Börjes barnbarn

föralltid

Dop och FIFA

September startdes upp i fullfart då 1/9 var en torsdag. Dans från 16.30-21.00. Love it! <3
 
Första helgen i september startades upp med jobbiga känslor, men blev tôpp tillslut ändå. Fredagen inleddes med husfix med Simon och hans mamma. Det är tungt att vara i huset. Ingen idé att hymla om det. Älskar huset. Så det är tufft att göra ordning det till försäljning, färdigställa det som borde blivit klart tidigare och med alla tankar och minnen som det väcker. Vi pysslade var för sig. Jag målade lister och skrubbade på lilla toan. Sen blev det bara för mycket. Det brast. Simon skjutsade mig till syster där jag fick välbehövlig systertid <3 Senare drog jag vidare till Nettan och lite bästistid <3 De två får mig att må bra <3
 
3/9 var ämnade för dop för kusinbarnet Vilhelm Kalervo. På något vis lyckades både jag, mamma, pappa och farbror missa starttiden dock. Alla hade det fått det till 15. Det började 13. Sena som vi var, så missade vi ceremonin i kyrkan, men vi hann vara med på dopfikat. Under förmiddagen hade de även gift sig lite sådär i smyg =) På det hela taget en helt suverän dag med familjen och släkten <3
 
När vi satt i bilen på hemvägen slogs jag återigen av hur skönt det är att ha slutat i föreningen. Det känns märkligt och nästan fel att säga det, men det måste erkännas. Hade jag jobbat kvar hade jag inte haft möjligheten att få en heldag så där.
 
Kvällen blev inte sämre den då jag blev bjuden hem till Tobbe. Film, Full Frys och tacogratäng. Och dyngspö på FIFA av en 6-åring & en 7-åring =D (Jag gjorde faktiskt ett mål!)
 
 
Sköna söndag med lite moderndans, lite chill, en långpromenad och Bones. Mån, tis, ons blev det inte många knop gjorda mer än dans två av dagarna. Idag, torsdag, blev lite mer produktiv. Klurade på koreografier, dans hela kvällen och styrde upp hussäljet. Så imorgon fm har vi en dejt bokad med mäklaren. Dags att sova nu alltså.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: