Börjes barnbarn

föralltid

Skidåkning

I tisdags var det jobb som vanligt. Hade tävlingsgruppen på eftermiddagen, och sen förberedde jag sportlovet in i det sista. Jag själv skulle ju nämligen inte vara på plats vilket bara var nyttigt för mig. Att inte vara på plats och övervaka. Min mix av lite kontrollfreak + att jag tycker det är så roligt, gör att jag har lite svårt att släppa jobbet. När jag kom hem så packade jag väskan och vi kollade lite criminal minds innan vi hoppade i säng.
 
Upp tidigt skulle vi på onsdag morgon för att packa in oss i bilen och åka till "Ski Sunne". Lite skidåkning hade vi planerat in då Simon var ledig under veckan och jag hade ingen dans. Det var kul att åka lite skidor igen. Kunskaperna var inte helt bortlåsta, men lite pirrigt var det första åket.
 
 
När vi var klara där åkte vi till Karlstad där vi hade bokat hotell. Fräschade till oss och gick ut för att leta en resturang. Det blev Harry´s. Käka god mat och bara var innan vi promenerad tillbaks till hotellet. Kollade lite criminal minds innan vi somnade. På torsdagen blev det shopping på Bergvik och IKEA. Köpte lite små inredningsgrejer. På Bergvik blev det bara lite armband och örhängen. Vi var skapligt möra efter skidåkning så vi tog oss hemåt och tog en hel eftermiddag/kväll i soffan med serier och film.
 
I fredags var det jobb. Mycket positivt skillnad att jobba fredag jämfört med onsdag. Betydligt mer energi. Fräsch hjärna liksom =P Lagade lite tacogratäng när jag kom hem. Gjorde oss i ordning för att dra på lite fest med gänget. Stort gäng samlat och det var riktigt kul att ses. Skön kväll som tog slut bortåt 5-tiden när taxin kom.
 
Kände mig riktigt seg när jag drog iväg till jobbet dagen efter. Men när grupperna väl kom igång så kändes det bättre. I timmen mellan grupperna kom chefen på visit och vi satt och snackade en hel del. Blev mycket att prata igenom då vi inte haft en "check" på ett tag. Ganska mycket på gång, men överlag känns det bara bra just nu. Avslutade jobbet med att ha konstsimmarna som jag hade fått lite idéer till. Exprimenterade med lite nya övningar som de genomförde superbra. På kvällen blev det sista delfinalen i Melodifestivalen följt av lite serier med älskling.
 
Iväg till jobbet idag igen. Lite lugnare idag förutom lite ledarbrist, men inte panikvarning som tur var. Kom på att jag skulle testa lite redskap med simidrottskolan. De fick prova både platta, dolme och zoomers. Blev en riktigt bra lektion. Avslutade med lite lek. Promenerade upp till dansen som har börjat igen efter sportlovet. Underbart! Körde bara Burlesque idag, vilket var skönt. Den nya dansen hade jag inte hunnit kika igenom nämligen. Promenerade hemåt. Käkade och kollade på Så ska det låta, och nu har jag bloggat ikapp dagarna.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: