Börjes barnbarn

föralltid

November

 Fullt ös som vanligt under november och december. Har inte skrivit på mer än en månad. Minns knappt vad jag har gjort, men som tur är så har jag ju tagit några bilder, instragrammat och twittrat lite.
 
I badhuset har mycket fokus varit på biljettförsälningen till Luciadoppet. Två tävlingar har betats av. Utmanaren (16 nov) och Höstsimiaden i Säffle (23). Till den senare skrev jag artikeln till tidningen. Vi har haft 3 x idrottsfritids (11, 20, 27). De sista två var med särskolan. Kul men jag var lite nervös för hur det skulle gå. Men det gick riktigt bra. Vårt sista tillfälle var även sista för terminen, så då blev det lite fika och diplom utdelning. Då kom en mamma fram och bjöd på lite fina ord. Värmde såklart. Även Marina var väldigt nöjd med lektionen. På simskolan var det pirat-helg (15-16) och avslutning (29-30).
 
 
 
I slutet på november åkte Simon till Thailand. Utan mig =/ Well. Jag fick frågan, men den här tiden på året är sämsta tänkbara att åka iväg på. Dessutom blev det bra ändå, då det bara blev han, hans pappa och hans syster som åkte. En liten familjetripp. Lite svårt att sova pga alldeles för mycket utrymme i sängen, men dagtid höll jag mig sysselsatt. Dels jobb och dans, men hade också bokat in 2 x bästisdejt (21 nov). Först en lunch på stan med Anneli och sen fest med Nettan. Några dagar senare (27) tog vi en till lunchdejt, jag och Anneli. Sen unnande jag mig en shoppingdag i Örebro (28). Köpte kläder till dansenföreställningen, men även lite nya vardagskläder till mig själv. Behövdes! Skulle också köpa så kallades "tå-trosor" till moderna dansen på Dansshopen, och påvägen dit hittade jag Tehuset. Fick med mig lite gott te hem. Tur att den butiken inte ligger i stan... =P
 
 
 
Vi var ju två tjejer i huset som saknade Simon. Osäker på vem av oss som saknade honom mest. Sen om Smulan saknade husse eller husses resväska går att diskutera... =)
 
 
Det blev en hel del jobb i november och början på december. Som vanligt egentligen, i och med avslutning, dansshow och Luciadopp, men den här terminen har det krockat mer än vanligt. Det har varit jobbigt att behöva välja mellan mina två stora intressen - dansen och badhuset. Dessvärre så hamnade dansshowen och Luciadoppet på samma helg. Så första veckan i december blev en upptaktvecka utan dess like, med extra träningar och finslipning på både dans och Luciadopp. Klämde även in ett besök hos frissan. Eftersom jag var sent ute, så blev det inte hos Johanna, utan fick en tid på salong Otto. Blev nöjd med resultatet. Vad som helst hade iofs blivit en förbättring mot risbusken jag hade innan. Håret behövde i alla fall piffas till inför showhelgen. Givetvis så krockade även genrepen och eftersom det inte går att klona sig, så fick jag helt enkelt välja. Det blev dansen tillslut. På Luciadoppet så har jag egentligen bara konstsimmarna att ta ansvar för, men mitt hjärta vill vara på båda ställena. På dansen kändes det viktigt att få prova med kläderna och få en känsla för hur långa/korta klädbyten jag skulle ha.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: