Börjes barnbarn

föralltid

Juli

Kategori: Dagbok

I början på juli var det avslutning på sommarsimskolan och jag fortsatte letandet efter lägenhet.
 
4/7 skrev jag på kontrakt för min nya lya och det praktiska arbetet med att flytta började på riktigt. Packa, packa, gråta, skratta, packa, packa, fundera, gråta, packa.... repeat.
 
Vi klämmde även in ett besök på akuten med Simon för att kolla hans andning. Astma tydligen.
 
10/7 var jag på en toppenkul jazzworkshop i Örebro.
 
12/7 åkte jag till IKEA med mor, far och syrran.
 
22/7 lite fest med Nettz, Jani, Bergfalk hos Petri.
 
27/7 flyttade jag in i min nya lya och började leka inredningsproffs.
 
29/7 lite skönt häng hos brorsbarnen i Lämås. Och getterna - Kira och Sally.
 
30/7 häng och utgång med bästis Nettz.
 
Juli innebär också namnsdag x 2 för mig själv. Grattis grattis.
 

Simon

Kategori: Dagbok

Den bästa <3
 
 

Juni

Kategori: Dagbok

I början på juni var det avslutning med KPS (eget inlägg) och det var dags för sommarsimskolan. Starten på det blev den mest kaotiska nånsin. Kalabalik. Mycket tankar framåt och tillbaka. Blir inga detaljer om det här i bloggen. Det ligger bakom mig nu. Jag tog mig igenom jobbet och tog emot ledigheten med öppna armar.
 
13:e var jag på dansprov för KAU. En rolig erfarenhet. Jag kom inte in på pedagoglinjen, men dans60 var jag välkommen till. Då återstod det "bara" att klura ut vad jag själv ville med hösten.
 
I mitten på juni gjorde det ont. Så ont. Följt av känslomässig bergodalbana. Jag började gå på visningar på lägenheter. Tog emot kusin-rörmokaren i huset och kort därefter LBC som fick kirra vårt stopp i avloppet.
 
Hoffmaestro 12/6
 
Fest och spel med Sofie &co 18/6
 
 
Midsommar firades först med lunch hemma hos mamma och pappa
 
 
Midsommar avslutades med skönt häng och kubb hos Keckle
 
 

KPS

Kategori: Dagbok

Ett underbart år på KPS avslutades i maj med avslutningsshow där vi visade upp våra projekt som vi kämpat med under våren. Blod, svett och tårar.
 
I början på maj var rep, rep, rep och åter rep. Sen åkte vi på turné med våra tunnor =P Vi besökte flyktingförläggningen HK center, Tomaskyrkan i Västerås och Hacklehemsskolan.
 
Safety first  ;-)
 
Det var under turnén som den här kom att bli min pepplåt:
 
 
Mot slutet av maj blev det dags för repetitioner på teatern. Ljus samt in- och utgångar skulle sättas. Nerver triggas igång.
 
Det blev två shower för skolan på fredagen. På lördagen hade vi först Öppet Hus på skolan där nära & kära fick titta på våra lektioner. På kvällen var den stora avslutningsshowen för allmänheten.
 
 
 
 
FRÅN EGO TILL EGO
 
Fotograf: John Persson
http://www.johnpersson.com/
 
Öppningsnummer av Tanja
 
Mellansnack av LUNA
 
Re:TellUs
 
Sida vid sida
 
Mellansnack av KAJSE
 
Avslutningsnummer av Monica
 
 
 
SISTA VECKAN
Då hade vi städdag, klassfest, ett besök på Boda Borg med klassen, lite jazz, begravning av danslinjerna, trivseldag med skolan vid Kvarndammen och avslutningsdagen med jordgubbar. Till avslutningen hade vi slängt ihop ett sista nummer a´la musikal. Skönaste responsen efteråt var av en kille på skolan "Jag trodde sånt här bara hände på film." <3 Mission accomplished =D
 
Klassfest ute i skärgården

Begravningen
 
 
ÅRET PÅ KPS - underbart!
* Underbara lärare. Anna, Tanja och Monica. De tre ihop = Killing combination. Och detta kryddat med suveräna gästlärare.
* Underbar klass. Vilken mix av olika personligheter! Men som tillsammans blev världens goaste grupp.
* Underbart att få dansa jazz igen! Och att jag fick prova dansa balett.
 
 
 

KDC show

Kategori: Dagbok

DIN DATOR - EN ANVÄNDARHANDBOK
 
Fotograf: Jan Oscarsson
http://www.reallifephoto.se/
 
 
1. KDC hemsida (Öppningsnummer)
 
 
6. Instagram
 
 
 
7. Piratebay
 
 
13. Error
 
 
 
 
15. Bildmappen
 
 
16. Brandvägg (Knock you out)
 
 
18. Uppgradering (Upgrade u)
 
 
 
32. Modemkyrkogården
 
 

Maj

Kategori: Dagbok

Maj alltså. Månaden då majoriteten av avslutningar kläms in. Tillsammans med allt annat.
 
KSF
Åkte på miniläger med konstsimmarna hos ÖSA + en egen träff för oss tränare. Avslutning för simskolan. Ledargala där vi spelade alternativ-kubb ute i regnet. 
 
 
KDC
Med dansskolan hade vi en liten repetition med de små barnen och sen tre underbara shower. Det blir ett eget inlägg med bilder därifrån.
 
 
KPS
Sista månaden och fullt ös inför avslutning. Dagarna bestod av rep, rep och åter rep. Åkte på turné med våra föreställningar och slutligen tre shower innan året på KPS var till ända. Blir ett eget inlägg här med.
 
 
KAU
I denna fullspäckade månad lyckades jag märkligt nog klämma in 2 av 3 intervjuer.
 
 

April

Kategori: Dagbok

 
Jag uppskattade vårens alla blommor lite extra mycket under april. Iaf om man går efter mina bilder i telefon. Det blev två turer till Örebro denna månad. Först för en workshop i jazz. Eller proffsklass. Faktiskt. Med Emma Svedberg från DOCH. Jag var fett nervös av den anledningen eftersom jag inte alls är på den nivån. Kul var det iaf. Älskar jazz. Andra besöket i Örebro var för att spana in konstsimmet hos ÖSA.
 
Jag gjorde också två observationer till min exarbete. Annars rullade allt på som vanligt, I guess.
 
Fokuset i skolan var det ingen tvekan om iaf...
 

Mars

Kategori: Dagbok

 
Vilken vår/sommar det blev. Längst uppehållet nånsin från bloggen. Så här kommer en klassisk resumé månadsvis. Får tacka den moderna utvecklingen för möjligheten att ha kalender samt ta bilder i mobilen. Annars hade jag förmodligen inte haft en susning vad jag pysslat med.
Började på mars var intensiv på jobbet. Möten utan dess like. Kaos räcker inte. Nog om det. På jobbet blev det även en snabbvisit på idrottsbuffén för kommunen föreningar samt Utmanartävling. 
 
Jag gick med i Dansteam styrelsen och deltog på första mötet.
 
I skolan hade vi projektuppstart. Pirrigt. Vi fick ögonbindlar på oss, och blev inledda i salen. Där fick vi lägga oss på en madrass och lyssna på Mio min mio och bara vänta. Sen blev vi hämtade en och en till lärarna. Där fick vi välja mellan två pussel. Utifrån vårt val där, så fick vi gå till en sal. Och återigen - vänta. Allteftersom fylldes gruppen på, och KAJSE samt LUNA hade bildats =) Några av oss i klassen hade även lite Mellomys hemma hos Hanna. Finnas massa goa klipp på goa tjejer =)
 
En rast i skolan... Finland vann!
 
I slutet på mars hade jag föreläsningar och handledning på KAU. Grymmaste handledaren. Direkt efter KAU åkte jag och Simon till Sälen. Underbara dagar i backen med mys framför brasan på kvällen. Och jag testade gulaschsoppa! På hemvägen stannade vi i vanlig ordning på Stadium Outlet. Jag hittade min fina blåvita möss. Love at first sight.
 
 
26 mars fyllde Sigge 1 år och den 27:e var det kalas för lillkillen <3