Börjes barnbarn

föralltid

Pepp!

Kategori: Dagbok

Jag köpte böcker i Stockholm som jag började läsa på husbilssemestern.
 
   
 
Jag gillar att läsa så kallade självhjälpsböcker. Utveckling. Psykologi. Socialt. Lär känna sig själv. Pepp-böcker! De brukar ge mycket inspiration och ger en spark i baken. Ta tag i sig själv. Och hej och hå. I like.
 
En av Mias böcker hade jag läst sen innan. Lånade av Nettan. Tyckte den var bra, så tyckte det var värst att köpa hennes samlingsbok. Nu har jag börjat skriva en egen "Bra-bok". Tips från Mia Törnblom. Golden Year, hade både + och -. Magiska gnistan har jag inte börjat på än. Älskar Henrik Fexeus bok! Kollar även på hans program "Hjärnstorm" på youtube. Ska se till att införskaffa resten av hans böcker också.
 
Dansen bara fortsatte. Tisdag med disco och feminine vibe. Onsdag med ragga. Hiphop igår. Om exakt en timme börjar min första danslektion på KDC. Aaaahhhh!! =D
 
Denna helg blir det uppstart-extreme. Dans idag och simskola hela lördag och söndag. Eftersom jag ska ha simskolegrupper från och med nu, så blir det längre pass. Insåg igår kväll att min röst kommer ju... Poff.
 
Någon som vill lägga bud på när den försvinner?
 

Hemmafix, jobb, dans, mys

Kategori: Dagbok

 
Efter husbilssemestern fick jag en kick och körde fram som en tornado i huset. Rensat, slipat, målat, tapetserat, sorterat, insamling, tippen, städat, köpt möbler och byggt ihop dessa. Nu får vi hoppas att vädret håller i sig så vi kan greja klart på utsidan.
 
Smulan ska som vanligt vara med.
 
3 augusti började jobba igen. Jag hade tempo uppe efter fixet hemma, så jag betade av mail och samtal relativt snabbt. Bra flow. Mötes-perioden är igång och jag har haft lunchmöte med chefen och kollegan, SK möte och idag hade jag uppstartsmöte med mina ledare. Kvar är nu BK på torsdag och idrottsfritids nästa måndag. Tävlingsgrupperna har jag nu lämnat över och jag känner mig taggad på att ha simskolegrupper igen!
 
Jag har tränat en hel del barndanskoreografier. Det börjar närma sig! Terminen började med en workshop med Zara Hedman (teknik, disco) och Jennifer Lagermyr (hiphop, streetjazz). En chockstart för musklerna. Underbart! Några dagar senare hade vi ett möte inför kursstart, som var igår med show. Idag hakade jag på Dance to the Beat där det var afro. Jag kan ju numera gå på det också, så då passade jag på. Tisdag, onsdag, torsdag kvar med egna kurser. Och på fredag smäller det! =)
 
Workshopen
 
Den 15:e blev det mys hela dagen lång. Tog en lång, skön sovmorgon innan kalas för Viggo, Theo och Noel. Jag och Simon fortsatte mysa med käk på Red Brick för att lite halvt fira vår årsdag som var den 27:e.
 
Familjen <3