Börjes barnbarn

föralltid

Överraskning

Kategori: Dagbok

Utmanaren gick bra. Lite tufft eftersom jag känner mig helt frisk än. Åkte hem åt mat, kollade på film och nu tittar jag på Project Runway. Imorgon åker jag och älsklingen till Stockholm! Han har en överraskning åt mig. Vi åker dit imorgon och sover där. Kommer hem på tisdag kväll. Mer än så vet jag inte! =P Haha. Börjar kännas lite pirrigt när jag tänker på det. Undrar vad det kan vara????

Bättre

Kategori: Dagbok

Idag mår jag faktiskt bättre. Bättre än vad jag har gjort sen förra lördagen. Skönt att det går åt rätt håll, men jag tänker inte ropa hej än. Mamma hade pratat men någon som gått och dragit med den här konstiga sjukan i tre veckor! Usch och fy säger jag bara.

Idag blir det lite badhus. Tävlingen Utmanaren för de små. Eftersom jag inte är helt frisk så blir det ingen träning för egen del dock =/ Kändes jävligt surt faktiskt. Första gången sen starten som jag kunnat vara med på söndags-dansen, och så är jag sjuk! Dessutom är det teknik-dag på Body Balance med extra avslappning! Det hade jag ju också viljat gå på. Det får eventuellt bli en liten promenad ikväll. Jag fick det som "tips från coachen" (a.k.a pappa) =P En liten promenad i kylan och snoret rinner ut! Haha. Tack pappa <3

Delfinal 4

Kategori: Dagbok

Jag tyckte Anna Bergendahl krossade alla. Övriga som var med: Sibel, Py Bäckman, Neo, Lovestoned, Pernilla Wahlgren, Noll disciplin (kul med lite skatepunk i melodifestivalen) och Peter Jöback.

Då var det klart. Vilka som vi ska till final och till andra chansen. Andra chansen nästa helg. Jag tycker det är rätt som har gått till final och till andra chansen. Lite synd att Linda Pritchard inte kom med bara.

Let´s Dance

Kategori: Dagbok

Mattias - Skapligt bra dansat.

Molly -
Jisses vad hon släpper loss =P Jag ser gärna henne några danser till.

Gudrun - Jag gillar Gudrun. Jag tyckte hon var bättre än Mattias.

Claudia - Så duktig hon är!

Sauk - Bra dansat, men jag har fortfarande lite svårt för honom och Malin.

Willy - Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Roligt gubbe, men nu får det vara nog.

Så vem blir det ikväll?

Resultatet:Det är sinnessjukt vad mycket fans och beundrade den karl´n måtte ha alltså. Jag kommer sakna Gudrun. Hon var ball.

Pallra mig iväg

Kategori: Dagbok

Jag pallrade mig upp imorse och gick på telebilden. Föreläsning och redovisning. Bjussade på lite kakor. Maten tar vi nästa fredag istället. Vi hade inget grupparbete så då är det skönare att åka hem. Jag försökte få tag på mina tränarkollegor och kolla om de kunde ta gruppen idag, men de var upptagna. Så jag fick pallra mig iväg. Sov runt två timmar innan. Välbehövligt. Hem, handlade lite godis och bänkade mig framför Let´s Dance. Fick skjuts av mamma, pappa och lillebror. Pappa hämtade en pizza, jag satt kvar och pratade en stund. När pappa kom tillbaks så säger lillebror "Nu får du ta och pallra dig ur bilen" =P Fy fan vad go´ han är!

Sjuk

Kategori: Dagbok

Jo jag är sjuk. Jag har inte riktigt viljat erkänna det för mig själv. Fan! Jag som hade sånt flyt på pluggandet. Nu orkar jag ingenting. Jag skrev lite i litteraturseminariet, sen orkade jag inte sitta vid datorn mer. Förstår ni den grejen? Orkade inte sitta vid datorn! Känner mig helt deppig för att jag inte orkar. Hm, låter konstigt, men jag vill plugga. Inte för att det är sådär fruktansvärt kul, men jag vill hänga med. Inte halka efter. Det kommer bli så sjukt jobbigt att ta igen.

Det som är kvar den här veckan är att det ska läsas en avhandling alt. en vetenskaplig artikel. Jag har tagit mig igenom halva. I feel stonedead. Jag får redovisa så gott jag kan imorgon. För till föreläsningen ska jag! Jag ska allt ta mig dit. Blir ju kanske bjuden på mat och så ska jag bjuda på kakor som jag bestämde mig för sen en bra tid tillbaka.

Jag vill inte vara sjuk!!

Möte igen + tandläkaren

Kategori: Dagbok

Nu har jag kommit hem ifrån nästa möte =P Först var det årsmötet, sen styrelsemöte och nu var det möte med klubbar från distriktet (fattas bara tränarmöte, som vi nog ska ha inom kort) Mycket givande måste jag säga. Mitt tilldelade ansvarsområde i styrelsen fick ett ansikte. Gött. Slipper jag fundera på vad i helsike min uppgift egentligen är.

Annars har jag läst lite i Kirre. Skönlitteratur som gäller den här veckan. Grymt skönt med lite variation! Slippa de där satans rapporterna. Skönlitteraturen blir man lätt indragen i, engagerad och läser ut på ett kick. Jämfört med rapporterna som man somnar till. Blev en sväng till tandläkaren också. Tur att de har sånna som mig som betalar deras lön.........ha..ha..haaa...

Styrelsemöte

Kategori: Dagbok

Sådär ja. Då har jag nyss kommit hem från mitt första styrelsemöte. Det var riktigt kul. Nervöst. Men när jag åkte med herr ordförande och en till med i bilen och insåg att herr ordförande också var lite nervös så släppte min nervositet en hel del. Ett riktigt glatt och avslappnat gäng, så det känns riktigt bra. Konstituerande möte var det också förövrigt, vilket innebar att vi delade ut olika ansvarsområden. Jag blev ansvarig för utbildning och medlemsregistret. Inte riktigt vad jag trodde från början, men det känns bra det här med. Ska iväg redan imorgon på något möte. Jag hann inte ens riktigt uppfatta vad det var (stabilt värre, haha) men jag har transport och sällskap av herr ordförande och anders dit och hem, så det är lugnt. Men det ska bli riktigt kul att få sitta med i en styrelse. Kul att få lite nytt perspektiv på föreningen.

Nu blir det näst sista avsnittet av SYTYCD med lite naturgodis.

Dugga

Kategori: Dagbok

Jag körde givetvis på och hoppas på det bästa. Nu har jag svettas med duggan från 9.30 till nu. Lämnade in 11.58. Jag kände mig alltifrån klar. Minns senaste tentan vi hade med 4 frågor på lika lång tid. Det kändes tufft. Nu hade vi 8 frågor. De kanske inte krävdes lika långa svar, men det kändes så på hur frågorna hade formulerats. Jag kunde hållt på iaf en timme till. Och lärarna hade skrivit till oss att ta det lugnt och att vi kanske inte kommer behöva hela den utsatta tiden. Jo men tjena...

Ladda upp för omtenta???

Jag ger upp

Kategori: Dagbok

Åh vad jag inte vill göra duggan imorgon. Jag känner mig inte alls redo. Det känns som att vi bara har stressat igenom de första veckorna av den här kursen. Kunskapen har inte fått sätta sig ordentligt överhuvudtaget. Givetvis börjar Word krångla nu när jag var på slut tampen av att omfomulera begreppen till mina egna ord. Vi skrev ju tillsammans i grupp, och nu tänkte jag skriva om så det låter mer som något jag själv skulle säga. Men jag ger upp nu. Fast jag vet inte riktigt hur pass mycket jag ger upp. Det finns lite olika definitioner på att ge upp. Typ, köra och hoppas på det bästa, skita i att göra det imorgon och satsa fullt ut på omtenta eller fuska...

Sjuk?

Kategori: Dagbok

Mår inte så bra. Ont i halsen. Känner mig hängig och mosig. Jag har sovit till och från idag. Inte mycket pluggat alls. Begrepps dugga imorgon (= mindre tenta) Ska försöka plugga lite nu. Tur att vi hjälptes åt med begreppen i gruppen. Det kommer underlätta.

Delfinal 3 + helgen

Kategori: Dagbok

När kakorna blev klara igår så blev det fest. En bra kväll, med en lite sämre dagen efter. Huvudvärk och illamående känslor. Jag vaknade några gånger på natten och så gick jag upp ganska tidigt, så det blev inte mycket sömn heller. Och så fick jag inte i mig någon mat förrän efter badhuset. Hade mina två grupper som vanligt igår. Kollade på Project Runway och Blåsningen, och sen sova. Men det gick inte bra. Hade fortfarande huvudvärk och jag frös något så fruktansvärt. Jag hävde på mig lite kläder och sockor men jag frös iaf. Ont i halsen hade jag fått också. Tillslut gav jag upp och tog en tablett och jag fick en filt på mig utöver täcket. Då somnade jag äntligen.

Tittade också på Melodifestivalen, delfinal 3. Bästa delfinalen hittills. Jag tyckte alla vara riktigt bra. Lite tråkigt när det blir så, att det är många bra i en delfinal och flera dåliga i en annan. Det som var kul också var att många visade verkligen sann glädje över att stå på scen. De som var med: Timoteij, Crucified Barbra, Darin, Erik Linder, Alcazar, Elin Lanto, Johannes Bah Kuhnke och Getty Domein.

Resultatet

Kategori: Dagbok

Baka liten kaka

Kategori: Dagbok

Snöstorm?

Kategori: Dagbok

God morgon. Ska man våga sig ut i snörstormen? Till och börja med så undrar jag vart gränser går för när man kan kalla det snöstorm i sin sanna bemärkelse. Det snöar ju definitivt åt fel håll iallafall idag. Ut måste i vilket fall som helst, så jag kommer till mina Funky Kidz.

Let´s Dance

Kategori: Dagbok

Äntligen fredag! =)

Kling - Bra. Hon fick fram känslorna väldigt bra i dansen. Fin koreografi.

Mattias -
Vilken romantiker och charmör. Synd bara att han ser ut som en slempropp med det där håret och kläderna. Dansen var helt okej.

Molly -
Hon är duktig.

Gudrun - Hon är också duktig.

Claudia - She´s a killer queen

Sauk - Skönt att se klippet i mellan. Jag tycker han ha verkat lite slemmig annars. Speciellt ihop med Malin där. Lite för mycket ulligullande. Klippet gav en annan sida av honom som behövdes för min del. Han var riktigt grym. Ansiktsuttrycken är borta. Bra inlevelse i dansen.

Willy -  Haha, rädda Willy =P Go´ gubbe. Men ikväll borde han åka ut.


--------------------------


Och resultatet blev:Ja, det sägs ju att man ska sluta på topp. Om hon kom hela vägen till toppen är ju lite svårt att säga, men grymt bra var hon ikväll iaf. Efter att Agneta åkte ut, blir man ju inte direkt överraskat att Kling åker ut före Willy. Jag hade hellre sett Willy åka hem före. Även Mattias idag.

Rast just nu

Kategori: Dagbok

Fredag och telebilds morgon. Har rast just nu. Ska förbi biblan en sväng och låna bok till nästa veckas litteraturseminarium. Skönlitterär bok som gäller då. Snabbt hem efter telebilden/gruppuppgifterna och få mat i magen. Sällskap med sambon till systemet. Följt av badhus. Mina minsta ska ha extra träning med gruppen över. Sen ska jag slappa framför Let´s Dance. Skön fredag =D

Årsmöte

Kategori: Dagbok

Jahopp, då var man med i styrelsen då... =)

Så ser dagen ut

Kategori: Dagbok

Sådär. Mina frågor kom ut strax före 9.00 och så har jag svarat på en del frågor också i seminariet. Ska skriva ihop min intervju också. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Städa lite vore ju inte så dumt. Förhoppningsvis kan älsklingen skjutsa in mig till grannkommun så jag kan låna böcker. Ikväll är det årsmöte också.

Åkt pulka!

Kategori: Dagbok

Dugga-begreppen gick kalasbra idag även om ingen av oss hade hunnit förbereda oss. Känns som vi har hyfsad koll på begreppen. Hyfsad koll var det alltså. Knallade till Willy´s och handlade lite. Tog en sväng förbi Skokanonen och Team Sportia också. Simon hade ringt och jag tänkte åka med honom hem, men sket sig ju rätt rejält. Min telefon fryser bokstavligt talat ihjäl när det är kallt ute. Så ja, jag fick ta mig hem bäst jag ville......

..vilket innebar att jag absolut inte skulle hinna hem och tillbaka in till stan och träna Body Pump. Så jag kunde lika gärna gå hem så jag fick röra lite på mig åtminstone. Väl hemma så fick jag samtal. Lillebror som ville ha något att göra. Fram med pulkorna och iväg. Så då fick jag lite träning där också. Åka pulka med 8-åring är svettigt. Det var ett tag sen sist jag åkte pulka vill jag lova.Ska väl försöka plugga lite mer nu. Litteraturseminarium imorgon, och jag har en del kvar att läsa.

Mycket badhus

Kategori: Dagbok

Efter lite pluggande tog jag mig ner till badet där det var dags för hemmatävling. Mina simmare var superduktiga och jag blev riktigt stolt över hur de hanterade tävlingen. Själv blev jag irriterad lite här och där på saker som inte direkt underlättade. Det är över nu iaf. Mer badhus kommer det bli också. På torsdag är det årsmöte, på fredag har vi extra träning och söndag är det träning som vanligt + tävlingen idag.

Nu har jag kollat SYTYCD och ska dra mig till sängen. Har slängt in mina anteckningar på USB minne så jag kan få med mig allt till LC imorgon. Planeringen sprack ju, så det blir till att svettas med dugga-begrepp istället för fallbeskrivning. Godnatt.

Sprucken planering

Kategori: Dagbok

Min planering sprack. Min plan var att läsa ut boken snabbt som attan så att jag sen kunde fokusera på min reflektionslogg och på dugga-begreppen. Imorgon skulle vi göra fallbeskrivningen och på fredag efter telebilden skulle vi hjälpas åt med dugga-begreppen. Nu visade det sig att fallbeskrivningen får vi inte förrän på fredag morgon, vilket innebär att vi måste göra den på fredag eftermiddag. Vilket i sin tur innebär att vi inte kan göra duggga-begreppen då, utan måste göra det imorgon. Något som ingen av oss förberedd på. Me don´t like.

...det har resulterat i att jag har totalt tappat fokus, blivit sjukt opepp och är allmänt sur på lärare.

Dansat afro

Kategori: Dagbok

Läste en del, men kom igång sent, så jag kan inte påstå att det blev mycket. Sen rycktes jag med i älsklingens snusande i sängen, så jag la mig ner jag med. Inte bra för studierna kanske, men det var skönt att blunda en stund. Det blev Afro tillslut. Måste sluta tveka. Träningen får ju mig att må bra. Älskar avslappningen på Afron. Då känner man att man hinner landa, slappna av och pulsen går ner. Och tummen upp för stretch.

Då kör vi igen

Kategori: Dagbok

Jahopp. Då var det dags att köra igång med pluggandet igen. Den här veckan är det faktiskt bara en bok, som vi dessutom redan har läst en gång tidigare. Mycket skönt måste jag säga. Så fokus den här veckan kommer vara på en fallbeskrivning, som jag just nu inte har en aning om vad vi ska göra med. Det står bara fallbeskrivning i planeringen. Fokus kommer också ligga på att försöka förstå begreppen till duggan (=mindre tenta) Måste även försöka skriva lite i reflektionsloggen, som egentligen borde vara den viktaste delen anser jag, men den prioriteras bort pga allt läsande och uppgifterna. Min tanke är ändå att jag ska komma iväg på Afro.

Delfinal 2 + helgen

Kategori: Dagbok

Både lördag och söndag har passerat i racer fart. Funky gick kalasbra. Jag lyckades nog få barnen att älska showlåten. När vi slutade så stormade barnen ut till sina päron och pratade konstant om Trollens Rock´n´roll =D

Efter Funky åkte jag hem. Jag och min älskling gjorde egna hamburgare och egen dressing. Det blev riktigt gott =) Myste lite innan han åkte till jobbet.

Då kastade jag mig in i lite kakbak =P Jag blev lite sugen på att baka dagen innan eller så. Jag kan bara bli sugen på att baka sådär ibland. Så då kom jag på att jag ska baka lite kakor och bjuda familjen på till Alla hjärtans dag =) Det blev kolakakor, russinkakor och havreflarn.

Efter bakande kastade jag mig in i duschen och fräshade till mig. Det vankades fest och utgång. Det var nice. Skönt att komma ut och dansa av mig lite.

Jag gick upp tidigare än nödvändigt imorse, men jag ville se reprisen av Melodifestivalen, delfinal 2. Inte värt att nämna några detaljer om artisterna. Alla var mer eller mindre okej, men inte mer. Eric Saade gillade jag bäst iaf.

Sen tog jag kakorna och älsklingen med mig hem till familjen och bjöd på mina kakor och umgicks lite. Det gillades. Kunde inte stanna så länge eftersom jag skulle till badet och älsklingen till jobbet. Vi kirrade lite käk först.

Badhuset blev det sen alltså. Det gick ganska bra, men mina minsta simmare var väldigt pratglada idag, så det var svårt att få fram instruktioner. Min trötthet gjorde nog sitt också. Det har ju inte blivit tillräckligt med sömn efter en kväll på krogen.

Pappa skjutsade hem mig och nu har jag kollat på Project Runway och skrivit det här i reklamerna =P Måste se över mitt schema för kommande vecka och veckor. Jag har släppt studierna lite väl mycket nu under helgen. Det behövdes, men just nu har jag inte full koll. Så det måste fixas innan jag ska träffa John Blund.

Övar Funky

Kategori: Dagbok

God morgon. Jag är precis käkat frukost. Nu är jag i fullgång och repeterar och nöter in Funky danserna. Om lite mer än en halvtimme tar jag bussen till Colluseum och ska ha mina små kidz igen =D

Let´s Dance

Kategori: Dagbok

Bunkrat upp med brieost och choklad, för nu är det dags igen - Let´s Dance. Vem åker den här gången? Här är mina åsikter iaf:

Willy - Haha fy fan vilken skön snubbe. Men dansa kan han ju fortfarande inte göra. Underhålla däremot. Det är han proffs på.

Kling - Jävligt bra skakat med allt det hon inte hade. Smal är ju bara förnamnet på kvinnan. Helt okej dansat, men koreografin tyckte jag var sådär och musiken var helt värdelös. Gav ju knappast några samba känslor.

Sauk - Helt okej.

Birro - Det var roligt att se honom le och han var riktigt charmig idag, men nej. Det är dags för honom att åka hem tycker jag. Han har nog nått sin topp, så då är det dags att lämna.

Molly - Jag tyckte hon skakade på ganska bra ändå.

Mattias - Humle och dumle är det inga fel att titta på. Det var charmigt, roligt, men inte jättebra. Helt okej.

Gudrun - Håller med domarna. Det var hennes sämsta dans. Hon visade lite osäkerhet jämfört med tidigare. Fortfarande glad, så det var underhållande tycker jag.

Claudia - Bästa showen. Hon var himla vacker ikväll också tycker jag.

Jag tycker det är Marcus som står på tur att lämna. Men sen kan ju vad som helst hända. Det har vi redan fått erfara i det här programmet då Agneta åkte ut. Det är lite snajsigt att de har med en del aktuella händelser som Dolph´s insats i Melodifestivalen och Elisabet Höglund som fått sparken (eller vad det nu är som pågår?) David Hellenius är förövrigt en bra programledare.

Vem blir det ikväll?


Efter samban ikväll kan jag inte låta bli att associera till bästa deltagaren i Let´s Dance EVER - Tina "the one and only" Nordström. Hon fick ju fullpott på sin samba. Hon krossade verkligen. Jag minns också Magnus Samuelssons danser. Han kunde verkligen röra på höfterna! Morgan Alling och Tony Richardsson var ju också två av mina favoriter. Måste ju nämna Karl-Petter också =P

Hmm, fick lite minnesbilder sådär =P

Ett inlägg

Kategori: Dagbok

Jag har faktiskt gjort mitt första inlägg på facebook. Jag tänkte att det faktiskt var värt att nämnas här på bloggen också. Inlägget inspirerades av mina studier och framförallt irritationen över lärare.

När jag startade kursen specialpedagogik i början på januari, så kände samtliga studenter att vi redan låg efter innan vi ens hade börjat. Det var ett fullmatat schema, med all rätt. Men vi hade precis avslutat vår inriktning kort innan med ett stort arbete och kände att vi inte hunnit andas i mellan.

Vi bad om korrigering, och en redovisning flyttades. MEN, idag på telebilden påstår läraren att vi ska ha den där redovisning. Nu. Idag. Den som vi flyttade på en vecka. Jag protesterar. Och övriga med mig. Det som jag sen blev irriterade över var att läraren ignorerade vår protest och är fast besluten över att redovisningen låg den här veckan. Jag kände mig dumförklarad, och som en annan student sa.. överkörd.

Något som kan tilläggas är också att just den här redovisningen vad det ENDA som korrigerades för att vi skulle få det lite lättare. Att läraren nu har glömt bort eller struntat i det, pekar bara på att hon inte har lyssnat på oss och gjort det lättare för oss. Schemat är precis som det var förut då. Tack så mycket..................

Fett nice

Kategori: Dagbok

Det blir lax, ägg och majjo. Följt av ölkorv. Fett nice, så att säga =D

Och så lite feel-good film a´la Mamma Mia.

Jordnötter?

Kategori: Dagbok

Jag blev sjukt sugen på jordnötter. Inte sådär jättebra kanske. Hur nice vore det inte med lite jordnötter med en film eller så? Oh mama.

Måste ha någon mat, men idéerna bara.. tog slut. Fast lite sugen på lax är jag. Så det blir nog det.

Men hur gör jag med jordnötterna???

Intervjuat

Kategori: Dagbok

Idag var jag uppe ganska tidigt... vilket iofs börjar bli ganska vanligt i den här kursen... och deltog en liten stund i litteraturseminariet. Kastade i mig lite mat och åkte till min VFU-skola och gjorde intervju med min handledare och med specialläraren. Försökte vara effektiv, så jag tog frågorna som är för nästa vecka och ytterligare frågor som ligger längre fram i kursen. Då kan jag fokusera mer på läsningen istället för att ränna där stup i kvarten. Lånade en bok till kurskamraten. De jag vill ha finns dock inte hemma, så det blir att åka till grannkommunen och låna där istället. Innan jag tog bussen hem, droppade jag in på systemet och köpte dricka till lördag. Då är det fest och utgång. Det blir nice.

SYTYCD <3

Kategori: Dagbok

Top 10Pumpat

Kategori: Dagbok

Yes! Jag stack iväg och körde lite body pump. Så jävla nice! Känns så himla mycket bättre nu när man kört några gånger och börjar få lite koll på vikterna och på rörelserna. Orkade igenom hela den jobbiga ben-delen som är på slutet + att axlarna känns betydligt bättre. Jag kan knappt ha några vikter alls. Då gör det ont. Jag är bombsäker på att det är mina simmar muskler som härjar.

Nu ska jag läsa till SYTYCD börjar.

En bok kvar

Kategori: Dagbok

Ena boken är helt klar nu. Yes!

Ska börja på andra boken nu. Glad överraskning att den här var ännu kortare. Great!

Det skulle ju vara kul att köra lite body pump ikväll...

Citerar

Kategori: Dagbok

Intervju imorgon - check.

Läsningen flyter på så bra den kan flyta på. Kurskamraten loggade in på msn och vi kastade lite dynga över upplägget tillsammans och över den jäkla läsningen. Hon fick till en bra sammanfattning av det vi läser:


"bara olika forskare hit o dit och inte fan kan dom svenska heller"

Dåligt upplägg

Kategori: Dagbok

Jag kan ju inte påstå att jag gillar upplägget av kursen helt och hållet. De här jäklans intervjuerna och observationerna... Det hade varit så mycket bättre med kanske 2 hela veckors praktik istället för att svischa framåt och tillbaks mellan VFU platsen och läsningen. Dåligt dåligt.

Sitter och terroriserar lärarna med telefonsamtal och kollar om jag får göra intervju med dem och försöka hitta någon tid som passar. Jag är nu mycket glad över att jag har en flexibel handledare.

Ska försöka få tag på specialläraren/pedagogen också och sen ska jag komma igång med läsningen.

Bra skit

Kategori: Dagbok

Litteraturen har kommit!!

Att man kan bli så glad över att få kurslitteratur...

Skit

Kategori: Dagbok

Vad deprimerad jag börjar bli. Min kurslitteratur är försenad. Det har jag vetat om ett tag, men har tänkt att det löser sig ändå. Fick besked om att böckerna skickades igår. Sökte på kolli-nr och det bör vara framme närsom. Dock inte nu. För jag var iväg och kollade. Nu sitter jag här och har ingenting att läsa. Jag som var inställd på att hålla mig i fas i den här kursen. I fas kommer jag nog komma ändå, men jag får ju inte delta i litteraturseminariet om jag inte har läst litteraturen (självklart). Utan då måste jag skriva eget. Det funkar ju det med, men man lär sig så fruktansvärt mycket mer i diskussionerna. De kan jag ju läsa ändå, men jag får inte bidra med något. Såvida in böckerna kommer SNART och jag läser snabbare än snabbast...

I vanlig ordning så vill jag hellre plugga än städa när jag inte kan plugga.
Boooooring!

Afro

Kategori: Dagbok

Nyligen kommit ut ur en grymt skön dusch, efter det grymt roliga passet med Afro på Colluseum. Det var verkligen superkul. Jag trodde mitt knä skulle hata mig, men det var snarare tvärtom. Efter en timmes konstant studsande mådde mitt knä rentav bättre än när jag klev in i salen. Märkligt nog.

Tack för sällskapet Helen.Nu ska jag komma på något käk och slänga ihop.

Studier eller shopping?

Kategori: Dagbok

Av det lilla jag har bläddrat idag så har 10 sidor varit en artikel a´la studier. Övriga sidor har tillhört en av Ellos små kataloger som kom i brevinkastet idag. Jag fortsatte bläddrandet på ellos.se vilket slutade med en beställning.

Fortsätter slappa

Kategori: Dagbok

Gårdagen blev mestadels slapp och så hade jag mina grupper i badhuset. Jag och älsklingen hyrde film som vi tittade på i sängen innan vi somnade. Slappandet har forsatt in i den nya veckan. Inte sådär jättebra.

Dels har jag inte mycket litteratur att läsa eftersom det är förseningar hos leverantörer. Men jag har inte ens kommit igång med det lilla jag har. Men det är dags för det nu.

Ikväll blir det äntligen dags att prova Afro =D

Delfinal 1

Kategori: Dagbok

Nu har jag kollat på första delfinalen i Melodifestivalen.

Ola - var helt okej
Jenny Silver - vet inte riktigt vad det var för något
Linda Pritchard - riktigt bra låt, tråkigt att det inte blev mer för henne
Pain of Salvation - ganska bra
Anders Ekborg - sjunger grymt bra, men låten var väl sådär
Jessica Andersson - grym röst och bra låt
Frispråkarn - nej, inte min stil
Salem Al Fakir - inte riktigt min stil heller, men han är bra

Tycker det blev rätt som gick vidare till finalen och till andra chansen. Lite synd för Linda där. Riktigt bra show. Men men..

Nu är det Shall we dance på tv.

Funky Kidz

Kategori: Dagbok

Jaaa, nu är vi igång igen =D
Det gick kalasbra. De nya i gruppen var med på noterna direkt. Byggare Bob fanns i hemliga lådan och presenterades för barnen. Eller ja, han behövde ingen närmre presentation. Barnen hade fullkoll på Byggare Bob och hans polare. Danserna gick jättebra och det höll även tidsmässigt(!)

Till och med mitt knä mådde bra hela passet igenom. Det mådde mindre i måndags efter en dag i Sälen, men det pallade med alla danser igenom. Bra bra.

Let´s Dance

Kategori: Dagbok

Då var det fredag igen. Och inte vilken fredag som helst. Det är friday night fever. Höhö. Disco i Let´s Dance. Agneta är givetvis lite saknad.

Rabih - Han kunde allt ha behållt Oksana. Jag tror det hade gått bättre då. Jag har aldrig varit ett fan av hans partner, och kommer inte bli det heller. Känns som hon har fokus på sig själva hela tiden. Han är charmig och snäll, men danser inte direkt bra, så det räcker ju inte
Willy - Här har vi en danspartner som gör passande koreografier till sin partner. Det som är gulligt med Willy är att han faktiskt försöker, han har full koll på vart hon är och framförallt att han för henne. Ser ut så iaf.
Molly - Vilken energi och glädje hon utstrålar nu! Snacka om utveckling. Hennes glädje smittar verkligen av sig och hon har fått en otroligt närvaro på dansgolvet. Jag kände dansglädje genom tv-rutan.
Claudia - Så himla bra. Jättefin story också. En story brukar gå hem hos tittare.
Birro
- Nej. Jag skulle vilja se mer av det där busfröet som skymtar fram lite då och då.
Sauk - Han har verkligen fått danser som passat honom nu, och gjort det bra. Det får man väl erkänna.
Mattias - Riktigt bra. Men 10 cm i midjan?? Hade han ens så mycket att ta av när han började?
Gudrun - Hon är grym. Och vilket fel? Jag såg inget iaf, och det säger ju en hel del, som Tony sa. Då dansar man. The dance must go on.
Kling - Hon har definitivt blivit bättre. Riktigt fin dans.

Lite nyheter och sen kommer resultatet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom ganska mycket senare. Fastnade i Terminator av alla filmer.


Gårdagen avklarad

Kategori: Dagbok

Gårdagen - check!

Jag hann med och gjorde allt som jag hade tänkt göra. Mycket bra. Observation gav mig till och med lite mer än vad jag trodde att jag skulle få. Kramarna av barnen var det inge fel på heller. Gosiga barn.

Nu väntar jag in mina kamrater, så ska vi skriva ihop våra observationer till en. Sen måste jag öva Funky-danserna. Imorgon drar det igång igen =D Woohoo! Längtat. Vet inte om jag kan danserna tillräckligt dock =/

Hjärta youtube

Kategori: Dagbok

Jag tänker inte ljuga och säga att jag har läst all litteratur, men nog fan har jag läst mycket, med tanke på att jag varit i Sälen. Jag har lagt ut mina frågor på It´s (klassrum´s hemsida). Svarat på en hel del frågor dessutom, så jag är garderad till imorgon, då själva litteraturseminarium dagen är. Imorgon ska jag nämligen göra min observation, vara barnvakt, se en film, lyssna på ett radioprogram och skriva ihop observationen. Så ja. Jag garderade mig som sagt. Idag fann jag och såg danserna från förra veckans SYTYCD också. Emma HJÄRTA youtube.

Sälen <3

Kategori: Dagbok

Hemma!
Kom hem för någon timme sen. Packade in allt och bänkade mig framför datorn för att uppdatera mig om vad som hänt här hemma och framförallt på studiefronten. Inte fruktansvärt mycket kan jag väl påstå, tack och väl.Sälen. Det var helt underbart, självklart. Simon kom och hämtade mig när jag hade slutat i badhuset. Packade in grejerna i bilen och lämnade nycklar till mamma, som skulle se till Smulan. Sen åkte vi iväg. Stannade och åt i Filipstad. Väl framme, slängde vi in packningen, bäddade sängen och sov.

Försökte komma upp hyfsat tidigt, åkte och hyrde pjäxor och hjälm. Till stugan och på med allt och iväg till liften och backarna. Höll oss i Tandådalen. Fikade på Pulsen. Framåt em åkte vi hem och åt mat. Laddade batterierna och tog bilen bort till Hundfjället där kvällsåket var. Åkte ett tag till och åkte sen hemåt. På kvällen blev det lite dusch, bastu, mat, morötter, dipp och Sunes jul =P

Tisdag morgon, på med grejerna och nu drog vi direkt till Hundfjället och åkte där. Fika och mat uppe i Toppstugan. Åkte lite till och sen tog vi oss tillbaka till Tandådalen. Åkte en stund där, men vi började känna oss ganska möra i kroppen och nöjda till sinnet, så vi åkte till stugan ganska tidigt. Slappade i väntan på att bastun skulle bli varm. Sen tog vi den i besittning. Åt mat och kollade på resten av Sunes jul. Jag la mig tidigt eftersom vi skulle upp tidigt idag och åka hem.