Börjes barnbarn

föralltid

Februari

Kategori: Dagbok

Februari inleddes starkt med föräldramöte för simskolan. Var lite smått nervöst även om jag visste att det skulle bli bra. Sen hände detta:
 
 
Alltså. Allvarligt? Som tur var så hade jag sparat ner powerpointen på ett annat ställe också. Men det var lite svettigt innan jag hittade den. Kan man säga.
 
Mötet gick såklart bra. Väldigt få deltagare, men vi var alla eniga om att vi nu har en struktur som vi kan gå efter till nästa gång. Då satsar vi (jag) på att vara ute i god tid med att boka datum och lokal.
 
Efter stormötet hade vi vårt eget BK möte några dagar senare och efter det drog vi ut på middag på Woodys. Suverän mat! En trevlig kväll. Jag och Sofie hängde kvar i baren efteråt för att umgås lite till.
 
 
Annars har det rullat på jobbet. Grupperna går fint, men ibland tufft när vi är få ledare. Men det går. Det har dock blivit betydligt påfrestande med allt småtjaffs. Det har växt till något större. Igår var droppen för mig. Vad det blir för lösning återstår att se. Årsmöte hade vi den 16:e och ny styrelse är vald.
 
 
Dansen i skolan är toppenkul! Dessvärre lyckades jag ju bli sjuk i början på februari och bommade danspromenaden =( Så jävla deppig var jag för det. Låg hemma och tyckte synd om mig själv. Vecka 8 hade vi aktivitetsvecka och enbart dans på em, så på fm kunde jag vara hemma och jobba med mitt andra plugg, vilket behövdes. Vi hade även utvecklingssamtal som blev riktigt bra. Nu vecka 9 är det sportlov. Så skönt! Kroppen behövde det nu.
 
Temat i Karlstad (9-10 feb)
 
Star Wars: The Force Awakens
 
I slutet på februari blev det massa kul! Två workshops. En i hiphop med David Muhr och en med underbara Ann Svensson (lyriskjazz och jazzfunk). Happy happy happy!
 
 
Efter workshopen med Ann åkte och jag älsklingen direkt in till Karlstad. Åt fantastiska mackor på Subway och gick sen på Henrik Fexeus show BOX. Alltså så jävla bra! Ännu mer happy!
 
 
Fredag 26. MIN dag. Jag hade sånt flyt hade jag var helt ledigt från allt, så jag hade bokat in en SPA-dag. Det blev helkroppsmassage följt av en ansiktskur + bryn- och fransfärgning. Lovely. Åkte hem och fräschade till mig och sen till Gastro för buffé med mamma och syrran <3
 
 
Efter det blev det häng hos Nettan följt av en härlig utekväll på Woodys. En toppendag!
 

 
"Mysterious on the outside, but warm and fuzzy on the inside".