Börjes barnbarn

föralltid

Avbrott

 
Hur kommer det sig att dessa avbrott och strul med play-sidor kommer när man allra minst vill? Jaja. Jag får väl passa på att uppdatera lite i bloggen då. Vilket iofs behövs. 12 dagar sen sist jag skrev. Jag hade nästan som ett nyårslöfte till mig själv att skriva i bloggen oftare. Det har jag hållt ganska bra tills nu, men det finns förklaringar till mina avbrott.
 
Jag har varit attans jäkla trött ett tag. Energin finns. Kommer lite då och då på jobbet och på dansen, men väl hemma är jag bara trött. Sover väldigt länge på förmiddagarna. Är uppe lite väl sent på nätterna, så det är självklart en anledning. Men jag har tidigare gjort så här och ändå kunnat vakna till i lagom tid. Nu slocknar jag om direkt. Sover som en sten. Bara trött.
 
Här kommer en update på vad dsom hänt:
 
11:e. Idrottsfritids. Polo stod på schemat. Det är ett härligt gäng ungar. Hade två ledare med mig denna gång, så jag gick ner till kansliet och jobbade en stund. Precis när jag kom upp fick en pojke först en boll på näsan och sen en spark direkt efteråt. Det kom lite blod kan man väl säga. Överallt. Han blev lite rädd stackarn, men annars var det lugnt.
 
12:e. Sambons farmor Dagny somnade in. Hon hade varit dålig ett tag, så det har varit på gång, men man kan aldrig förbereda sig på det. Väldigt ledsamt. Jag hade mina aningar när han ringde. Han hade varit och sagt ett sista farväl och bara varit med far sin och syrran. När han kom hem var han nästan för lugn tyckte jag. Jag gråter ju för det mesta med lyckades hålla igen tårarna någorlunda tills jag gick ut och skulle till dansen. Han har spenderat en del tid med tömma hennes lägenhet och vi har pratat igenom vad han/vi vill behålla.
 
15:e. "Tjejfest" hos Nettan med Sandra och Keckle (a.k.a Petra) =P Otroligt skön kväll att bara få sitta och snacka med ett litet gäng.
 
17:e. Trött är jag som tidigare nämnt, och jag sover gärna länge på förmiddagen. Denna måndag fick jag ett samtal från 019 när jag var ganska nyvaken. Kände inte för att svara då. Jag tänkte att jag ringer upp. Den som ringde gav sig inte. Jag började söka på numret utan resultat. Efter mycket om och men så gav jag med mig och svarade. Det var P4 som undrade jag kunde vara med i morgondagens "P4 morgon" och prata lite om Simborgarmärket som fyller 80 i år. Direktsänt! Jisses! Varför inte? Jag tackade ja!! Så efterföljande timmar satt jag och läste på allt jag kunde =P
 
18:e. Upp tidigt för att träffa han från radion i badhuset. Nervös som tusan! Jag var mest nervös för att jag skulle börja svamla som jag lätt kan göra om jag pratar om något jag brinner för. Simmärkena är ju nära förknippat med mitt jobb. Vid ett bord inne på bassängkanten satt vi. Jag lyssnade på klippet senare på kvällen och jag är nöjd. Det blev ett bra snack och framförallt är jag nöjd över att jag inte sa "öhh" för många gånger =P
 
19:e. Tandläkarbesök stod på schemat. Usch. Jag har ju inte direkt haft flyt med mina tänder. Massa krångel med klipp, sy och tandställning när jag var liten och sen ett gäng hål på det. Jag får så lätt kväljningar om någon annan ska stoppa in skit i min mun, och tandläkarna vill ju gärna stoppa in flera verktyg samtidigt. Blä! Men jag gick där ifrån med huvudet högt. Jag har några små hål sen tidigare, men de hade inte blivit större =P Bra jobbat! Att jag hade en väldigt trevlig tandläkare och hygienist underlättade ju avsevärt.
 
I vanliga fall brukar jag vara ledig ons-tors, men det sprack den här veckan. När jag ändå var till tandläkaren så kunde jag lika gärna gå ner och jobba så jag kunde vara ledig fredag istället. På kvällen fick jag sms från chefen som var hemma igen efter en jobbresa, och han vill ha ett möte.
 
20:e. Så igår var det bara att bege sig iväg till jobbet igen. Inte för att det var så jobbigt. Ett möte var på sin plats för att checka av hur det går. Jag tycker själv att jag har bra koll på allt just nu. Jag har problem att lösa, men det är inget som katastrof utan jag kommer lösa det på ett eller annat sätt. Dock blev det mestadeles prat med badhuschefen om annat, så vi fick hafsa igenom det sista på mitt. Trist, men nödvändigt. Efter mötet stannade jag kvar i badet och hjälpte Sofie med henne matematik. Mattesnillet ligger djupt begravd, men några kunskaper lyckades jag damma fram. Får hoppas att jag hjälpte mer än stjälpte.
 
Idag har jag sovit. Mer än vad jag hade tänkt. Hade en plan om att komma upp någorlunda för att städa och fixa lite hemma. Det har varit dåligt med hushållssysslor ett tag nämligen. Blev ingenting istället. När sambons kom hem så var det han som landade i sängen istället. Gjorde några tafatta försök med att väcka honom, men det var lika bra att låta honom vara.
 
Jag gick och köpte pizza och lösgodis istället. Mmm. Det där med att tänka på hälsan flög rätt ut genom fönstret. Min ORK studsar upp och ner värre än en pingisboll just nu. Vad det gäller allt.

Kommentarer

 • Nettz säger:

  Avbrott på bloggen också? ;)

  Svar: Ah fan... Jag har tänkt skriva ikapp flera gång nu, men det har inte blivit av. Men nu så. Nu ska jag ge mig på´t.
  Börjes barnbarn

  2014-04-22 | 13:53:29
  Bloggadress: http://angeliquesjolund.com/

Kommentera inlägget här: