Börjes barnbarn

föralltid

Körslaget

Kategori: Dagbok

Det blev visst Körslaget iaf. Lyckades klicka mig dit genom en gammal länk när jag tittade på Let´s Dance i efterhand. "Play" är ju för himla bra alltså.

Men nu fick ju alltså se tabben om vilken kör som vi åka hem. Trist att gå ett sånt besked. Först klara sig och sen åka hem. Och tvärtom. Men rätt kör åkte hem ändå tycker jag. Tur att inte Rongedal´s kör åkte hem, för de var riktigt bra den här gången tyckte jag.

Måste ju göra en sån här igen =P

(bilden från tv4.se)

Förövrigt är Gry sämst som programledare. Stammar, stakar sig och noll flyt när hon pratar med körledarna och kören. Dock var det trist för henne med tabben. Det borde ingen få råka ut för som programledare.

Inget körslag =/

Kategori: Dagbok

Slappade lite hemma en stund innan jag åkte till badet och hade den äldsta av mina två grupper. Hem igen och nu blir jag gaaaaalen på tv4´s hemsida som totalt vägrar fungera. Jag får bara upp en liten bild på deras logga. Provar jag med deras play-sida så får jag upp en annan liten bild.............................. Jag som hade tänkt titta på Körslaget i efterhand, men det fick jag tydligen inte.

KAU 2

Kategori: Dagbok

Nyss kommit hem från andra dagen på universitetet. Det var upp tidigt som gällde imorse. Hela fm gick åt till att spela upp våra föräldrarmöten som vi förberett, och det gick överlag väldigt bra och det var ganska givande. Inte så bara att stå framför en föräldragrupp och informera om en funktionsnedsättning. Mycket att tänka på.

Eftermiddagen pratade vi lite konstruktivt om de veckor som gått och fick ut schema/planering för kommande veckor. Och det här med samarbete. Vi ska kallas distansstudenter. Definitionen och vad som krävs inom det, varierar, kan man ju lugnt säga. Vi lyckades få till lite grupper på slutet iaf.

(Och vad som händer här hemma vette fan alltså. Jag hänger inte alls med i svängarna. Byte av divisioner eller något. Kan inte sätta ord på det.)

KAU

Kategori: Dagbok

Äntligen hemma!
Det blev en lång dag även om vi började ganska sent. Vi fick diskutera våra examinationsuppgifter i studiegrupperna och sen redovisa tillsammans i grupp, så det var ganska smärtfritt. Både positivt och negativt med de nya grupperna som vi fått den här terminen. Man kan ju inte tycka om alla, om man säger så.

Lunch, följt av att vi diskuterade elevhälsa och fick se en arrangerad elevhälsokonferens och sen iscensätta en egen. När vi hade slutat för dagen så skulle vi träffas i studiegrupperna och förbereda nästa examinationsuppgift. Ett föräldrarmöte som vi har förberett och ska spela upp imorgon. Återigen, både positivt och negativt med nya grupper och man kan inte tycka om alla.

Sjukt skönt att åka hem sen. Men att jag aldrig lär mig....

s j ä l v s t ä n d i g

5 sidor

Kategori: Dagbok

Det här är den sämsta examinationsuppgift eller uppgift överhuvudtaget som jag nånsin har gjort. Nu ska jag packa inför imorgon = innedag på KAU. Godnatt.

3,5 sidor

Kategori: Dagbok

Det blev inget badhus. Jag fick tag på en simmar som skulle förmedla till övriga om att jag inte skulle dyka upp. Lite mindre dåligt samvete iaf.

3,5 sidor skrivna. 1,5 kvar alltså...

Skjut mig

Kategori: Dagbok

Jag har fortfarande 3 sidor kvar på examinationen, som jag ska ha med mig i papperskopia imorgon. Not great. Badhus idag också... egentligen... Men jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska dit eller inte. Jag borde stanna hemma och prioritera mig själv och examinationen idag. Men eftersom jag inte talat om för simmarna att jag inte tänker dyka upp, så får jag dåligt samvete. Den andra gruppen är jag "ledig" ifrån för första gången på evigheter. Jag hade gärna utnyttjat den tiden och kommit iväg på dansen som är på söndagar för en gångs skull, men det hinns inte med idag. Badhus eller inte badhus?

GLÄDJE

Kategori: Dagbok

Tagga

Kategori: Dagbok

Det är dags att börja tagga till för ikväll. Då är det girls night för hela slanten. Förfest hos lovely och sen är det lustigt nog girls night på Wickan sen. Det var det inte när girls night bestämdes kan jag lova. Fränt liksom. Jag började ladda lite igår med att grogga lite på mina Kosken som jag köpte på båten. De har varit orörda sen de kom hem.

Men först är det Funky Kidz. Sen ska jag besöka systemet och se om de finns några nya breezer kvar och sen ska jag köpa ett tv-spel åt sambon. Karlarna ska roa sig med tv-spel här hos oss. Sen ska jag göra mig i ordning. Hoppas att det går bra. Får se vad jag krånglar den här gången, kläderna, håret eller sminket? Alltid är det nått.

Bild från förra tjejkvällen..
och go´a Frida är inte med oss den här gången eftersom hon är i USA!

Let´s Dance final!

Kategori: Dagbok

Woohoo! Fredag, grogg, brieost, naturgodis, choklad och Let´s Dance final. I feel good. Den ofärdiga examinationsuppgiften är snart ett minne blott. Men enligt tips från kurspolare så blir det ett bättre "djup" i diskussionerna man har med sig själv i examinationsuppgifterna med lite alkohol i kroppen. Amen to that! =P

Så, vem vinner?

 eller

2 sidor

Kategori: Dagbok

Nu när jag läste mitt förra inlägg så kändes inte den där halvan så värst mycket. Men jag har faktiskt läst nästan halva boken däremot. Den halvan är betydligt bättre. Ska fortsätta läsa nu när jag fått mig lite mat i magen.

1,5 sida

Kategori: Dagbok

Bättre idag. Men jag är lite orolig för min examinationsuppgift. Jag har börjat, och skrivit 1,5 sida ungefär. Det ska bli 5. Måste ju läsa en bok också för att kunna göra klart uppgiften. Framåt går det iaf. Tur det.

Fult avslut

Kategori: Dagbok

Det började bra. Gjorde klart, skickade in, kommenterade, svarade, skrev lite...

Sen fastnade jag på examinationsuppgiften. Fick pepp från insatsstyrkan (syster) och lyckades skissa fram ett skapligt bra upplägg. Nöjd med det, så bestämde jag mig för att unna mig lite Body Pump.

Där bara tvärdök allt. Det var supernice att träna, men "sällskapet" var mindre trevligt. Och i omklädningsrummet fanns en spegel.

Resultatet: Fet, ful och dum i huvudet... =/

Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt....

...med de orden ska jag nu gå och lägga mig och hoppas på en bättre morgondag. Godnatt.

Inte så mycket kvar

Kategori: Dagbok

Nu så. Nu är böckerna beställda =P Blev inget igår. Jag stängde av datorn igår kväll. Den behövde lite vila kände jag, för den började bli ruskigt seg.

Kom upp i lagom tid idag och har faktiskt jobbat på ganska bra tycker jag själv. Lagt upp min intervju för diskussion/läsning och har kommenterat de andras intervjuer. Mycket intressant läsning.

Sen har jag läst lite om elevassistenter och ADHD. Ena examinationsuppgiften handlar om att gruppen ska ordna ett föräldrarmöte och informera om en elev i svårighter. Jag blev elevassistent och vi besätmde att vi har en elev med ADHD. Jag sammanfattade ganska kort och la upp. Väntar på lite kommentarer från de andra...

Då var det bara den andra, enskilda examinationsuppgiften kvar. Inte så bara direkt. Fy bubblan. Och just.. lite läsning på det också. Men jag har helgen på mig + att examinationen är viktigare.

Onsdagens händelser

Kategori: Dagbok

* Pluggat lite iaf. Tillräckligt? Njaa. Men ändå helt okej.

* Besökt sambons farmor och ätit sju sorters kakor (fast det var fem egentligen)

* Varit barnvakt

* Nyss handlat mat

* Tänker kolla på en film...

...och beställa böcker efter det =P

(Hoppas bara att jag kommer ihåg att göra det. För jag måste. Annars blir det ingen bra start på kommande delkurs. Och jag ska ta mig fan vara i fas genom hela den punkt)

Plan: Plugga

Kategori: Dagbok

Jaja, det där med "upp tidigt" kan ju diskuteras. Men idag har jag faktiskt kvällen på mig att plugga. Om jag inte ska vara barnvakt eller iväg och träna. Och så ska vi ju till sambons farmor också förstås. Annars är det plugga som gäller idag. Jag ska hänga i hela delkursen ut och sen ladda upp för nästa delkurs så jag är i fas i den h e l a vägen igenom. Steg 1 - beställa böcker!

Förändringarnas vind

Kategori: Dagbok

Pluggade lite till. Det känns bra. Just nu iallafall. Lillebror och mamma kom förbi. Lillebror hade varit och klippt sig och visade upp sin nya frilla. Tjusigt värre =P Och så ville han stanna en stund och spela lite tv-spel. Så han fick komma in och lira en timme medan jag pluggade. Sen följde jag honom över "stora vägen". Jag gick hem och lagade lite mat och sen iväg till badet.

Förändringarnas vind blåser en lätt bris över badet. Min X-grupp får ny tid på söndagar. Den vi har nu fungerar helt enkelt inte. Det blir kvällstid för dom. Mellan mina små och X nya tid, kan det komma att bli en till grupp. Det märks längre fram. Nu ska jag sova och se till att komma upp hyfsat tidigt imorgon så jag hinner plugga ganska mycket innan vi ska in till älsklingens farmor som fyllde år igår. Godnatt.

Trippa igång tisdag

Kategori: Dagbok

Jorå, det börjar bra. Jag har skrivit ihop lite på reflektionsloggen och skrivit ihop min intervju med min handledare. Rensat mailen har jag faktiskt också gjort. Inte direkt viktigt, men nödvändigt. Skickat lite mail och sådär också. Mer viktigt än rensning. Måste plugga duktigt nu. Dagarna börjar närma sig ett avslut på första delkursen och det lilla jag fått ihop på reflektionsloggen är under all kritik. Givetvis är det litteratur som ska plöjas. Ska dessutom förbereda mig inför ett fiktivt föräldrarmöte som jag inte alls har motivation till.

Var bara så tvungen att skriva med veckodagens namn i rubriken med något piffigt om hur dagen sett ut.. =P Höhö. Dålig humor och lättroad, I know.

Pump och dans

Kategori: Dagbok

Pluggmässigt blev det en kass dag. Träningsmässigt gick det betydligt bättre. Jag körde pump innan dansen. Nya passet var rätt bra. Kändes bra att jag faktiskt känner igen övningarna så jag var inte helt lost. Gillar mag-delen. Den tror jag. Axlarna blev det lite tufft för. Mina sletna simmaraxlar som varit orörda alldeles för länge. Direkt efter blev det dans. Ena dansen blev det way too mycket armar för min trötta huvud. Andra gillade jag skarpt. Helt i min stil =D Kul var det iaf! Kvällsmat nu och bättre pluggdag imorgon. Godnatt.

Segstartad måndag

Kategori: Dagbok

Fastnade på youtube i tittade på klipp ifrån Time Out igår. Kom i säng sent =/ Borde lagt mig lite tidigare. Ny vecka och dags att ta tag i studierna igen. Det blir ju oftast inget över helgen. Än har jag inte kommit igång. Ingen motivation. Får leta vidare efter den. Jag har iaf gjort i ordning lite i garderoben. Ikväll blir det dans med instruktörerna =D Det ska bli supernice! Får se om jag ska köra lite pump innan.. Det vore ju lite smart. När man ändå ska dit. Nytt pass är det ju också =)

Vanliga söndag

Kategori: Dagbok

Söndagar brukar bli chill, så även idag. Tog det lugn på fm. Plockade lite i lägenheten. Iväg till badhuset och ha båda grupperna som vanligt. Älsklingen kom och hämtade mig. Tog med mat hem från McD som nu ligger i magen. Vad ska man hitta på nu då tro?

Framför tvn

Kategori: Dagbok

Jag ockuperade soffan och tittade på Romeo & Julia, Körslaget och Jurassic Park. Nu ska jag inta sängen istället. Natti natt.

Let´s Dance

Kategori: Dagbok

Semifinal.

Utmaningsdans
Claudias tango: då fick hon 5 5 5 5 (20), nu fick hon 10 10 9 9 (38) Ökning med 18
Willys jive: då fick han (9), nu fick han 3 3 3 2 (11) Ökning med 2
Mattias cha-cha: då fick han 5 6 5 6 (22), nu fick han 9 9 9 9 (36) Ökning med 14

Glänsdans
Claudias jive: då fick hon (32), nu fick hon 10 10 10 10 (40) Ökning med 8
Willys tango: då fick han 4 4 4 3 (15), nu fick han 6 6 6 5 (23) Ökning med 8
Mattias jive: då fick han 7 8 9 9 (33), nu fick han 9 10 10 10 (39) Ökning med 6

Totalt:
Claudia: 78
Mattias: 75
Willy: 34

Åh herre. Snacka om att sitta på helspänn. Inte lika mycket som Tony. Haha. Men nu är Sverige enat. Skönt.Rutin

Kategori: Dagbok

Det gick toppenbra idag med kidzen =) Väldigt bra flyt på hela passet. Jag känner att jag verkligen börjar få rutin på det hela.

Det blev inget Let´s Dance igår. Jag tittade på Så ska det låta istället följt av National Treasure. Efter det var jag supertrött och slocknade så fort jag la mig i sängen.

Tur att det finns sån här "play" på kanalernas hemsidor så man kan titta på pgroammen i efterhand. Tummen upp för det!

Grupparbete

Kategori: Dagbok

Telebildsfredag. Idag handlade det om åtgärdsprogram. Mycket intressant och det känns som att man faktiskt har lärt sig nånting av den här kursen när informationen upprepas. Sen hade vi till uppgift att analysera ett åtgärdsprogram och göra om det. Det var ju inte direkt den bästa analysen jag har gjort. Snarare bland de sämsta. Jag kunde verkligen inte formulera mig. Kunde inte hitta orden eller få ordning på tankarna. Skönt att mina kurskamrater var lite mer på hugget så vi fick ihop uppgiften tillslut. När vi var klara med det så knallade jag upp på stan och köpte de där skorna! Det ena paret iaf. Hittade ett till par jeanstights på HM också som jag köpte. Strosade hemåt och plockades upp på vägen av min "sexbomb" =P

Sökt jobb

Kategori: Dagbok

Blev inget med reflektionsloggen. Däremot så sökte jag lite jobb istället. Bra jobbat av mig själv!

Parallellt med jobbsökandet så har jag tittat på film och tv.

Telebild och grupparbete imorgon.

Hål lagade

Kategori: Dagbok

Sådär då. Nu har jag inga mer hål =) Det gick betydligt bättre hos tandläkaren idag jämfört med förra gången. Då gjorde det o n t och jag saknade min förra tandläkare. Men idag gick det bra. Snabbt undanstökat och har nu suttit och läst och kommenterat lite i litteraturseminariet. Mycket roligare att diskutera live kan ju konstateras. Diskussionerna går inte direkt på högvarv längre. Lusten finns inte där heller. Ska försöka komma igång med det sista som ska läsas. Borde skriva lite i den där reflektionsloggen..............

Tränat

Kategori: Dagbok

Börjar jag kom in i ett sånt här bra flyt igen? Jag hoppas att det håller i sig. Jag plöjde klart boken som vi ska ha litteraturseminarium på imorgon. Tog mig iväg till CC och körde Body Pump - lovely! Och nu när jag kom hem så har jag läst ut en rapport. Visserligen kortare än tidigare, men den är utläst. Så nu är det bara ett pytte kapitel kvar i en annan bok. Bra grejer. Mindre bra är tandläkaren imorgon. Ytterligare två hål som ska lagas. Usch och fy. Borsta tänderna och sen i säng för jag ska dit tidigt. Natti.

Plugg

Kategori: Dagbok

Plugg och badhus igår. Plugg och kanske lite Body Pump idag. Det var ett tag sen jag var iväg och tränade. Måste se till att få rutin på det igen.

Positivt tänkande idag

Kategori: Dagbok

Gårdagen passerade med sedvanliga badhusbesök. Hade båda grupperna, men i den ena är det alldeles för få som kommer. Börjar nog tyvärr bli dags att slopa det passet. Inget jag direkt vill. Jag vill ju att gruppen ska fungera. Men är det bara 1-2 st där så är det inte hålllbart =/

Måndag morgon och tvättmaskinerna är igång. Det är positivt tänkande som gäller idag. Tvätta, städa lite, plugga och möte. Kanske lite afro idag??

Melodifestivalen

Kategori: Dagbok

Grattis Anna. Det tycker jag hon var värd. Jag hade ingen direkt favorit, men hon var bland de bättre. Jag tyckte alla låtar var riktigt bra, mer eller mindre. Suverän show var det iaf med duellen mellan Sverige och Norge. Och glamrock versionen av La Voix. Måns var väldigt proffsig som programledare tyckte jag. Han var grym ikväll när han läste upp poängen. Blev lite mer ordning jämfört med när Dolph och Christine höll i mickarna.

Let´s Dance

Kategori: Dagbok

Guuuu´ va´ jag gillar dansprogram <3

Salsa
Willy - Jorå, det såg inte så rörigt ut den här gången.
Molly - Fin var hon. Dansade bra tycker jag hon gjorde också. En väldigt glad salsa tyckte jag.
Mattias - Bra dansat, och så var han alltid lite het också =P
Claudia - Hon ska ju bara vinna! Så enkelt är det. Vilken kvinna.

Bugg
Willy - Man kunde ju iaf lista ut att det var bugg. "Masken" var bra fräsig.
Molly - Helt okej. Kul att hon ser så avslappnad ut nu och njuter.
Mattias - Buggkung!
Claudia - Så sjukt duktig. Hjälp vad hon sprider glädje =D

Jaa, det är ju inte så konstigt att Mattias och Claudia är i topp. De har varit grymma ikväll. Nu hoppas jag bara på att Molly kan få hänga med till nästa vecka och komma på en tredje plats, och att Willy åker ut nu efter en fin "mask".

..........................................................................

Och resultatet blev:Ingen big surprise där egentligen. Trist att inte få se Molly på en tredje plats. Det tycker jag hon förtjänade.

Hittat skor!

Kategori: Dagbok

Fredag innebär telebild. Den här gången hade vi redovisning av vår gruppuppgift. Vi har byggt "En skola för alla". Redovisningen gick riktigt bra. Det verkade som att läraren gillade våra diskussioner som vi har haft. Ingen gruppuppgift idag eftersom vi inte har läst den litteraturen än. Jag höll mig i stan. Hittade ett par skor på Intersport på rea som jag blev väldigt sugen på. Men tvekade. Som jag alltid gör. Tänkte köpa dom idag, men gick in på Bergqvist först. Där hittar jag också ett par skor som jag gillade! What to do?? Jag blev nog lite chockad över att jag hittat TVÅ par skor som jag faktiskt gillade, som det dessutom var skapligt pris på. Vilket par skulle jag välja? Båda??! = Enorm beslutsångest = Inget par.

Jag ska nog köpa de imorgon.

Ett hål fyllt

Kategori: Dagbok

Tandläkaren imorse. Fy fan. Det är långt ifrån nice att få sjuttioen prylar instoppade i käften. Och tandläkaren verkade tycka det var märkligt att jag spände mig så och fick kväljningar. Ligger alla ni andra och softar hos tandläkaren?

När jag ändå var i centrum så svepte jag igenom några butiker. Köpte ett par jeanstights. Bra gjort av mig. Och sen behövliga artiklar som trosor och strumpor. Spana lite på Kicks också eftersom jag har presentkort där. Två stycken till och med om jag inte har fel.

Åt buffé på Mem & Zin med älsklingen. Hem och powernappa innan han skulle till jobbet. Jag bidrog lite med mina smarta tankar till litteraturseminariet och sen har jag glott på tv. Drog nyss till affären och köpte lite frukt och choklad. Ska nu kolla på Dirty Dancing tänkte jag. Någon som vill gissa vilken period jag är i just nu?

Sebastian

Kategori: Dagbok

Idag har jag pendlat mellan pluggande och slappande. Har läst klart litteraturen för den här veckan. Ska lägga in lite frågor i seminariet och diskutera lite. Imorgon blir det tandläkaren direkt på morgonen.

Jag får inte tappa stinget och det flow jag hade innan jag blev sjuk. Skärpning.

Vilken dag..

Kategori: Dagbok

..det blev igår. Jag gick upp och började plugga. Framåt eftermiddagen kommer Simon hem och sen ringer mamma om att hon ska komma och tvätta. Hon skulle låna vår tvättstuga. Mamma kommer hit med lillebror. Det ringer igen, och då är det en från styrelsen som kollade om jag hade skjuts till mötet. Bestämmer med honom. Skickar sms till den andra som erbjudit sig. Jag följer med mamma ner i tvättstugan. Det hamnar sköljmedel i fel fack och ena maskinen blöter inte ner ordentligt. Upp igen och köra mig snabbt i ordning. Ut och vänta på skjuts. Då kommer vice värden och pratar lite. Skjutsen kommer. Iväg till mötet. Mötet gick bra och det var intressant. Men det tog 2,5 h. Lite längre än vad jag trodde. Iväg till badhuset. Möter problem direkt i dörren. Pratar lite med de simmare som är kvar. Ringer hem eftersom någon där hade ringt. Det var mamma som hade ringt om att tvätten hängde i torkrummet och att det kunde "vara lite vatten" där inne. Hmm, och vad hinner bär då "lite" vatten? Jag inbillade mig att det var översvämning. Så jag ringer om skjuts istället för att vänta på han från styrelsen. In i bilen. Till huset. Hämta nyckel. Ner i tvättstugan. Och det var nästan inget vatten. En liten pöl bara. Packa ihop grejerna. Fick ett telefonsamtal mitt i där också. Upp med grejerna till huset. Iväg och kirra mat och dimpa ner i soffan. Titta på film till maten iaf tills ögonen började falla ihop. Då blev det sängen.

IKEA besök

Kategori: Dagbok

När älsklingen kom hem så åkte vi en sväng till IKEA. Titta runt lite och få lite inspiration. Köpte lite glödlampor/lågenergilampor. Fick med oss nya täcken hem också. De vi köpte sist var helt värdelösa. Trassliga och alldeles för små för påslakanen. På hemvägen köpte vi lite gott och hyrde en film. Måste skynda mig in till sängen nu, annars börjar han titta utan mig.

Grupparbete klart

Kategori: Dagbok

Vad glad man kan bli av att solen skiner =) Idag hade vi träff på lärcentrum för att greja med gruppuppgiften. Vi träffades vid 9 och jag är hemma redan nu. Det säger ju en hel del. Vi hade inget mycket kvar, så vi blev klara, alltså hade vi jobbat på riktigt bra förra gången =D Dock kunde vi inte börja på nästa uppgift eftersom vi inte har läst litteraturen för det än. Nu ska jag sätta igång med läsning och fixa & dona lite i lägenheten.

Vanlig söndag

Kategori: Dagbok

Söndagen började lugnt. Slappade och åt mat. Sen blev det badhus i vanlig ordning. Det var riktigt roligt idag. Det gick så himla bra. Min minsta har det varit lite tufft med. Idag använde jag tavlan och skrev upp vad de skulle simma, bara för att göra det lite roligare och göra lite nytt. Det fungerade jättebra, så jag ska nog göra på det fler gånger. Dessutom simmade de himla bra idag också. Och det fick dra ut linorna själva eftersom gruppen innan var på tävling, men det gick också bra. Hela passet flöt på från början till slut =)

Nu är det Project runway följt av Blåsningen och sen ska jag nog titta på Music & lyrics.

till Anonym

Kategori: Dagbok

Jag har ju misstänkt att du borde vara någon som jag vet vem det är, men kan inte komma på vem eller varför någon jag känner skulle vilja skriva en sån kommentar. Fick jag kommentaren för att jag har varit dum så skulle jag vilja veta vad jag har gjort för dumt.

----------------------------------------------------------------------

Postat av:
Hur kan du som är så tjock få undervisa barn i dans??
2010-03-06 @ 18:35:30

Det hela började med att en nära bekant till mig blev tillfrågad om han kände någon som tyckte om barn och dans. Han kom då att tänka på mig, eftersom jag både gillar barn och dans (dansade själv jazz och street förut) Därefter fick jag ett telefonsamtal och blev kallad till en intervju. Följt av att jag fick börja som assistent till en instruktör på Funky Kidz på ett gym i stan.

Efter 4 terminer som assistent blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att bli instruktör, och jag blev iväg skickad på utbildning. Utbildning sker av någon från Funky Kidz produktionen. Under utbildning genomför vi ett test där en från produktionen ger oss rött, gult eller grönt. Får vi rött får vi inte vara instruktörer. Gult, så får man testa om. Och får man grönt så får man börja instruera. Jag fick grönt och började instruera 4-5 åringarna. Inom 6 månader från utbildning ska man dessutom skicka filma sig själv och skicka in till Funky Kidz produktionen för licensiering. Den väntar jag spänt på fortfarande.

På den vägen är det.

Några följdfrågor?

Haha

Kategori: Dagbok

Jag har totalt fastnat på youtube! Sökte på tidigare melodifestivaler så här inför Andra Chansen och hittade detta... *asg*

Funky kidz <3

Kategori: Dagbok

Solen skiner idag igen! Jag blir sugen på att vårstäda, men jag kommer inte igång. Var uppe ganska tidigt idag. Jag skulle till badet och låsa upp till de som skulle gå funktionärskursen. Sen åkte jag och älsklingen och åt McD frukost (gott!) och sen handlade mat. Jag släpptes av vid Colluseum och hade mina Funky Kidz. Gosiga barn!

Let´s Dance

Kategori: Dagbok

Mattias - För en gångs skull såg han inte sliskig ut, utan söt. Av någon anledning har han alltid sett lite små sliskig ut när han fått på sig kläder och stylat hår till dansen. Quickstep var riktigt bra tycker jag. Och den där andra dasen var bra j-la sexig.

Claudia - Jag har nog sagt det varje gång, men hon är så himla duktig och så vacker. Bollywood numret var helt fantastiskt. Hade jag ägt några kameler så hade jag mer än gärna varit en av budgivarna för att få hem Claudia och hennes partner till att dansa i mitt vardagsrum när känner mig lite nere.

Sauk - Bra dansat på quickstep. Den andra dansen dansade de säkert jättebra, men den var lite trist tycker jag.

Willy - Jaa. No comments. Nej men, ja.. han dansar ju inte. Helt fel att han är kvar, men det är väl bara att gilla läget. Den andra dansen var inte särskilt bra tycker jag.

Molly - Vilken energi och glädjespruta. Kul att se henne i både en elegant dans och en sprudlande glad dans. Känns lite som Molly i ett nötskal.

Saknade Gudrun lite grann. Jag gillade henne. Jaja. Nu kan man bara hoppas på att det är Willy som åker den här gången.

21.34

-------------------------------------------------------------------------------------

Ojojoj vad mycket känslor det var i tv-rutan. Stefan hade jag lite svårt för, men att han åker ut före Willy är ju helt sinnessjukt. Jag vette fan alltså om jag visste att jag var så mycket sämre än de som röstats ut på löpande band så.. jag vet inte vad.. Jag skulle inte fixa det. Nästan lite skuldkänslor eller nått.

Fredag

Kategori: Dagbok

Solen sken idag med. Det gillas. Telebild idag följt av att jag blev bjuden på kinamat av brudarna. Mariana kom in och åt med oss också. Very nice. Efter lunchen jobbade vi lite med vårt grupparbete. Vi har kommit ganska långt faktiskt tycker vi. På måndag jobbar vi på igen och sen är vi nog redo för redovisning. Hemma har jag bara slappat. Och nu är det Let´s Dance.

Solen skiner

Kategori: Dagbok

God morgon. Jag har varit vaken ett tag och skrivit lite i litteraturseminariet. Veckans rapport/studie som vi skulle läsa var ganska lättläst, vilket är grymt skönt. Gött att dessutom var EN. Inte flera som skulle läsas.

Jag börjar bli frisk =D Lite känningar i halsen och lite snuvig till och från, men inget att klaga över. Framförallt har jag energin tillbaka, så nu ska jag hoppa på spåret igen. Komma ordentligt i fas med studierna. Göra fint och fräscht i lägenheten. Fortsätta med kosten. Börja träna igen (YES!) Det har varit sjukt tråkigt att inte kunna träna.

Solen skiner ute och himlen är blå, så det är inte så konstigt att man är pigg och glad en sån här dag =D

Cinderella

Kategori: Dagbok

Hemma igen. Jag kom hem igår ikväll, men då blev det direkt till badhuset och larma, men även en intervju med en simmare. Och idag har jag varit till LC och gjort grupparbete.

Överraskningen var en tur till Åland och tillbaka med Cinderella =) Jag fick reda på det när vi stod och väntade på bussen eftersom det stod Viking Line över hela bussen =P Så vi åkte buss till sthlm. Åt på Sannakroá, som inte var så sunkigt som jag trodde. Det var riktigt fint och bra där.Ombord på båten sen, så käkade vi buffé ganska direkt. GOTT och sjukt mätt blev man. Dricka ingick, så det var inte dåligt. En del vin slank ner mellan tuggorna. Efter maten slappade vi lite i hytten innan vi promenerad runt på båten. Drack någon drink, tittade på folk och lyssnade på de tuffa som vågade sjunga karaoke.

La oss ganska tidigt och gick sen upp ganska tidigt och åt frukost buffé. GOTT. Sen gick vi och sov lite till =P Sen tog vi en sista sväng genom taxfree och inhandlade lite förnödenheter =P Sen kom vi i land. Sniglade oss fram i seg kö till bussen och brummade hemåt. Stannade på Sannakroá på hemvägen också.