Börjes barnbarn

föralltid

Jul

Kategori: Dagbok

Julhelgen firades i vanlig ordning med familjen.
 
Dopparedagen: Klä granen
Julafton: Frulle, tomte, julmat, Kalle & hans vänner, kvällsskinka med vän
Juldagen: Revbensspjäll, häng & utgång med Nettz & Sofie
Annandagen: Kalkon, subway & film med Simon
 
 
 
 
Jag byggde tält åt äggen. Vill ju inte förstöra den fina garneringen som jag hade kämpat med... =P
 
 

KDC show

Kategori: Dagbok

Älskar det här <3
 
Foto: Jan Oscarsson @ Real Life Photo
 
 
 
 
 
Andra gången som troll för i år, och tredje gången med moss-västen =P
 
 
Den här terminen hade jag två jazzgrupper. Kul! Jag utmanade mig själv i skapande processen genom att göra en hel del kanon effekter. Lite inslag av impro och framförallt så skapade jag under resans gång. Hade inte allt klart utan gamblade lite med min vilja att ligga "steget före". Under terminen har jag även gått hiphop utbildningen. Också kul! Det var väldigt utvecklande för mig själv som dansare.
 
Nästa termin tar Mikaela uppehåll =/ Hon kommer bli saknad. Läskigt, men kul, är att jag ska ta över. Så det blir att undervisa i modernt! Spännande. Galet. Idéerna har börjat trilla in. Nu gäller det att gå ut idéerna i verkligheten också. Ujuj. Dags att sätta fart. Några fler barnkurser kommer det även bli. Lever drömmen.
 
 

December

Kategori: Dagbok

Började december som jag avslutade november. Med sånt där nödväntigt ont som lämna cellprov, tvätta och gå till frisören. Och jag tror jag lyckades kränka frisören. Stackare. Sorry! Det var inte meningen. Jag får väl gå dit igen, så hon förohppningsvis fattar grejen med mig och frisörer =D
 
Jobb
Gjorde min sista vecka som idrottsfröken. Riktigt kul att få prova på. Sen blev det genast i kast med nästa utmaning. Nya elever och ny skola. Och shit got real när rektorn kommer förbi med en nametag! Det är också skapligt verkligt när man ser sig själv i skolkatalogen. På nya skolan är det även fritids som gäller, och jag har haft min första öppning och stängning. Check.
 
 
 
Dans
Fick ju dansa både på skolan och på dansskolan. Underbart med dagarna fyllda med dans! Fullfart mot föreställningen (som får ett eget inlägg). Gossedjurskalas. Och jag gjorde det slutgiltiga provet i Hiphop-utbildningen. Nervös! Att bli följd via Skype på en lektion. Men det gick bra. Godkänd! =D Det var riktigt skönt att jag hade sånt flyt att jag hade idrotten, och därmed möjligheten att köra lite hiphop där.
 
 
 
Advent
Jag taggade upp inför jul med gardiner, pynt, adventsljus, gröt och egengjord julskinka på en trevlig julskinke-dejt =D
 
 
 
 
 
Golden
Syrran och Nettan. These girls are golden to me <3
 
 
 
Egenvård
Det var dags nu. Thaimassage. Massören var snäll och upplyste mig när hon hittade de stela delarna på kroppen. Lite mer än vad jag trodde. Hm. Skärpning på egenvården av kroppen ska få stå högst på nyårslöfteslistan (Inte för att jag har någon, men kanske borde fixa en... hmm.. hmm..)
 
 
 
Kanske en copy-paste på den tweeten...
 
 

November

Kategori: Dagbok

Dans
November startade upp med lite mys för tävlingsdansarna. Danslek följt av pizza.
 
 
 
Halloween
Sofie fyllde år, och hon hade klassisk födelsedagsfest kombinerad Halloweenfest. Jag var troll =D
 
 
 
Jobb
Nya utmaningen var att vara idrottsfröken i några veckor. Kul! Passande nog så hade Joakim planerat in vattensäkerhet, dans, fys och eventuellt skulle volleybollen komma på besök. Samtliga områden som jag har undervisat och pluggat =D Skolan firade 40 år, och då skulle alla arbetslag representera något från 1977. Själv var jag hippie och fick använda min fina moss-väst en andra gång (blir en tredje sen i december)
 
 
 
Övrigt
Gjorde sånna spännande saker ( dvs. nödvändigt ont) som att besöka vårdcentral och tandläkare. Har även gett mig på att baka! Försökte mig på lchf-bröd. Ett mkt bra försök dessutom. Och såklart har det varit lite fest. Inte mkt till varken bilder eller minnen, men det räcker gott för mig att veta att jag alltid haft kul =)
 
 
 

Oktober

Kategori: Dagbok

Oktober blev en finfin månad.
 
Långpromenad
Unnade mig en långpromenad i Bullerdalen för att låta tankarna löpa och njuta av den vackra hösten. Avslutade dagen med en mumsig svampsoppa framför en film med en vän.
 
 
 
Cats!
Simon hem hem till mig. Vi bokade biljetter, tåg och boende. Swooosch iväg. Hoppade på tåget med 1 minut tillgodo, och hade sen en suverän helg i sthlm med god mat och Cats! #vigörom
 
Tårarna rann när Joanna Ampil sjöng Memory. Så vackert <3
 
 
 
Champions of rock!
Nästa höjdpunkt. Champions of Rock tillsammans med mamma, pappa, syrran och svågern <3
 
 
 
Instagram-General
Åkte iväg på två tävlingar som assiterande lagledare och senare även titulerad instagram-general
 
 
 
BullsEye!
Tredje gången gillt. Som det heter. Planen har varit att komma iväg tidigare med mina pojkvänner, men ironinskt nog så har det tagit slut innan det blivit något besök på restaurangen. Varför inte fortsätta trenden? Denna gången kom jag iaf iväg, men det tog även "slut" med mig och arbetslag 6. Efter en turbulent höst, så gjordes en rockad och nya utmaningar väntade mig. Summan av kvällen: Fantastiskt trevligt, god mat och trevligt avslut...
 
 
 
Tjejfest
Dagen efter blev det tjejfest och utgång på Woodys. Men det finns noll och inga bildbevis på detta. För kul helt enkelt(?) Haha =)
 

September

Kategori: Dagbok

Jobb
Jobbet rullade på med fortsatta utmaningar med avbrott för afterwork med räkfrossa @Gastro.
 
Dansen
Massa massa massa dans =D Startade upp september med möte med KDC teamet. Den här hösten var det jag som var DJ på friträningarna. Jag fick även bossa över KDC´s Instagram konto under en vecka. I samma veva styrde jag även upp Instagram till föreningen. 
 
  
 
 
Kalas och fest
Spelkväll med Sofie & co. Kalas för farmor som fyllde 80 år. Fest för Nettan & Timo som blev 29. Små kids...
 
  
 

Augusti

Kategori: Dagbok

Jobb
Fortsatte med lite sommarfritids. Det innebar kortspel, kortspel och kortspel =D Fick sen beskedet om att skolan ville ha kvar mig. Trevligt trevligt. Så det blev ny utmaning till skolarten. Och utmaning blev det. En tuff höst väntade...
 
 
 
 
DANS
Jag gick andra delen i hiphop-utbildningen. Två dagar fyllda med dans med grymma Marcus Larsson. Var också iväg på en danskongress och fick bland annat dansa hiphop med Mario! 
 
 
 
PIP. Putte i Parken
Lite häng hemma hos mig med Nettan och Sofie. Lyssnade på några band på PIP. Teddybears stlm var helt klart bäst. Då kom det en stutsande Simon, och vi röjde loss tillsammans <3
 
 
 

Juli

Kategori: Dagbok

Sommar sommar sommar...
 
Några av sakerna jag gjorde då:
* Lite jobb (tjuvlånade kidsens fräcka solglasögon)
* Ny mobil. Tog över Simons One+
* Målade katter
* Försökte leka grillmästare
* Långpromenad med Milla
* Häng med Simon (getingbo i fönstret)
* Angelicas 30-års fest.
* Triss i brudar = fest för Sofie som kommit hem från USA tillsammans med Amelie och Angelica. 
* Kolmården med Simon #vigörom
 
 
 
 
 
 
 

Juni

Kategori: Dagbok

Skolavslutning
I juni blev det några sista dagar med mina boys. Började i september och fick möjligheten att följa grabbarna + klassen hela vägen till skolavslutning. I med- och motgångar. Det var fint. Cyklade hem med en korg fylld med blommor. Sen blev det bus med barnen på sommarfritids.
 
 
 
 
Lillebror <3
Den lille är inte så liten längre. Lillskiten har slutat nian.
 
 
 
Dansen
Showen är slut och uppehåll över sommaren. Den här sommaren fick jag möjligheten att hålla i en sommarkurs i hiphop. En kul utmaning! =)
 
6 juni
Nationaldagen firade jag ute i den svenska naturen. En låååååång promenad.
 
 
 
Bästis x2 i Göteborg
Åkte till Göteborg med Simon för att fira one-year-break-up. Ja. Så gör vi. Fullt ös i karusellerna på Liseberg. Som vi brukar göra #vigörom <3
 
 
 
Han åkte hem. Jag stannade kvar en natt på hotell för att dagen efter strosa runt i Göteborg och senare möta upp Anneli för lite käk följt av "I love musicals" för att fira att vi fyllt 30 =D
 
Underbart!
 
 
 
But then....
 
 
 
 
 
My band-aid
Lyckligtvis har man världens bästa syster, svåger och Nettz
 
 
 
 
Midsommar
Hör och häpna... Hemma hos mig i min lilla lya. En fin kväll med fina vänner <3
 
 

Maj

Kategori: Dagbok

Fun@work
 
 
KDC show
 
 
Utöver jobb och showen, så samlade jag vuxenpoäng genom ett bankbesök som resulterade i bankbyte. Jag var på dop för Nisses kusinbarn. Besökte även landet och tittade på bääääbisar.
 
 

April

Kategori: Dagbok

Påsk
Firade påsk i kombo med kalas för bröderna. Det blev typ sjuttioelva bilder på brorsbarnen. Mamma hade dammat fram bilder från förr =D Bilder är kul.
 
 
 
Fun@work
 
 
Dans
Kurser som vanligt + lite vik. I början på april var jag på utbildning i sthlm. Första delen på hiphop-utbildningen. I slutet på april var det workshop med Judith i disco och slow. 
 
När man sen ska trilla av pinn... Varför inte göra det med denna sjukdom:
 
 
 
Katter
Jag var kattvakt och målade katter i den nyinförskaffade målarboken. Paint by numbers =P
 
 
 
 
Shopping + Bröllop
Köpte nya skor och fick möjligheten att använda det lite mer fancy paret på bröllop för Kenny & Emma.
 
 
 
 
Fest
Och så klart lite fest. Testade lite blått bubbel med the one and only, Nettz.
 
 
 
 
Well... yes...
 

Snart nytt år...

Kategori: Dagbok

...och jag har inte uppdaterat sen mars(!) Kommer blir "same-same" dvs mata in bilder och försöka skriva lite text om det är några minnen som trillar ner efter att ha kollat på bilderna =P
 
Har tydligen bara tagit sisådär strax över 1500 bilder från april till nu. Hmm. Jag som trodde att jag inte var så mkt för bilder. Well well.. =)
 
Lets do this.
 
 
Oh so true...