Börjes barnbarn

föralltid

Klappjakt

Efter Stockholm var det direkt igång med badhuslivet igen. På söndagen hade vi KM (14 dec). Ett lite mysigt och trevligt sådant. Mina små  har blivit ett tajt gäng, har bra koll på hur tävlingar går till och är framförallt riktigt duktiga. Och modiga. På KM är tanken att man ska delta på alla distanser, men inget måste, inklusive fjärilsim som vi tränar för fullt på. När jag frågade vilka som ville delta på fjärilsim så räckte samtliga upp handen. Även om de visste att de kan bli diskvalificerade, så ville och vågade de prova på. Stolt =)
 
På onsdagen (17 dec) var det dags för avslutningsmiddag med styrelsen, så jag var även inbjuden till styrelsemötet de hade innan. Kul att vara med och lyssna. Middagen var på Red Brick. Trevligt och gott. Annars har jag suttit och klurat, funderat, tänkt och försökt pussla inför kommande termin. Nya öppettider vilket innebär en del förändringar.
 
Igår (21 dec) hade jag ett möte med chefen för att få lite ordning och reda. Efter mötet hade jag en något längre att-göra lista, men desto klarare i huvudet. Gött. Jag och älskling hade bestämt oss för att åka in till Marieberg för att fixa julklapparna. Jag hade bestämt sedan innan vad jag skulle ha till brorsbarnen, så det underlättande en hel del. Vi tog oss till och med en lite längre lunchpaus. Satt bara och pratade och tittade på folk. Överlag var det en lugn och skön stämning inne på Marieberg även om det var mycket folk. Märkte inte av någon stress alls. Det blev på det hela taget en riktigt mysig dag. På hemvägen stannade vi till hos mamma och pappa för att säga grattis på födelsedagen till mamma och namnsdagen till pappa. Småpratade lite och kollade in deras snygga vardagsrum. Stylish =)
 
Idag ögnade jag igenom schemat för våren och skickade utvärdering till ledarna. Fick också lite jobbsamtal om framtiden för föreningen. Och för mig. Lite förändringar på gång. För min egen del ska det få sjunka in och bollas lite, så får vi se vart det leder.
 
Och imorgon ska vi klä granen =) 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: