok

Helgen

Kategori: Dagbok

Något lugnare helg. Fullt drag på jobbet, men lugna kvällar.
 
I fredags blev nya rutinen - kött, vin, choklad, film/serier och ett dopp i poolen. Det var mysigt tills mina tankar satte sig på tvären. Bit ihop, duscha och lägga sig i sängen. Började läsa i "rensa i röran" boken. Det brukar alltid ge lite inspiration. Tyvärr kunde jag inte sova sen. Funderade på om jag skulle upp och rensa i röran direkt =P Somnade så småningom.
 
Igår drog vi en snabbis till stan. Simon skulle köpa farsdagpresent och sen käkade vi lunch på stan innan jag skulle börja jobba. Efter jobbet köpte vi med mat hem, kollade lite serier och sen var för sig. Hoppas i säng ganska tidigt, men låg och spelade lite quizkampen en stund.
 
Nu ska jag få i mig lite lunch och dra iväg till jobbet, och sen blir det dans.

Hemmajobb

Kategori: Dagbok

I måndags blev det fullt ös direkt. Vi hade besök av idrottsfritids, jag hade ett möte och sen en internutbildning med de yngre ledarna.

Ledig tisdag och onsdag. Mer eller mindre utslagen pga mens och eventuellt lite sjukdomskänningar. Vill-inte-bli-sjuk!

Dansen har gått riktigt bra trots ovanstående. Trodde också att jag skulle vara lost efter lovet, men stegen satt riktigt bra. Bara 4-5 gånger kvar till showen, så alla danser börjar bli klara nu.

Idag var det jobb igen. Hann inte med allt som jag hade tänkt så jag har suttit här hemma och jobbat lite. Jag har haft en fantastisk assistent till hjälp:Vad kan gå fel då liksom? :-)

Tyvärr behöver jag ta mig ner till jobbet imorgon igen. Well well. Bara att bita i det sura äpplet. Måste försöka vända tillbaks dygnet lite, så jag får väl använda jobbet som hjälp.

Halloween 2013

Kategori: Dagbok

Jävligt kul helg. I fredags hos Sofie, som tidigare nämnt. Superkul med bara massa nya ansikten. Små ynlingar som jag söp under bordet med ölspel =P Haha. De trodde väl att denna tant skulle vara en lätt match. Men icke! Idag fick jag höra att jag hade fått fina vitsord och att de erkände sig slagna.
 
Sov väl kanske tre timmar. Lunch på "döda fisken" och sen iväg och jobba. Hem och på med kostymen igen för Halloween fest nummer 2. Denna gång hos en gammal klasskompis med vanliga gänget + några nya ansikten. Det blev en chill kväll för min del. Hade knappt kommit igång innan älskling, utklädd till tant, började må sådär, och vi fick be ge oss hem. Well well. Jag behöver ju inte vara "last woman standing" varje kväll =P Dessutom var det skönt med liiite fler timmars sömn eftersom jag skulle jobba idag också.
 
Det var iaf lugnt på jobbet eftersom jag inte hade någon egen grupp. De har höstlov, så det var bara smågrupperna i gång. Sen iväg upp till dansen, som det är slut på lov med. Skönt att dansa igen! Bara 4-5 lektioner kvar nu på den här terminen. Helt galet!!
 
Men nu ska jag ta och ligga här i soffan och vara lite bakis i efterskott med god kyckling, nötter, choklad och några program på diverse play-sidor.
 
 

God..

Kategori: Dagbok

Natt? Morgon?

Aja. Jag ska sova nu iaf. Känns alltid lite fel att gå min "walk of shame". Grannarna sitter och äter frulle när jag kommer hem från festen.

"Jag stannar bara en stund". Hahaha. Jag blev sist kvar med undantag för de som däckade och fick sova över.

Det blev en kul kväll. En bra blandning med folk från flera olika delar av landet.

Det var Sofies 20-års/halloweenfest. Imorgon, eller rättare sagt senare idag, väntas ytterligare en halloweenfest.

Så ja. Sova var det...

Skata vs. Katt

Kategori: Dagbok

Rond 1.Grannkatten har gett sig in i en fight med en skata i vårt äppelträd.