Börjes barnbarn

föralltid

Blåmärkt

Kategori: Dagbok

Kommer jag definitivt vara imorgon. Behövs inte ett kanske. Jag vet. Underbara dans var det idag. Först var det disco. Högt tempo och sjukt roligt! Konditionen är ju dock obefintlig just nu, men det hoppas jag att jag ska lyckas ändra på. Direkt efter blev det ragga. Härligt att få skaka lite rumpa igen. Angående blåmärkningen så kommer det av bakåtkullerbyttan som vi ska köra i raggan. Man kan väl säga att det knappast var igår som gjorde en kullerbytta senast. Det var några år och kg sen. Det svider lite när jag vet hur pass ograciöst det ser ut när mina alldeles för många kg försöker snurra bakåt (som jag förövrigt lyckades göra!). Samtidigt är det motiverande. För kilona ska VÄCK.

Innan dansen så filade jag lite på barndanserna. Relativt nöjd, men inte helt. Imorgon ska jag träffa Sofia, så då ska det nog bli ordning på danserna. Sen blir det fix med badhuset. Framåt eftermiddagen ska jag möta upp och umgås med lillebror en stund. Förmodligen lite mer badhus fix efter det. Och så mer dans =D Street imorgon.

Well nu ska jag äntligen luta mig tillbaka och kolla på Robinson på play. Älskling ringde precis innan och så pratade vi en stund. Under tiden hade mamma ringt, så jag fick ringa upp och kolla läget - vilket innebar att jag missade hela Robinson på TV. Så det får bli play istället. Och någon föda. Sen sängen.

Fy fan

Kategori: Dagbok

Det small högt igår kväll...

"Glascontainer sprängd nära Stråningstorps skola

Vid midnatt natten till onsdag sprängdes en glascontainer cirka 50 meter från en av byggnaderna på Stråningstorps skola. Ingen person har kommit till skada och skolan är öppen som vanligt.
När polisen kom till platsen visade det sig att containern, innehållande tomflaskor och annat glas, hade flugit iväg flera meter och det låg glassplitter ett tiotal meter runt containern. Polisen har spärrat av platsen och under dagen kommer en teknisk undersökning att göras.

Polisen har meddelat att skolverksamheten kan bedrivas som vanligt och att inga lektioner behöver ställas in. Skolans personal kommer att se till att inga elever vistas innanför avspärrningarna.

Det finns ännu ingen misstänkt gärningsman (--> idiot) och inget motiv till sprängningen."
(karlskoga.se)

Koll på läget

Kategori: Dagbok

Igår var det Öppet Hus på Colluseum. Massa pass att välja på, så jag visste inte riktigt vad jag skulle välja. Funderade på Body Balance på morgonen och sen nya Step på kvällen. Men sen sms:ade Sofia och frågade om jag skulle med på Body pump på lunchen, så då slapp jag bestämma själv =P Dock kom det aldrig någon instruktör. Knappast bra när det är Öppet Hus. Turligt nog så var vi bara 4 varav två instruktörer. Sofia hämta en skiva och körde ett improviserat pump-pass. Det blev ett mycket bra sådant. Träningvärk var resultatet idag. Hade tänkt köra Step på eftermiddagen sen ändå, men det blev att vi skrev en matlista (finally). Handlade, lagade och åt mat. Avslutade med film.

Idag tog jag mig ner till badet lite tidigare för att fixa lite med medlemsregistret. Det är nästan så att jag inte vill lämna över. Gillar uppgiften. Passar mitt ordningssinne. Hann knappast allt jag hade tänkt för sen började min E-grupp. Riktigt duktig gäng har jag fått. Efter gruppen blev det nästan direkt upp till Folkets Hus där vi skulle ha styrelsemöte. En liten nätt skara. Det kändes grymt skönt när vi kom till min punkt. Bruden med koll på läget liksom =P Haha. Cyklade hem och har nu skickat ut om möte med ledarna på torsdag. Käkade mat och kollade på Robinson. Dags att sova.

Imorgon måste jag nog ner till badet igen. Måste fixa lite med koreografierna inför träff med Sofia på torsdag. Och sen blir det disco och ragga på kvällen. Woohoo =D

Daaans!!!

Kategori: Dagbok

Så underbart! Dansen är igång igen!! =D Idag var det uppstart med dansen på Karlskoga DansCenter. För min del blev det med nya dansgruppen Experience the Motion. Vi påbörjade två olika koreografier. Den ena är Ramalama som de dansade till i So you think you can dance. Det är så galet kul att få göra en liknande koreografi som de har gjort i mitt favvo program! Och den andra låten är Right now med Pussycat Dolls. Den låten skulle jag ha varit med och gjort en koreografi till när jag fortfarande dansade på kulturskolan. I samma veva som jag var tvungen att sluta. Känns nästan lite som en revenge liksom =P Åhh, det är så roligt att dansen är igång igen!! Och mer dans kommer det bli på onsdag och torsdag. Då vankas det disco, ragga och street. Förövrigt så inledde jag denna fantastiska termin med ett härligt brännmärke på vaden/smalbenet =P

Åhh, ÄLSKA DANS. Längtar som fan till onsdag!
 

