Börjes barnbarn

föralltid

KPS

Ett underbart år på KPS avslutades i maj med avslutningsshow där vi visade upp våra projekt som vi kämpat med under våren. Blod, svett och tårar.
 
I början på maj var rep, rep, rep och åter rep. Sen åkte vi på turné med våra tunnor =P Vi besökte flyktingförläggningen HK center, Tomaskyrkan i Västerås och Hacklehemsskolan.
 
Safety first  ;-)
 
Det var under turnén som den här kom att bli min pepplåt:
 
 
Mot slutet av maj blev det dags för repetitioner på teatern. Ljus samt in- och utgångar skulle sättas. Nerver triggas igång.
 
Det blev två shower för skolan på fredagen. På lördagen hade vi först Öppet Hus på skolan där nära & kära fick titta på våra lektioner. På kvällen var den stora avslutningsshowen för allmänheten.
 
 
 
 
FRÅN EGO TILL EGO
 
Fotograf: John Persson
http://www.johnpersson.com/
 
Öppningsnummer av Tanja
 
Mellansnack av LUNA
 
Re:TellUs
 
Sida vid sida
 
Mellansnack av KAJSE
 
Avslutningsnummer av Monica
 
 
 
SISTA VECKAN
Då hade vi städdag, klassfest, ett besök på Boda Borg med klassen, lite jazz, begravning av danslinjerna, trivseldag med skolan vid Kvarndammen och avslutningsdagen med jordgubbar. Till avslutningen hade vi slängt ihop ett sista nummer a´la musikal. Skönaste responsen efteråt var av en kille på skolan "Jag trodde sånt här bara hände på film." <3 Mission accomplished =D
 
Klassfest ute i skärgården

Begravningen
 
 
ÅRET PÅ KPS - underbart!
* Underbara lärare. Anna, Tanja och Monica. De tre ihop = Killing combination. Och detta kryddat med suveräna gästlärare.
* Underbar klass. Vilken mix av olika personligheter! Men som tillsammans blev världens goaste grupp.
* Underbart att få dansa jazz igen! Och att jag fick prova dansa balett.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: