Börjes barnbarn

föralltid

I ugnen

Kategori: Dagbok

Pizzan är i ugnen nu! Jag hoppas att den blir bra. Till lunch käkade jag något minst lika exklusivt. Nämligen köttbulleburgare. Fiberrikt bröd, sallad, gurka, tomat och klyftiga potatisar. Värsta mästerkocken! =P När vi smakat på pizzan ska iväg och träna. Jag ska köra step och core. Sen blir det hockey =D =D =D Jag gjorde en fuling och ringde in en reserv. Jag var ju bara så sugen på att se Bofors spela igen (låter som värsta hockeynörden) Men det är kul. Härlig stämning. Nej, nu måste jag nog ta ut pizzan....!

Pizzasallad

Kategori: Dagbok

Pizzasalladen är klar. Diskat har jag gjort massor också, men ändå är det disk kvar. Det sa bara poff så var lägenheten stökig igen. Därför är jag igång och plockar.

Jag vill juh gå på hockey idag!

Vitkål

Kategori: Dagbok

image117



Godmorgon. Det var riktigt skönt att sova inatt efter träning och efter att ha storhandlat. Men min vitkål var tydligen slut så därför måste jag införskaffa det idag. Till min hemmagjorda pizzasallad =P Bara den blir bra. Den ska ju egentligen stå ett tag för bättre smak, men nu blir det lite kortare tid eftersom jag inte kunde göra den igår. Jag avslöjade för Simon vad jag skulle göra för något. Hoppas han inte förväntar sig för mycket!






Nu är det slut fuskat!

Kategori: Dagbok

Kom ganska precis hem från vibben. Fick barnvakta lite i bilen först, och det behövs ju. Konstigt nog. Fast ändå inte. Men nu är jag hemma iallafall. Har precis skrivit en shopping lista. Måste få hem handlat lite mat, så jag inte hamnar i pizza träsket. Den senaste tiden har jag varit mycket olydig. Så nu är det dags för nya tag, igen... Nu har jag införskaffat mig lite insikt i kalori-kategorin och första reaktionen var depp och utropstecken. Den andra var pepp! Det måste bli 100% seriöst här nu. Det går inte att fuska längre. Nu är det slut fuskat!

Vibben gick bra. Utvecklade en övning till betydligt tyngre, men det var lite skönt också. Risken finns för rejäl träningsverk om man säger så. Nästa gång ska vi en magövning tillagd också. Det gillar vi! Eller iallafall jag, men jag tror mamma gillar´t också. Handla skulle jag göra ja =) Men jag vill vänta in Simon tror jag. Orkar inte bära med allt hem själv. Kan bli tungt, eftersom jag tänkt handla med en del så man har hemma. Minska kryphålen till fusk. Imorgon är det step & core. Spännande spännande. Och imorgon ska jag "överraska" Simon med min matlagning. Fast det blir nog inte lika mycket överraskning eftersom han ska med och handla. Sen tror jag faktiskt att jag ska rådfråga honom lite. Få in hans önskemål snarare.

Nyss tittade grannen förbi. Hemska tanke! Jag blev smått chockad. Det brukar ju sällan ringa på min dörr. Och oftast om det ringer på, så väntar jag besök och vet vem det är. Men nu stod han där. Grannen. Såg honom i titthålet =D Det är ett bra hål tycker jag =P Hursomhelst, han talade bara om att vi kunde få ta hans parkering redan nu eftersom han inte använder den, och att jag kan gå till vicevärden och skriva på nästa tisdag. Skönt med parkering utanför dörren. Speciellt nu när vintern är på g. Vinterbil har gôssen min skaffat också. Charmig ljusgul volvo 245 *asg*

En läxa

Kategori: Dagbok

Step & Core är bokat! Det känns himla bra och kul. Ska bli spännande. Är lite orolig över core dock. Inbillar mig att de andra kommer vara värsta fit 4 fight eftersom de kört det många gånger och att det kommer vara skit jobbiga övningar som alla orkar utom jag(!) =P Jaja. Dit ska jag också komma *asg* Body Jam idag gick inte så bra. Jag åt på tok försent och fick håll så det heter duga. Det gjorde så ont att jag inte ville röra mig egentligen, men va fan.. man kan ju inte stå stilla på ett Body Jam pass heller! Jag svettade mig genom passet. Helt slut blev jag. Mer än vad jag brukar och det kändes ju lite depp också. Sen hjärtat och hela kroppen lugnat ner sig, så blev jag illamående =/ Troligtvis pga den sena maten. Nu har jag iallafall lärt mig en läxa:
 
Att äta mat i god tid före träning så att maten hinner smälta ordentligt.

Nu ska jag ta mig nått slags kvällsmål och sen får det nog bli sängen. Imorgon är det morgonträning med mina simmare. Sen blir det till gymmet med Nettz och på kvällen ska jag vibba med mamma.

Tränings pussel

Kategori: Dagbok

Godmiddag. Även om det kanske snarare är förmiddag för min egen del. Morgon för andra. Käkade frukost för inte så länge sen och kollade på ett avsnitt Stockholm live. Jag har pysslat, pusslat och planerat för att få ihop min träning den här veckan. Ringde och bokade vibben för en stund sen. Det fanns ledig tid till imorgon då jag och morsan lyckats hitta ett passande tid, skjuts och barnvakt. Vi var på promenad igår och det slog mig imorse att promenaderna gör nog susen för min sömn. Har inte sovit så bra på ett tag, men både inatt och den förra sov jag som en stock... och båda gångerna hade jag gått en promenad någon gång under dagen. Funderar på att gå ut här om en stund. Imoron blir det Body Jam. Har inte bokat än, så jag hoppas att det finns platser kvar. På onsdag hoppas jag på att vi kan komma iväg till 17.20 då det är först step30 och sen core30. Har länge viljat prova på det och nu kanske jag har chansen. Vi får se. Nej, nu vill jag ut och få lite frisk luft!

Kinderna

Kategori: Dagbok

Huvudvärken från igår gick över med en god natts sömn. Sov hela natten och det var precis vad som behövdes. Det var riktigt skönt att sova. Lika skönt som gårdagens promenad. En timme extra fick man ju sova också =) Tillslut kom vi iväg till badhuset som vi planetat, jag och älsklingen. Simma lite. Blev psykiskt knäckt av min fysiska förmåga. Usch vad länge sen det var jag simmade! Önskar att jag hade någorlunda den formen jag en gång haft. Inte toppform, men lite mer ork skulle inte skada. Jag vill simma mer! Efter badhuset fick jag skjuts hem. Tog sen en promenad med mamma. Det nöp/bet sådär skönt i kinderna mot slutet =D

Nu kollas det på Mona Lisas leende. Intressant film, so far.

Promenaden <3

Kategori: Dagbok



Startade upp dagen med Funky Kidz. Det är himla roligt måste jag säga. Vi gjorde en "ny" dans idag. Det var en de hade förra terminen, så den var ny för mig. Jag tycker det är minst lika roligt som ungarna (om inte mer!). Därefter följde en och annan kommunikations miss =/ Till badhuset sen som vanligt. Informationen togs inte emot med glädje direkt. Får se vart det hela slutar. Jag fick gå hem. Hade delvis planerat det både av vilja och av den anledningen att ingen skjuts fanns tillgänglig. Det var ruggit skönt! Jag bara måste komma igång med promenader igen, parallellt med träningen på gym. Promenader är ju bara för underbart. Synd att mina favorit del av hösten börjar gå mot sitt slut. Men jag njöt i fulla drag av den friska luften och mådde toppen bra. Jämfört med nu när jag har lite huvudvärk. Sån där fram i pannan ni vet? Usch! Men jag ska avsluta min tv-kväll. Ingen dum huvudvärk ska få stoppa mig!

Utmaning

Kategori: Dagbok

Jag blev utmanad av Xarro.


Här är reglerna:
1.
Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Mina 7 sanningar:
1.
Jag kan inte bara tvätta en hand. Båda måste bli blöta.
2. Jag är kräsen när det gäller skor.
3. "Gå fort" excisterar inte i min värld. Antingen så går man eller springer. Finns inget därimellan.
4. Jag vill/kan inte vara den första som säger hejdå när jag pratar i telefon och ett samtal är slut.
5. Blir otroligt vrång och sur om jag inte får frukost.
6. Jag har väldigt svårt att zappa mig in i program/filmer. Måste oftast vara planerat vad jag ska titta på.
7. Jag är ostoman

Jag utmanar Nettan, Syrran, "Himmel eller helvete", Alexandra, Angelica, Lillasystern och Sara 

Nya favorit låten

Kategori: Dagbok



Lars Demian - Alkohol

Right it is

Kategori: Dagbok

I don´t give a shit...

Kategori: Dagbok

image114





...right now








Rejected

Kategori: Dagbok

Back to reality?

image113

Vib-träning

Kategori: Dagbok

image112


Då har man varit iväg och kört vibrationsträning. Imorse närmare bestämt tillsammans med min anit-grupptränings mamma. Jag förstår henne, så då tvingade jag iväg henne på vib-träning. Dit vi var finns det ju bara två maskiner och man kör ju på egen hand. Dessutom sägs det ju att vib-träning är till för ALLA. Oavsett tidigare träningsstatus, ålder, vikt osv. Först fick vi lite information av instruktören. Sen körde vi igång. Morsan och jag turades om på en maskin. Det var väldigt intressant. Under första övningen så kändes lite konstigt. Det var ju inte likt någonting annat (mer än att borsta tänderna med el-tandborste enlitg mamma). Hela ansiktet vibrerade och det var lite creepy och bekvämt först. Vi hade totalt 5 övningar. Ben övningarna skulle vi vibrera med i 40 s. 3 gånger och arm övningarna 20 s. 3 gånger. När jag väl kommit in i grejen, så var det riktigt skönt skulle jag vilja säga. Vissa övningar var rena rama massagen tyckte jag. Det var någon övning bara som jag tyckte att det kändes på fel ställe =/ Gjorde nog fel eller så var jag bara dyng spänd på det område där vibrationen skakade loss som mest. För vibrationerna söker tydligen upp det områden som är spända. Ska man träna vaderna så ska man spänna dom. Smart va? =P Så det var därför kanske. Jag vet inte. Sammanfattningsvis kan jag säga att jag vill nog fortsätta. Definitivt. Jag tror stenhårt på att den här träningsformen fungerar. Dessutom vill jag iväg för mammas skull, framförallt. För jag tror faktiskt att hon gillade det. Och om mamma gillar en träningsform - då är grejer alltså.

Efter vib-träningen åkte vi hem och jag fick i mig lite mellanmål (frukost), sen skulle vi iväg igen. Jag, älsklingen och Nettz. Och eftersom jag hade jobbat med min muskler på vib-träningen så fick jag inte (rekommenderades att inte) köra styrketräning, utan hålla mig på löpbandet, cykla eller pusha de andra =) Det blev löpbandet för min del eftersom cykla suger. Cykel går bra utomhus eller i spinnig form med bra musik och en riktigt bra instruktör, men icke annars. Dock kände jag att en kommande skovskav var på g. Blev inte direkt peppad, men slet av mig skorna och gick i strumporna på bandet. Hellre det än skoskav. Lite svårt att hålla ett högt tempo utan skor tyvärr, men jag kom upp i 60 minuters promenad. Kom hem och tanken gick åt att göra cous-cous och nå kött, men det slutade med pizza. Och jag ångrar det lite nu =/ Efter maten la vi oss i sängen och gosade lite. Jag låg kvar när simon stack till jobbet, och jag slumrade i 4 timmar(!) Det tog visst lite på krafterna att köra vib. och gå på löpband. Kom tillslut upp och tog lite risgrynsgröt och kollade på cops och Du är vad du äter. Börjar känna mig lite smått desperat. Varje gång när jag har börjat träna så går jag UPP i vikt. Folk säger att det är helt i sin ordning eftersom man bygger muskler, och att man så småningom börjar gå ner. Det där "så småningom" händer aldrig här. Jag går upp lite i vikt och sen stannar jag där. Det börjar faktiskt blir skit jobbigt. Snart ringer jag Anna Skipper. Jag fattar inte vad jag gör för fel? För nu har vi faktiskt varit duktiga. Nettz kan intyga åt mig. Och vi har ätit bra. Och då menar jag betyligt bättre än vad vi har ätit. Men det räcker kanske inte. Nu blir det hårdhandskarna (eller Anna Skipper?? Det är ju typ samma sak. Bara det att Anna är hårdare.)

I <3 träna

Kategori: Dagbok

Det blev super mario 3 igår, men jag klarade dock inte hela spelet. Fuskade mig fram till sista världen, men total fastnade på en bana där. Idag har jag varit iväg och träna med Nettz & älsklingen. Man känner skillnaden alltså. Själv ser jag ingen skillnad på mig själv, men det känns. Piggare och flåset är något helt annat än förr. Imorgon ska iväg igen, men först ska jag iväg på vibrationsträning med mamma! =D Det ska bli riktigt kul. Mest intressant eftersom man inte kört det förut. Just, vi hjälpte morsan med lite hyss/bus innan vi åkte också. Mamma är bra rolig ibland =P Efter träning blev det käk och sen spelade jag lite super mario =P Men jag tröttnade när jag fastnade på en bana, så det blev till att läsa lite bloggar och skriva ett inlägg om dagen. Ikväll blir det badhus också. Känns som det var ett tag sen jag var där.

Super Mario freak

Kategori: Dagbok

Det var lite segt imorse. Bara tur att morsan ringde och väckte mig, annars hade jag kanske legat kvar i sängen och missat bussen till träningen. Inte bra! För vi ska ju iväg. Det bara är så. Inga ursäkter här inte. Inte hos mig iallafall. Icke! Jag var lite trött efter Body Jam:en igår. Men skönt varé. Kom nyss hem från t-lagret. Ska slänga ihop någon slags mat här, men vet inte vad? Lutar åt simpla spaghetti och köttbullar. Det finns hemma. Orkar inte gå iväg och handla. Det får blir något mer kulinariskt när Simon kommit hem. Ikväll är det tränarmöte också. Får se om vi kommer fram till något vettigt... Fram tills dess blir det kanske lite Super Mario 3 =P HAHAHA! Jag spelade genom hela Super Mario 2 igår (utan fusk!). Och eftersom jag ändå var i farten så körde jag genom Super Mario 1 också (fast med fusk). Ehh, vaddå? Knäpp? Jag?? Nääää =P

image110   image109   image111

Träning

Kategori: Dagbok

Tjohej. Blev nog trött efter badminton igår. Sov längre än vad jag hade tänkt. Som tur var så fanns det en tvätttid 12-17 ledig. Den tog jag, direkt. Så det är vad jag har gjort idag. Tvättat och spelat lite tv-spel. Super Mario 2. Ärligt? Det är kult! Ikväll blir det Body Jam. Här har ni mitt träningschema:

Måndag: Body Jam
Tisdag: Pumpa muskler med Nettz
Onsdag: Pumpa muskler med Nettz
Torsdag: Vibrationsträning med mamma(!) + träningslagret
Fredag: med Nettz igen
Lördag: Funky Kidz (ja, jag blir iallafall trött) Badminton eller promenad?
Söndag: Badminton, promenad eller simma??
...sen börjar det om igen =P

I like it!

Jag vill ha katt!

Kategori: Dagbok



Funktionär

Kategori: Dagbok

Kortfattat om gårdagen: Jag somnade. Medvetet, men inte medvetet att sova så pass länge som jag gjorde, men det var skönt. Måste erkänna att jag var trött efter träningen. Blev alltså ingen makaronipudding utan pizza och sen även godis. Gjorde en tabbe igen. Jag skulle ju hållit mig ifrån godis!

image108Idag var det först Funky Kidz och sen blev det lite stress in till Kristinehamn där året Alfred Nobel Cup ägde rum. Jag skulle vara med som funktionär. Fick äran att vara tidtagare bana 5. Lite nervös var jag måste jag säga. Det var väldigt länge sen jag var funktionär och framförallt tidtagare. Oftast har jag varit vändningskontrollant. Idag var det både korta sträckor och 4 heat med 1500! Kunde snegla lite på mina simmare då och då, och jag är så stolt över dom. Tävlingen nådde sitt slut och kvällen tog vid med tacos och tv. Nu vill jag gå och lägga mig. Jag är nog en person som hellre vaken på dagen och vill se solens strålar.

Mina kära knappar!

Kategori: Dagbok

Tänkte först skriva lite om vad jag gjort sen sist, men nu när jag upptäckt att mina kära knappar är tillbaka, så tappade jag tråden lite. För det är så skönt att jag nu kan markera med fetstil om det är något viktigt eller stryka under. Jag kan skriva med kursiv stil när jag nämner alla filmer jag ser. Styrka över när jag inte tycker om nånting.

Jag kan centrera!

Och framförallt så kan jag lägga in bilder som visar hur jag känner eller vad som hänt under dagen. Jag kan även direkt länka dit jag hämtade/lånade bilderna från eller länka till andra bloggare eller internetsidor. Och så här glad är jag att knapparna är tillbaka....

image107

Tränat

Kategori: Dagbok

Har varit iväg och tränat idag igen. Skönt som bara den! Bara för att klaga på nått, så kan man ju nämna regeln på bussar om max 2 barnvagnar. Jag vet inte om det finns, men om det inte finns, så borde det iallafall finnas en regel för max antal rullatorer också. Inte något elakt mot pensionärerna, men jag tror faktiskt de skulle hålla med mig om att det var lite trångt på bussen. Och angående barnvagns regeln, så borde den gälla alla, punkt.

Nu har jag käka resterna från igår. Har redan börjat fundera på vad jag ska göra för mat till ikväll när en hungrig karl kommer hem. Funderar på makaronipudding. Jag älskar det. Kanske får nobben av pojken dock, eftersom det är fredag idag. Men för att slippa vara onyttig och att pengarna ska ryka alla världens väg på dyr köp mat. Och för den andra, måste man äta typ pizza, tacos och hamburgare bara för att det är helg??

(Knapparna saknas fortfarande vilket resulterar i tråkiga inlägg utan bilder och sådär. Bilderna saknar jag mest. Jag kan nog lägga in bilder separat, men jag vill ju ha med dom i inläggen, men men...)

3x

Kategori: Dagbok

3 x 25 meter simmade Wille i badhuset idag när vi var där. Jag hämtade honom från skolan och vi passade på att besöka moder jord på närmare håll, båda två. Först trampar jag snett på en sten och lägger mig på rygg. När jag kommit på benen igen, och gått fyra steg, så lägger sig Wille på mage. Måste sett kul ut, om någon hade sett det. Vi tog bussen direkt till badhuset. Fikade där. Åt lunch på Mc Donalds. Buss hem.

3 x 4 minuter körde jag på "skate" maskinen idag. Det var jobbigt! Jag blev så trött att jag knappt orkade köra fler övningar på träningen idag. Köpte månadskort den här gången eftersom jag och Nettan ska träna...

3 (+2) x i veckan och vara riktigt hurtiga brudar. Det är 100% som gäller nu. Ska kanske prova på box också. Kommer bli intressant. Roligare att vara två. Käkade nyss ris och stekta fiskbitar. Gott blev det. Har tittat på Du är vad du äter och sneglar lite smått på Efterlyst.

(Det är inte populärt att "knapparna" är borta. Speciellt inte då jag är halv beroende av dessa när jag skriver blogg inlägg)

Tandläkar skräck?

Kategori: Dagbok

Som jag sa i ett tidigare inlägg så ringde hitlers kusin, även kallas tandläkaren, till mig och tyckte att det var dags att boka tid. Dit vill man ju säkert när man är en sån person som får hål oavsett om man borstar tänderna eller inte. Men, lika bra att få reda på hur många. Tog en tid igår. Innan så unnade vi oss lite kina buffé, Simon och jag. Därefter beger jag mig, till en tandläkar undersökning som jag tror ska ta runt 15-20 minuter. Jag var där i EN TIMME och 15 minuter. Tjoho, skulle man ropa högt och tydligt om man har tandläkar skräck. Anledning till den långa tiden var dels att jag hade en student som hade praktik och dels ett litet hål som inte ville komma med på röntgen bilderna. Fick ta om bilderna, vilket tog lite extra tid. Hon var snäll iallafall, få hon får jätte gärna bli min riktiga tandläkare i framtiden och jag måste tid mer gånger. Vilket jag troligtvis måste. Ska dit igen om ett år typ, och de vill de rycka min ena visdomstand =/ *panik*

Dagen forsatte sedan i lugnt och skönt tempo och framåt kvällen blev det hockey för hela slanten, med mina favorit pojkar. Långt ifrån en bra match, men jag kan säga att jag var nästan mer glad än Wille, då pucken flög över sargen (lite skräck också eftersom den kunde landad på huvudet på en) och landade framför mina fötter, så Wille kunde ta den (ärligt, hur stor är sannolikheten att man får matchpucken på sin första hockeymatch?!)

Efter matchen lämnade vi av en trött kille i huset och åkte sen förbi en pizzeria, och jag skulle ha litat på min första tanke (--> Ingen pizza!) Jag var ju knapp hungrig och absolut inte sugen på pizza, men nu tror jag faktiskt att jag har lärt mig en läxa. Lite på tanke nummer ett. Annars är glädjen större än igår kväll. Igår var jag irriterade som fasen över artikeln, men efter samtalet som kom ganska nyss, så är jag betydligt gladare =) Nu ska jag läsa lite bloggar, tugga äpple och cykla till badhuset.

Kycklingfilé

Kategori: Dagbok

Blev klar snabbt med tvätten och det var riktigt skönt. Ska bara hämta kläderna som hänger på tork sen är jag helt klar. Det blev dock ingen promenad. Jag fick ett litet städryck och började plocka lite. Glömde nästan bort att göra mat. Men tillslut kom jag igång med den också. Nettan påminde mig om att jag inte får vara trött/hungrig till träningen ikväll =) Det blev ris och kycklingfilé. Insåg att det var länge sen jag gjorde riktig kyckling. Som tur är så har jag två mästerkockar i min närhet då jag vacklar i min egen kunskap om matlagning.

OctoOpen

Kategori: Dagbok

Kollade på resultatet från helgen på arrangörernas hemsida och klickade mig vidare till OctoOpen (octoopen.se). Sökte för skojs skull på mig själv och får fram mina personligarekord från när jag var aktiv simmare... för 5 år sen! =D

Feels like home

Kategori: Dagbok

Irritationen har lagt sig lite. Nej, den har lagt sig helt. Det sitter just nu bara kvar i minnet och stör ytterst lite. Tävlingen gick kalas bra igår. Men tröttare tränare får man leta efter. Det var nog första tävlingen som jag inte orkade (heja) helt igenom. Men jag är riktigt stolt över simmarna iallafall. Träningen börjar ge saftiga resultat. Nu ska jag bara skriva artikel till tidningarna. Tjoho eller nått.

Hittills har jag varit så pass seriös att jag har satt igång två tvättmaskiner. Ska köra en till också, men sen får det vara bra! Tänker inte tvätta hela den här dagen. Funderar på en promenad. Det var länge sen. Har jag mestadels tränat på gym nu, men promenaderna borde och ska inte försummas för det. Och ikväll blir det gym igen =D Body Jam! I love.



Chantal Kreviazuk - Feels like home

Knodd

Kategori: Dagbok

Minusgrader ute när man gick upp. Jag tänker fan inte cykla, så jag bokar Pappa Taxi FB (familje bolag). Till Funky Kidz alltså. Badhuset hade jag ju tänkt cykla till eftersom det förhoppningsvis skulle vara lite varmare då och jag skulle ta sällskap med Simon hem. Blev självklart inte som jag tänkt mig. Irritation kallar jag det. Har haft ett samtal om knoddar. Varken djupt eller brett. Men tanken på en liten knodd (bebis för er som inte hänger med i mitt speciella språk jag kan få när jag är irriterad och bara skriver det som tänks). Vart var jag? Jo. Tanken på en knodd får mig att bli alldeles förskräckligt varm, glad och tårögd. Den känsliga jag kommer fram, och framförallt den här jag-vill-bli-mamma-nångång tjosan hoppsan, ni vet. Och jag känner mig både gammal och ung på samma gång. Är det seriöst meningen att man ska få sånna här känslor redan som 20-åring? Jag känner mig själv som rena barnet ibland ju. Tack för mig. Det är en lite skrämmande känsla, den där om dom där små liven.

Hm, irritationen la dig lite iallafall. But it´s still there. Tycker inte om att lägga mig när jag är irriterad då. För då ligger jag bara och tänker på det jag är irriterad på, och blir bara mer irriterad. Ja, ni fattar väl hur fan det kan sluta. Och man skall icke väcka den björn som sover! Natti natti...

(Föresten är det skitkasst att det här med fetstil, kursivt, understruket, överstruket och alla de där knapparna bara har försvunnit från min blogg!)

Love it

Kategori: Dagbok

Jag älskar verkligen badminton. För det är en sport som man blir helt jävla slut av, om man kör fullt ut förstås. Och även om jag kör full speed och egentligen är skit trött, så kör jag på ändå, för att det är så jävla kul! Jag spelar hela tiden med ett leende. Vi körde idag alltså. I love. Annars idag, så har jag gjort ärende på banken, käkat/fikat på stan, hälsat på Simons farmor och mamma. (Ingen pizza idag!) och det känns riktigt bra. Jag känner mig så.. lugn. Nöjd. Lite stolt också. Nu har jag kollat på lite Simpsons, Extra extra och Doobidoo. Gjort en lite rolig lista också (se inlägg nedan) Snart läggdags...

Telefonlista

Kategori: Dagbok

Hittade den hos Nettan...

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger på det numret som står här:

12. Bosse
21. Emilie Lindh
24. Farmor mobil
35. Lasse Z
36. Lotta Funky Kidz
37. Lucia
40. Mamma
48. Nettan
54. Peter Kihlström
66. Tina Heidgren
72. Anders Eriksson

Har du pussat nummer 72? NEJ NEJ!
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? Hm, Funky Kidz =P
Har du träffat nummer 48? Oh yes, she´s wounderful <3
Är nummer 54 söt? Neee
Vad var ditt första intryck av nummer 35? Glad och sprallig
Hur träffade du nummer 12? I badhuset
Gillar du nummer 21? Jo, det är en trevlig tjej
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? Ja för fan, det är ju mamma =)
När såg du nummer 72 sist? Det var ett tag sen, men i badhuset garanterat
Har du varit i nummer 66 hus? (lägenhet) Ja, faktiskt... på sexparty =P
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? Vet inte. Blir väl iallafall på julafton...
Är du nära vän med nummer 37? Nej, mer bekant
Har du gått på bio med nummer 40? Nej!! Men vi har en innestående *ASG* (KLAPP NR.9)
Skulle du kunna gå ut med nummer 72? NEJ!
Vad pratar du och nummer 54 oftast om? Våra simmare
Känner du nummer 48? Jaaa, bästaste tjejen <3 underbar vän!
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? Ja
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54? Tror inte de känner varandra, men man vet ju aldrig....
Har nummer 12 ett förhållande? Gift och barn
Har du velat slå 40 i ansiktet? Hallå... slå mamma? NEJ!
Hur träffade du nummer 35? Badhuset
Har du sovit hos nummer 54? NEJ!
Vem känner du bäst av nummer 66 och 37? 37

Hoppas på

Kategori: Dagbok

Idag hoppas jag på badminton. Dock känns det inte alltför spännande just nu när man halvnyvaken. Hade tänkt att gå upp tidigt idag, men ja. Jag vaknade inte ens av klockan. Oftast när jag planerar att gå upp tidigt, så blir det sent, och när jag inte har något planerat alls, så vaknar jag tidigt av mig själv. Planen för idag var att besöka banken hyfsat tidigt, och i eftermiddag ska vi hälsa på Simons farmor.

Statoil

Kategori: Dagbok

Fick ett akut godis sug igår. Jag och min underbara Nettz tog en promenad to the one and only that´s open, Statoil. Det blev både chips och godis(!) för min del. Lånade film av Nettz och började med Min bästeväns brällop. När den nästan var slut, kom Simon hem, och vi började kolla på American History X också. Det blev sent igår alltså. Sov lite längre idag, men det var skönt. Idag har vi bara åkt runt lite. Dagens höjdpunkt var väl träningen. Skönt värre. Det ska banne mig bli mer och nya tag IGEN! Den här gången så ska det gå.... Det är ju för fan inte långt kvar till.... december...

Hitlers kusin

Kategori: Dagbok

Hämtade Wille från skolan idag. Sen blev det innebandy match. Var tvungen att väcka Simon också eftersom jag hade glömt nyckel till huset. Vi stannade kvar där en stund och blev bjudna på mat när mamma kom hem. Min moster är mästerkocken! Mamma hade fått någon köttgryta av henne, och den var himmelsk. Vi åkte hem och chillade lite. Simon stack till jobbet och jag led av tristess. Var helt anti allting. Cyklade till badhuset. Och hem givetvis. Haha, annars skulle jag ju inte sitta här =P Och nu vet jag inte vad jag ska göra. Är äckligt sugen på godis. Eller något onyttigt iallafall. Men allt i närheten är fan stängt. Okejdå! Inte allt, men jag är för lat för att ta mig utanför dörren. Undrar om det är något på tv ikväll då?

27 unika besökare?? Hur fasen gick det till?

Hahahaaha, jag är bra vimsig idag. Eller något. Glömde skriva lite om rubriken också. Hitlers kusin, även kallat tandläkaren ringde till mig idag och tyckte att "det börjar bli dags att boka tid". Jaha jo tjena. Oj vad jag saknat er nu när jag fyllt 20 och måste betala för alla jävla hål ni lyckas hitta. Det kvittar om jag borstar tänderna.... jag får hål iallafall. Det är inge kul!

Umbrella

Kategori: Dagbok

image105

When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother


You can stand under my umbrella

En ängel

Kategori: Dagbok

Chokladbollar

Kategori: Dagbok

Godmorgon! Jag kom inte upp så tidigt som jag egentligen ville, men det förstod jag ju nästan. Jag kollade på Armageddon innan jag gick och la mig och försökte dessutom göra chokladbollar. Det gick åt ***** Sur blev jag iallafall när bollarna inte blev som jag ville. Nu ska jag hitta någon slags frukost och sen ska jag leka.

Fixat

Kategori: Dagbok

Nu har jag rättat till mina fel.
* Jag har bokat Body Jam
* Jag har skickat iväg en anmälan

Måste säga att det är himlans roligt och jag vet inte om jag törs säga det (kan det vara ödet?) men hon som skrev den där kommenataren jag pratade om i mitt förra inlägg - HON hittade tillbaka till mig och läste just det inlägget. Här har ni henne: http://lilla-syster.blogspot.com/

Tips!

Kategori: Dagbok

En gång fick jag en kommentar av en tjej här i min blogg. Med kommentaren skrev hon också att hon har som rutin: att när hon pingat sin blogg, så läser hon den blogg som pingade precis för henne, och hon "måste" skriva en kommentar i den bloggen. Väldigt smart tycker jag. För jag tror nog att de flesta av oss som pingar vill ju att några ska läsa vår blogg samt gärna få en kommentar eller två. Och mitt tips blir då, att om alla fick det här som rutin, så skulle ju alla få sina bloggar lästa och få lite kommentarer.

Igår fick jag bara ett litet irritationsryck. Får kanske be om ursäkt, jag vet inte, men lite sur blev jag och var tvungen att skriva av mig. I lördags var det fest. Det var himla trevligt. I love them. Finns väl inte så mycket mer att säga än det sista. Mådde sådär halvbra på söndagen. Bättre än förra söndag tror jag dock. Hade badhus som vanligt. Har ju tänkt börja simma igen. På söndagar. Eftersom det finns en tid direkt efter min egen grupp, men eftersom jag mådde som jag mådde igår, så skippade jag det. Jag ville dessutom umgås lite med Mr Ost =P Hehe näää, min baby boy. Han var ursöt igår morse. Fixade värsta goda frukosten åt mig =D Det är sånna där små saker som gör hela dagen.

Nu är det måndag och jag har glömt att boka Body Jam, IGEN! Tredje gången nu. Måste skärpa mig alltså. För skulle det vara fullbokat, så gråter jag floder. Dessutom har jag varit lillblixten igen med sånt här papperstjosan. I det lite värre laget den här gången. Inte bra inte bra inte bra.

Irritation

Kategori: Dagbok

http://www.aftonbladet.se/stockholm/article953961.ab

Det är så himla tragiskt, sjukt, onödigt och jag vet inte vad. Att en kille blir misshandlad till döds. Att det ska behöva gå så långt. Det måste få ett stopp. Jag fick ett meddelande om att man kunde sätta en ros intill sitt namn för att hedra den här killen. Irritationen kom när det inte dök upp så många rosor. Hur svårt kan det egentligen vara att sätta dit ett litet (F) för att att hedra en död kille och framförallt hans familj och vänner, och bara visa att man bryr sig. Jaaaaaaa, jag vet att hans vänner och familj inte ser det, men det är iallafall ett sätt att markera att det här är fel! Man visar att man bryr sig. Och ändå, så tycker inte jag det här är tillräckligt. Att det ska behöva gå så här långt. *En hög irriterande, djup, ledsen, ilsken SUCK* Och det som stör mig mest.... "vänta bara tills det är eran bror, kusin, vän eller bekant som råkar ut för något sånt här.."

Absolute Five

Kategori: Dagbok

Funky Kidz får mig att kliva upp tidigt på lördags morgon. Börjar halv 11, men man har ju vett att gå upp lite tidigare så man hinner med frukost och vakna till lite. Visserligen vaknar man ju till ordentligt där. Cyklade dit och hem. Slängde ihop lite mat. Torskfiler och potatis. Sen iväg igen. Den här gången till badhuset. Nu lär jag ju iallafall fått tillräckligt med motion. Cyklade ju även till badhuset och tillbaka. Och på Funky Kidz gör vi ju allt annat än står stilla. Nu ska jag kanske försöka mig på receptet jag hittade.

Ikväll blir det:
Absolute Five (citron, raspberri, vanilia, pears, ruby red)
Fantastic Four (jag, simon, nettz och andreas)
The one and only (smirnoff red vodka + två tyrkisk peppar)

Hemmfrü igen

Kategori: Dagbok

Nu är hemmafrün tillbaka. Hon har varit på semester (legat på latsidan) ett tag, men nu är hon här igen. Jag hade bokat tvättid till idag. Den absolut tidigaste tiden. Lite sådär dumsmart. Det är ju dumt eftersom man måste upp så tidigt, men också smart eftersom jag inte får börja vända på dygnet - vilket jag har varit på god väg att göra. Dumsmart alltså. Nu hänger tvätten på tork eller rumlar runt i torktumlaren. Den är nog visserligen klar, men jag vill inte springa ner nu och riskera att missa mamma som kommer hit med Wille. Jag ska vara barnvakt en liten stund, så morsan kan få vara hemmfrü ifred. Med en rastlös 6-åring i huset blir det inte mycket gjort kan jag tro. Så han får komma hit och bli av mest raslösheten för en liten stund iallafall, för sen ska jag cykla inåt stan för att möta upp baby boy (Mr Ost). Vi ska en sväng förbi systemet och inhandla inför imorgon, ifall det kan tänkas blir något =P

Bilddagbok

Kategori: Dagbok

Nu har jag lagt in bilder i min bilddagbok. Har haft den ett tag, men det var först idag som jag la in lite bilder. Sisådär runt 50 stycken =P Sen så har jag varit på en pepp föreläsning om kost & träning med syrran. Trevligt trevligt. Vi passade på med en klassiker också. Syrran råkade ut för tidningen (som vanligt) och jag vann på lotteri (som vanligt). Till kvällen blev det mat hos mina päron och träning efter det med Nettz. Himla kul!

There you have it:
http://lillblixten.bilddagboken.se

Lever du i 2007?

Kategori: Dagbok

Jag hittade det här hos http://littleheidiofthemountains.blogspirit.com/archive/2007/10/02/rolig-lasning.html och var bara tvungen att lägga upp det här:

Åren går fort! Kommer du ihåg 80-talsmänniskan? Visst är det ofattbart att...

1. Vi på fullt allvar trodde att George Michael var hetero.
2. Vi köade utanför telefonautomater varje gång vi ville ringa hem.
3. Seglarskor betraktades som "klassisk" och "tidlös".
4. Dirty Dancing -stjärnan Patrick Swayze betraktades som supersexig.
5. Ett Lycra-plagg vid namn "Body" (som knäpptes i skrevet med en konstruktion som var fullkomligt ohanterlig, särskilt i kombination med alkohol) hade en naturlig plats i våra garderober.
6. En familjs status mättes i antalet hushållsapparater - Soda stram, glassmaskin, bakmaskin och fonduegryta var lika med skyhög status.
7. En bit kassler med ananasskiva betraktades som exotisk och att alla maträtter som innehöll ananas hette någonting med Hawaii.
8. Den lyxigaste förrätten var räkcoctail och den flottaste efterrätten glace au four.
9. Vi fick inte hoppa på golvet när vi lyssnade på musik - då blev det hack i skivan.
10. Det gick rykten om att Michael och Janet Jackson var samma person.
11. Det vita mirakelmedlet Tippex var det enda sättet att åtgärda stavfel.
12. Alla viktiga papper kallades stenciler och var tryckta med blått stinkande bläck.
13. Vi gick och tränade med stringtrosor utanpå gympadräkten.
14. "Jag skriver en check" var en vanlig replik i shoppingsammanhang.
15. Det var okej att lyssna på Magnus Uggla.
16. Snabbmat var detsamma som "en grillad med mos".

År 2007 ... Det kallas för utveckling ... Du vet att du lever år 2007 när...
1. Du av misstag knappar in PIN-koden på mikrovågsugnen.
2. Du inte har lagt patiens med verkliga kort på flera år.
3. Du har 15 telefonnummer till en familj på 3 personer.
4. Du skickar e-post till dem som sitter bredvid dig.
5. Ursäkten för att du har tappat kontakten med gamla vänner är att du inte har deras emailadresser.
6. All reklam på TV har en internetadress under.
7. Lämnar huset utan mobilen, som du inte hade de första 10, 20, 40 åren av ditt liv, framkallar panik och du måste åka tillbaka för att hämta den.
8. Det första du gör när du kliver upp på morgonen är att gå "online" innan du hämtar kaffe.
10. Du lägger huvudet på sidan för att le. :)
11. Du läser detta och nickar och ler.
12. Du är för upptagen för att lägga märke till att nr 9 saknades i denna lista.
13. Du scrollade faktiskt upp för att kolla att den inte var där.
14. Och nu sitter du och ler åt dig själv.

Fika & shopping

Kategori: Dagbok

image102Efter finalen igår började CSI och då fastnade jag gievtvis framför det och kom i säng sent. Pojk stackar´n min fick gå upp tidigt eftersom han skulle till jobbet. Själv låg jag och sov länge, tills jag blev väckt av syrran. Jag låg dock kvar i sängen och funderade på vad jag skulle göra med dagen. Tankarna gick åt städning, tvättning, promenad... ni vet... de vanliga tankarna med andra ord. Men hade inte Nettz skickat ett sms till mig i samma veva (efter 11 nångång), så hade jag säkerligen legat kvar i sängen ett bra tag till. Så det slutade med att jag fick inviga min silfver hielm och cykla in til stan för en fika med Nettz på hennes rast. Eftersom jag ändå befann mig i centrum så blev det en sväng genom butikerna. Inhandlade trosor, en tröja, mascara och en snygg&billig halsduk.

Silfverhielm

Kategori: Dagbok

Vilken fest det blev! Årets fest hittils eller något sånt kan man benämna den. Super trevligt folk hela bunten. Orkar inte skriva mer om det. Dagen efter blev slow till det yttersta. Sov länge länge länge. Efter lite återställar mat  & tv mådde jag dock lite bättre. Måndag innebar också en lååång sovmorgon och inledde dagen med en förmiddags skräckis i sängen. Därefter åkte vi till Örebro för lite shopping och för att komma iväg lite. Kom hem med en silfver hielm till mig and a black one to mah baby boy. Simon köpte dessutom lite mer smått och gott från biltema. Och jag fick med mig en keps i fängelse stuk (eller hur man nu ska säga). Efter Örebro fick jag dansa av mig lite på Body Jam. Avslutade givetvis med film. Idag är det tisdag och jag har passat Wille. Hämtade honom från skolan och min fröken från old times kom ihåg mig, hälsade och pratade lite. Sjukt värre. Gick hem med Wille och vi spelade fotboll, tittade på Turtles film och lekte även turtles i skogen. Sen blev det full aktivitet. Byte av tv och om möblering. Och givetvis ikväll.... FINAL i So you think you can dance!