Börjes barnbarn

föralltid

Åldersanpassad fysisk träning...

Klart som tusan att det blev fysiskt. Kursen jag gick var efter följande bok:
 
 
Suveräna kursledare. Otroligt proffsiga. De hade ju sjlva fått lära upp sig utav självaste författaren. Det blev massa diskussioner. Jag hamnade i en spridd grupp, men ändå riktigt bra. Den ena hade läst liknande ämne på universitet, och hade en hel del att bidra med. Både lördagen och söndagen avslutades med fys-pass där vi själva fick testa på olika övningar som vi pratat om.
 
På lördages kvällen blev det middag och underhållning. Detta år var det bara en DJ, och inget liveband, så det blev inget med att stänga dansgolvet detta år. Överlag var alla väldigt trötta så vi som var sist gick till rummen bortåt halv ett, men det hindrade inte mig och Terese från att prata till fyra. Tre timmars sömn fick jag. Kändes ju sådär inför söndagens grupparbete, men det fick det vara värt. Jag var faktiskt riktigt pigg ändå till skillnad mot den andra i tjejen i min grupp som faktiskt slumrade till på en genomgång(!)
 
Stundtals ville jag klona mig själv. Även om kursen var superbra, så vill jag samtidigt hänga med styrelsensarbete. Jag hade ju sett deras program, och det var flera delar där som jag gärna hade varit med på. Kursen Idrottspsykologi gick också, som jag också gärna hade gått. 
 
När jag kom hem kände jag mig mer eller mindre stendöd, men det hindrar inte mig från att dansa. Pallrade mig iväg på slutkörda ben och möttes snopet av en lapp som sa "inställt". Fan och tack för den, kände jag då. På ett sätt skönt, eftersom jag var så trött, men samtidigt surt.
 
Måndagen sov jag länge. Jobbade på eftermiddagen men skippade att simma själv. Hade lite känningar i kroppen efter sista fys-passet på kursen. Idag har jag varit ledig, och fick då ta emot hantverkare som skulle kolla cirkulationspumpen. De kunde troligtvis komma och laga redan imorgon. Han skulle återkomma under eftermiddagen för att bekräfta, men jag fick aldrig något samtal. Får se om de är gulliga och ringer och väcker mig alldeles för tidigt imorgon =/

Kommentarer


Kommentera inlägget här: