Börjes barnbarn

föralltid

Husbilssemester - Smygehuk och Kärradal

Anledningen till att vi stannade till vid en sjö var ju för att duscha av oss i sjön. Smått ofräscha nu efter några dagar ute på vägarna. Men när jag vaknade på måndagsmorgonen (20/7) så kändes det lite kallt. Det erkänner till och med jag, men jag väckte Simon och så tog vi ett minst sagt uppfriskande dopp i vattenhålet.
 
Vinbgerssnäcka vid Levrasjön
 
Handlade lite på Lidl innan vi plöjde vidare. Vid Hörby vek vi av rakt söderut. I Ystad stannde vi för lunch. Lagom hungriga eftersom vi hade skippat frullen för att komma iväg. Åt på restaurang Marinan precis vid havet. Tog laxfilé med skagenröra. Mmmm....
 
 
Vi forsatte sen vår resa längs kusten. Vacker väg. I Smygehuk, Sveriges sydligaste udde, tog vi ett kort stopp lite bara-för-att, men även för att sträcka på oss. Coolt att ha varit där. 1572 km till Treriksröset.
 
 
Åkte vidare.
Och bakom den blå skylten har vi Turning Torso...
 
Fortsatte plöja. Dagen var vigd åt att lägga några mil bakom oss. Följde västkusten och målet var att hitta en camping till kvällen. Det blev Kärradals camping. Chill och grill i kvällssolen. Simon började få ont i huvudet och kände sig febrig, men vi tog en kort promenad ner till stranden för att checka läget för eventuellt bad dagen efter. Sen blev det en tidig kväll.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: