Börjes barnbarn

föralltid

Husbilssemester - Öland 2

Jag tog "sovmorgon"  till strax efter 8. Tog med mig block och bok ut och satte mig vid havet. Healing. Skrev och läste lite innan jag väckte Simon. Åt frukost med utsikt över havet.
 
Vi åkte ut till nordöstra udden och tog en promenadslinga på 4,5 km runt i Trollskogen. Vackert är förnamnet, mysigt är efternamnet. Passerade förbi gravhögar, fin utsikt, göra-tjära-hål, söta kossor, stormvridna tallar, jaktmur trolleken och vraket Swiks. I naturrum i början på leden fanns små, söta bodar med information om djur och natur.
 
 
 
Tulkört
 
Nu vänder vi söderut igen för att ta oss till bron. Gjorde ett stopp i Borgholm för mat och spana in slott. Tog cyklarna. Började i hamnen och sen vidare till Estelles promenad. Vilken lummig, mysig skog! Kom fram till Solliden, men skippade att gå in. Låg inte i vårt intresseområde eller prisklass, så vi fortsatte till Borgholms slottsruin och gick in där istället. Så stort och mäktigt!
 
 
In till centrum igen. Hungriga som vargar. Pröjsade för lite mer parkeringstid och sen in på Harrys för sen lunch, snarare middag. Rejäl och suveränt god buffé och trevlig personal. Det ger +++. 
 
Mätta och belåtna åkte vi över till fastlandet. Kalmar --> Karlskrona --> Karlshamn --> (Kristianstad). Vi vek av vid Bromölla till en rastplats intill Levrasjön, en del av turistvägen Humleslingan. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: