Börjes barnbarn

föralltid

Oktober

Kategori: Dagbok

Först ut i oktober var finnekryssning med finneklubben. Hem till Finland (Helsingfors) skulle vi! <3 Avfärd fredagen 30/9. Bussanslutning. Min färddryck hade läckte ut i hela väskan. Strålande. Båtturen gick helt okej, men vi brudar var tydligen inga riktiga pirater. Blev mer och mindre åksjuka, så det blev att lägga sig i hytten tidigt. Janiboy rockade båten och trillade in i hytten (och tack o lov ej överbord) på morgonkvisten. Därefter blev det en soft dag att strosa runt i Helsingfors innan vi vände hemåt igen. Då var jag lite piggare. Jag och Jani käkade mat, spanade in ett shownummer. Jag blev kvar lite längre och tog en sväng om på dansgolvet innan jag gosade in mig i hytten. Den korta sammanfattning: Kan inte bli annat än bra, med fina människor <3
 
 
I oktober hade jag blivit bokad i en årskurs 6. På bokningen lät det som att jag skulle vara i klass, men det visade sig att jag skulle vara resurs till två grabbar i en 6a. Deras ordinarie var sjukskriven. Vi klaffade ganska direkt, me and mah boys, så det blev förlängt i några omgångar. Tillsammans med grabbarna får jag damma av mina skills i engelska, jag har fått lära mig bygga med plusplus, jag häpnas över deras fantastiska hjärnor och jag har blivit bjuden på den godaste pannkakan EVER <3 Tillagad med kärlek.
 
 
Dansen rullade på. Klämmde även in två möten med styrelsen. Styrde musik på friträningen. Under september fick jag hoppa in lite extra för Anna och Sandra som varit sjuka. Roligt, och stolt över att få det förtroendet =D Fick fina (lättskötta!) blommor som tack för hjälpen =D Perfekt! Jag som precis hade funderat på att införskaffa något lättskött till fönstren =)
 
 
Huset är nu historia. Den 11:e var jag och Simon där sista gången och tog ner lamporna, och den 14:e var vi hos mäklaren och lämnade över nycklar. Det var det.

 
Lite festligheter har det blivit också. Fest med Veronica och hennes syster när de var på visit i stan. Fest hos Nettan. Hemkomst middag/fest för kusinen. Och så fyllde riskornet 1 år! Snodde bilden på charmplutten. Han fick en klosslåda av mig. Bamse såklart.
 
 
Min telefon brann pga Tinder symbolen som ständigt ploppade upp. Skrev som en galning i början. Sen lugnade tack och lov ner sig. Lesson learned --> Ta det chill med swipandet. Kommer inte bli några djupa detaljer om the dudes här. Det blir i låsta inlägg. Men jag fick alltså kontakt med några trevliga typer. Hunnit träffa några. Några var bara tillfälligt. Några har det blivit repris med. Några är det frågetecken på. To be continued.
 
Snart selfie expert....
...eller inte!
 

September - jobb och Tinder

Kategori: Dagbok

Och tiden flyger som vanligt... I slutet på september blev jag inbokad på jobb under hela oktober och den nya appen jag skaffade kallas för Tinder =P Så jag har varit upptagen med att jobba och prova det här med singelliv. Kan tilläggas att det krävdes ett glas (eller många) innan jag ens vågade skaffa appen. Men sen så var skrivandet igång. Let the game begin! Och i samband med det, så var det alltså bara att sätta igång att lära sig att ta selfies...
 
Här kommer september i bilder.