Möte hit

Kategori: Dagbok

Och möte dit.

Blir mycket möten nu i början på hösten, när allt startar igång igen. I tordags var det hemmatävling och samtidigt ett föräldramöte i badhuset. Jag hade tänkt försöka vara med på båda, men jag hade hela 14 simmare med! Så roligt! Sprillans nya simmare som bara hunnit träna fyra pass. Otroligt modigt gjort av dem. Bra simmade de också. Efter hemmatävling blev det tränarmöte. På tisdag är det styrelsemöte. På torsdag skulle jag behöva fixa ett möte med bredden-ledarna. Det är fullt pådrag med verksamheten i badhuset. Och jag gillar´t. Börjar få koll på läget, men börjar samtidigt bli lite nervös inför uppstarten av bredden nästa helg!!

Vulkanmarknad

Kategori: Dagbok

I fredags blev det en sväng till Vulkanmarknande med mamma och två av småbröderna. Trevligt var det. Även om regnet började vräka ner. Fick med mig 5 filmer hem. Men det tog tid innan vi kom hem. Bussen var 40 min sen. Och då hade det börjat ösa ner. Inga regnkläder eller paraply resulterade i att jag var genomvåt när jag cyklade hem från hållplatsen. Till kvällen blev det givetvis en av filmerna: Sex and the city 2

Igår tog jag en sväng ner till badet för att fixa lite med simskole-grupperna i medlemsregistret. Så nu är jag KLAR!!! Känns jävligt bra. Nu ska informationen ut till barnen när vi startar igång.

Och idag.. ska jag väl kanske fokusera lite mer på koreografierna till barndansen. Har ju lite kvar att där. Till eftermiddagen blir det träning för E-gruppen. 

Barnvakt

Kategori: Dagbok

Söndag: Träffade brudarna, Anneli och Emelie, i stadens rejält döda centrum. Ingenting öppet. Inte ens cafeérna. Vi fick trolla fram lite fika på Willy´s och så satt vi ute i Ekmansdalen. Gick till McD när det började dugga. Sen blev det badhuset för min del. Uppstart med en ny E-grupp. De jag hde förut har flyttats upp till D-gruppen.

Måndag: Chill hemma. Fixade och trixade med badhuset/styrelsejobb och med koreografier.

Tisdag: Ännu mer fix och trix. På eftermiddagen blev det andra passet med nya gruppen. Gick galant. Fick också lite fart på Simlinjen-fixet. Underbart.

Idag har jag varit barnvakt heeela dagen. Mötte upp barnen vid bussen strax före 11. Vi började med lite tv-spel, följt av lunch. Knallade sen bort till Stråhallen och spelade mini-golf. Hem igen och kollade på en film. Spelade lite badminton ute i trädgården. Och precis när vi skulle gå till lekparken ringde pappa och hämtade hem barnen, ca 18. Lång, men smärtfri dag. Har t.o.m hunnit fixa med Simlinjen mellan varven.

Nu blir det käk och film!

Nattäventyr

Kategori: Dagbok

Det blev Mullsjö tur och retur. 40 mil totalt. Åkte vid 22.30 för att hämta delar av min strandsatta familj. Bilen startade inte efter att de hade stannat för matrast =/ En sliten pappa och tre trötta cowboy´s stod på parkeringen när vi kom fram. Packade in cowboysen i bilen och vände bilen hemåt igen. Vid 4.00 kom vi hem och stöp direkt i säng.

Snart höst?

Kategori: Dagbok

Det börjar närma sig hösten. I helgen har jag fixat lite inför uppstart av mina simgrupper och dansgrupper. Ringde in nya simmare och lyssnade på musik/funderade på koreografi till barndansen. Kommer fortsätta med det hela veckan.

Igår tog vi en sväng in till Örebro. Köpte lite möbler och diverse på IKEA. Köpte en ny kalender och pillade på mobiler på Marieberg.

SYTYCD

Kategori: Dagbok

Tittat på tv. Spelat och letat musik till barndansen. Funderat. Nyss köpte fredagsgodis. Det blir SYTYCD (obs! på youtube, inte på fucking kanal 5)

Gotta love dance <3


SYTYCD topp 20, säsong 8

Roswell

Kategori: Dagbok

En chill helg har passerat. Film och SYTYCD på lördagen. Lite sol&bad på söndagen. Måndagen hände inte värst mycket heller. Lite sol i trädgården med Rockklassiker i öronen. Avslutade med film Oceans Eleven och Oceans Twelve. Idag blev det också sol, men desto mindre då solen gick i moln. Drog till Lidl och handlade. Köpte hem revensspjäll som jag tänkte försöka mig på. Knappast i närheten av Dan´s kvalitet, men det blev helt klart ätbart.

Nu har jag börjat kolla på Roswell. Hittade på youtube. En serie som jag tittade på när jag var yngre. Superkul att se igen. Roligt var också att systern i serien spelas av Kathrine Heigl. Fränt.Och frågan lyder... combat eller inte combat? Motivationen för träningen är som bortblåst. Helvete.