Börjes barnbarn

föralltid

Snööö

Jag ser det snöar, jag ser det snöar.. Det var väl roligt? Hurra. Typ. Ryktet sa att det skulle komma snö, och det gjorde det också. Har precis kollat klart på "The Proposal". Den jag egentligen ville se i torsdags, men aldrig hittade. En riktigt sur torsdag hade jag...
 
...men på fredagen vände det. Helt. Fin fin helg fick jag. Solen sken och det var en sån där perfekt höstdag. Färgglatt, himlen var klarblå, luften frisk och solen värmde. Jag högg tag i krattan och började dra ihop löven. Tänkte för omväxlings skull ligga steget före mina hurtiga grannar. Det dröjde inte förrän älskling kom hem och jag fick sällskap.
 
 
När vi var klara bestämde vi oss för att köra på mys som vi gjorde förra fredagen. Gött kött, vin, choklad och film. Mmm... Fina fredag <3
 
På lördagen fick jag dock hoppa upp tidigt ur sängen eftersom det vankades tävling för mina yngsta simmare. Alfred Nobel Cup, på hemmaplan. Det blev en blandad kompott. Lite diskningar för vändningar på ryggsim, men väldigt fina starter på bröstsim.
 
Under lunchen åkte jag och älskling för att kolla efter Wii U. Vi hade pratat om det under fredagen. Hittade dock inget. Under insimmet av andra tävlingspasset får jag sms... Min lilla geek hade åkt in till Örebro och köpt Wii U där =P
 
Så på kvällen blev det tv-spel för helt slanten. Jag, älskling och Sofie spelade Mario till relativt sent. Jag och Sofie hade ju ändå kirrat så att vi hade sovmorgon på söndagen. Våra simmare skulle inte tävla förrän på eftermiddagspasset. Och vilken sovmorgon sen ;-)
 
På tävlingen skötte sig simmarna exemplariskt. Våra små simmare som tidigare varit osäkra på starterna såg vi inte skymten av. Istället fick vi se finaste starterna nånsin under eftermiddagens frisims lopp. Duktiga tjejer! När tävlingen var slut så passade jag på att ta en promenad hem i den, återigen, vackra hösten.
 
 
 
Syns kanske inte så bra på bilden, men vackert var det nere vid sjön. Hade gärna stannat, men behövde komma hem och få i mig lite mat innan jag skulle iväg till dansen.
 
I måndags blev det eftermiddagsjobb och tränade min simgrupp. Provade att köra starttid med hela gruppen tillsammans, och det blev ett riktigt grymt pass. Efteråt hoppade jag i själv och simmade. Gudomligt är väl kanske att ta i lite, men det är så skönt att äntligen kommit igång med simning igen. Jag hör hemma i bassängen. Punkt och slut.
 
Det blev inget Mario på Wii U under måndagen eftersom han jobbar fm och jag em. Vi hade dock bokat in att vi skulle spela under tisdagen när jag är ledig. Sagt och gjort. Strax efter att han hade slutat jobbet kommer ett sms. "Nu blir det Mario" med följande bild:
 
 
Hahaha. Han hade plockat med sig figurerna från jobbet, gullponken. Vi spelade tills det var dags för dans. Disco. Dansa tills vi spyr, var mottot för kvällen. Mjöksyreträning, jo man tackar. Hatkärlek när den är som bäst. Dammade av en dvdfilm som fick avsluta dagen. Ledig även onsdag och gjorde så lite som möjligt innan jag tog mig bort till raggan. Där började vi på en ny dans. Fröken kom att tänka på en gammal koreografi förra veckan som hon tänkte plocka upp på nytt och köra med oss. Och så blev det. Avslutade även onsdagen med en dvdfilm i biorummet med ingefärste med lite honung i, och äpplen från vårt träd. Riktigt jävla goda.
 
Idag blev det sovmorgon. Kände att jag inte riktigt orkade upp för Bodybalance den här gången. Får bli nästa torsdag. Sov som en gris gjorde jag istället. Iväg till jobbet. Tränade gruppen. Vidare till dansen, där mottot "dansa tills ni spyr" hängde kvar. Inte fullt lika blodigt den här gången. Promenixade hemåt i den nu regniga och ruskiga hösten. Kirrade käk till filmen. När filmen var slut, slängde jag ett öga genom fönstret och fick se flingorna falla.
 
Man bara måste kommentera snön. Nånstans. Jag tänker inte göra´t på facebook, så det får bli här i bloggen. Då insåg jag även att jag hade lite att skriva ikapp, så det fick bli ett låååångt inlägg idag. Grattis, om du lyckats läsa hela vägen hit =P
 
Nu blir det natten. Imorgon ska jag kanske kratta lite till. Städveckan pågår just nu. Tänkte att det vore bra om grannarna faktiskt ser att jag hjälper till. I övrigt blir det en sväng till systemet och sen ladda upp för utgång med Nettz. Vi ska återigen visa Örebro vad vi går för.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: