Börjes barnbarn

föralltid

Thailand, 26-28 feb

Kategori: Dagbok

Lördag 26 feb - Trötta efter snorklingen, så det blev sovmorgon. Jag var lite piggare och kom upp före Simon. Satte mig på verandan och läste ut Ringen 2. När älskling vaknade gick vi till Miss Mjau och åt. Åkte till Sunshine Internet och uppdaterade hemåt om vårt snorkeläventyr. Åkte hem och badade, simmade, slappade, och läste (påbörjade Ringen 3). Blev severad ett fruktfat vid poolen =D Inga fel! Till kvällen åkte vi ner till Hilton kvarteren och skulle välja resturang. Tog den schweiziska med stora fiskar i ett akvarie. Vitlöksbröd, revbensspjäll och pommes. Friterade bananer med honung till efterrätt. Riktigt sliskigt. Strosade igenom den nedre delen av nattmarknaden. Köpte med choklad och cider hem. Givetvis lite "Two and a half men".

Söndag 27 feb - Startade dagen med lite läsning på verandan. Gick till poolen en stund. Till lunch åkte vi ner till stan och regnet. Hade hört lite åskmuller uppe vid poolen. Lagom blöta stannade vi vid Market Village och åt på Pizza Company. De hade 10-års jubileum, så man fick två pizzor till priset av en. Härligt. Gott var det också. Speciellt ost-pizzan. Solen hade börjat kika fram, så vi åkte hem och fortsatte i samma stil som fm --> Slapp vid poolen. Till kvällen släppte älskling av mig med massagen medan han åkte ner till stan och köpte med Subway, ananas och melon. Och, lite "Two and a half men" fick avsluta den här dagen.

Måndag 28 feb - Kom upp vid 9 och gick direkt till poolen för att njuta av vår sista tid i solen & värmen. Vid lunch gick vi till Miss Mjau. Efter maten gick vi hem och packade väskorna och läste på verandan med lite god frukt. Lite senare på em när det blivit lite svalare fortsatte vi med samma aktiviteter som på fm --> bada, simma, sola, läsa, slappa. När solen försvann från poolen åkte vi ner till stan och åt på hörnet, Chan Sawang. Simons kött var riktigt gott, godare än på Siam OCH billigare. Hem och skar upp det sista av frukten som vi åt till de sista avsnitten på säsong 6 av "Two and a half men". Fick lite hemlängtan när jag slog på mobilen och fick alla "grattis på födelsedagen" sms:en <3

Thailand, 25 feb - snorkla

Kategori: Dagbok

Sjukt tidigt sjulle vi upp. Hade satt larmet på 6.00. Kl 7.30 skulle vi vara vid piren. Åt lite mackor, packade och smörjde in oss. Nere vid piren väntade en buss på oss med tre brittiska kvinnor och en man som vi inte riktigt visste vart han var ifrån. På vägen plockade vi upp ett tyskt par också. Vår guide hetter Arm (engelskt uttalat). Söderut åkte vi i kanske 1,5-2 h.

Området vi kom till hette Wanakorn Beach. Det var typ en nationalpark. Inte käft där förutom vi just då. Vid stranden stod en båt och väntade på oss. Vågarna gjorde det lite svårt att komma ut ifrån stranden, men tillslut så. Halvvägs ut fick vi problem med motorn och blev stående en stund. Ön tror jag hette Koh Jaan, egentligen är det två öar. Såg ut som en sköldpadda på håll. I land på ön fick vi snorkelutrustningen och jag och Simon kastade oss ut direkt i havet.

Vi blev tipsade om att följa några bojar. På vägen dit såg vi en del fina fiskar som svischade förbi. Jättekul och fränt. De taggiga bollarna var inte lika roliga. Ute vid bojarna blev det djupare, och man såg inte alls lika bra tyckte vi. Dessutom tyckte jag det var lite läskigt. Man vet ju aldrig vad det kan dyka upp för stort läskigt monster från djupet. Vi tog oss in till stranden och drack vatten och mumsade frukt som serverades.

Sen gav vi oss ut igen och höll oss lite ett annat område. Där var det FULLT med fiskar i stora stim som bara simmade rakt under oss utan att bry sig det minsta om oss. Med oss hade vi varsin undervattenskamera. Ska framkalla dem. Hoppas det blev någon bra bild. Det vore ju roligt. Finast var en fisk med leopardmönster som gömde sig. Sen lyckades jag se två stora fiskar. Först en rund och platt fisk som var ljuslila. Superfin! Hann se den en kort snabbis, sen dök den andra upp. En längre svart avlång och rund runtom. Lite läskig, så jag vågade inte snorkla vidare åt det hållet.

Andra gången vi gick upp var det bara 20 min kvar tills vi skulle åka tillbaka till fastlandet. Bra tajming av oss. Tiden gick väldigt fort, men var alldeles lagom. Vi gick på stranden och luft/sol torkade och tog lite kort på ön. Turen tillbaka gick fint utan problem. Tillbaka fick vi fräscha till oss och sen serverades 4 olika rätter med ris - "4 små rätter". Mycket gott med mat efter snorklingen. Sen fick vi tid till att vara på stranden - Wanakorn Beach. Britterna villle vara hemma till 16, så det blev 45 min. Inte oss emot. Vi köpte glass och satte oss i skuggan. Inga sugna på bad och sol efter nästan 3 h snorklande.

Blev en seg busstur hem. Halvsov lite grann. En fantastisk dag. 2300 baht. Lätt värt. Allt ingick. Utom drycken till maten, uppenbarligen. Superkul var det att snorkla. Då har man provat det. Himla tur att jag övade i poolen innan =P Vi blev avsläppta vid piren där vi hade moppen. Åkte till resturangen på hörnet - Chan Sawang. Köpte frukt och letade film på nattmarknaden. Blev "The socialnetwork". Hemma blev det en välbehövlig dusch. Få bort saltvattnet och sen smörja. Blev lite bränna på benen. Hade flytväst, så det blev inget på ryggen. Texten och dialogerna i filmen gick alldeles för snabbt, så vi påbörjade "Two and a half men" säsong 6 som fungerade.

           

Thailand, 21-24 feb

Kategori: Dagbok

Måndag 21 feb - Kramp-helvete fick jag inatt.. igen. Fick den en dag tidigare, men den här var vidrig. Den ville inte släppa. Hade känningar efter den hela dagen. Sovmorgon. Gick upp vid lunch och åt hos Miss Mjau. Åkte till Shopping Mal (den äldre köpcentret) Simon köpte jeans. Jag hittade två(!) par skor. Köpte varsin klocka också. Blev även ett USB minne. De hade gjort om hela övervåningen till IT avdelning. Jag hade en glad pojke vid min sida. Nöjda med köpten åkte vi till turistinformationen vid Starbucks. Funderade på båt/snorkling. Skickades vidare till deras kontor som låg nere vid piren. Trevlig tjej där. Vi bokade en dagstur --> buss + båt till en ö (koh jaan) där vi ska snorkla + lite tid för chill på stranden. Transporten, utrustning, mat, frukt och dryck ingick i priset. 2300 baht per person. Fredag är det som gäller. Mat på Kim´s Kitchen. Hem och slapp vid poolen. Tänkte massage, men Ploy hade stängt, så vi fick åka ner till stan och leta. Tog en mittemot MV. 200 baht där. Helt okej pris, men inte alls lika duktiga (eller engagerade) som hos Ploy. Köpte Burger King med oss hem så vi åt till "Two and ha half men".

Tisdag 22 feb - Upp ganska tidigt och gick till poolen. Fortsatte på Ringen 2 som jag påbörjade förra resan, men aldrig läste klart. Lunch hos Miss Mjau. Frukt till efterrätt på verandan med "Two and a half men". På em blev det poolen igen. Middag blev det på Pizza Casa Mia (pizzerian strax nedanför backen). Jag ville ha massage, så Simon släppte av mig där. Såå skönt! Hon missade inte en endaste milimeter av min stela kropp. Efteråt får man gott ginger-te. När jag väntade på Simon så försökte hon pratade lite med mig. Min massör är sådär på engelska. Sen försökte hon lära mig lite thai. Standard fraserna som jag kunde. Sen försökte hon lära mig typ "it´s okey". Det började på M iaf. Haha. Det föll ur mitt huvud direkt. En skön dusch hemma och så kollade vi på Toy Story 3.

 

Onsdag 23 feb - Sovmorgon. Lunch hos Miss Mjau. Åkte till Market Village för att leta bodyscrub och eventuellt bowla om det inte var för dyrt. 80 baht/serie/person. Så vi körde två var. Länge sen man spelade, så det gick sådör för mig. Roligt var det iaf. Hittade bodyscrub också. Åkte hem för att fånga in de sista solstrålarna vid poolen. Ner till stan igen och åt på resturangen på hörnet (Chan Sawang, nästa korsning förvbi railway, kims och luckys). Godaste vitlöksbröden och god mat. Strosade nattmarknanden. Köpte givetvis rootee. Hade tänkt massage på hemvägen, men de som var där skulle ha 2 h. Så det blev tyvärr inget. Tittade på filmen som vi hade köpt på marknaden. "Grown ups" med Adam Sandler. (Resten av "Two and a half men" säsongerna ville inte fungera, tyvärr) Mumsade donout och choklad crossiant som vi hade köpt med från MV.

Torsdag 24 feb - Sovmorgon idag igen. Planen för dagen var att leta undervattentskamera till morgondagen. Åt på Bam bam. Gooooda vårrullar med ännu goooodare sweetchilisås. Tog deep fried prawns och fick ännu mer av den goda såsen. Hittade kameror på Supermarket utanför Subway. Åkte hem och la oss vid poolen. Sola, läsa, bada, simma och framförallt öva snorkling. Jag hade ju inte snorklat förut. Lite tandläkar-skräck-feeling när man ska stoppa in plastig äcklig sak i munnen som man dessutom ska andas igenom. Middag blev det på Chan Sawang, på hörnet. Drog ett svep igenom ungdomsmarknaden (eller Grand Makret som det egentligen heter --> ligger vid Grand Hotell) Hittade en XL-butik bakom marknaden, så det blev 3 tröjor där. Hittade även "big size" på själva marknaden, så det blev en tröja till och ett par byxor. Hittade också ett par nya vita glasögon, mina hade gått sönder på moppe-äventyret. Köpte varsin fruktdrink, god, men det blev lite too much efter ett tag. Åkte hemåt och gjorde ett stopp för massage. Lovely. Min massör verkade ha gett sig fan på att dra rätt mina simmar-axlar =P Och så smörjde hon mina myggbett (igen). Hon är go´. Tidigt i säng --> Snorkel-äventyr väntar.

Thailand, 19-20 feb

Kategori: Dagbok

Lördag 19 feb - Simon gick till poolen och jag läste. Jag anslöt senare vid poolen. Bestämde oss för ett moppe-äventyr. Fyllde på näring hos Miss Mjau och tog sen sikte på utsiktsplatsen. Tidigare gånger har vi inte lyckats hitta viewpoint 1-3. Den här gången hittade vi nr 2 =P Och den var inte dålig! Åkte sen lite kring kvarteren bakom Market Village och sen ut på stora vägen för att leta skyltar som det stod "beach" på. Hamnade vid den halvt utdöda byn, som den här gången var lite livligare och stranden fräschare. Dock inga solstolar a´la turistig strand. Vi doppade fötterna och åkte vidare. Vi verkade komma längre och längre ifrån havet när vi följde stora vägen så vi vände och åkte till Sai Noi (som tydligen betyder något i stil med "väldigt liten" eller "den lilla", och så lägger man till thailändska ordet för strand, och voila, så får man den lilla stranden --> vilket Sai Noi är). Liten men mysig. Tog ett uppfriskande dopp och chillade i skuggan. Åkte tillbaka till Hua Hin och tog sikte på pizzerian med kossan, men den var stängd, så vi letade upp en annan. Det blev efterrätt på Häagen Dazs på MV (vi hittade inte den lilla vid Hilton kvarteren). Köpte med frukt hem. Tog ett dopp följt av dusch. Sen blev det fruktsallad och "Two and a half men". Lite lätt uppbrända efter moppe-äventyret.

     

Söndag 20 feb - Chill vid poolen så gott som hela dagen. Bad, sim, läsning och mycket skugga. Åt hos Miss Mjau på lunchen och återvände sen till poolen. På sena em åkte vi till internetcafe och åt sen på Siam. Lite lyxigare middag med vitlöksbröd, entrecote och vin till maten. Eftersom det är i de fina kvarteren så fick vi ananas och likör till efterrätt. Och så den iskalla handuken att torka av sig på. Och så kom pippi-fågel-tandpetar-hållaren =P Lite dyrare, men värt det. Strosade igenom nedre delen av nattmarknaden och fick med mig 5 sjalar hem. Köpte också rootee. Subway mackor + kakor med hem till "Two and a half men".

Thailand, 17-18 feb

Kategori: DagbokTorsdag 17 feb - Åt frukost hemma och tog sen en tur till Takiab. Hittade ett bra ställe på stranden där det inte var så mycket folk. Varavade dopp i havet med chill i skuggan. Trots två väldigt korta stunder i solen, lyckades vi bränna upp panna, handrygg och axlar. Sved så in i helvete. Blev till att smörja med eftersol 70-11 gånger. Underskattade solens styrka, så 1-0 till solen. Åt klassikern på U-sa-mas. Åkte hem och doppade oss i poolen tillsammans med resten av befolkningen på området. En uppfriskande dusch följt av chill på altanen. Åkte ner till stan och gick den övre delen av nattmarknaden. Praktiserade mina skills i prutning och det blev några fynd med hem. Åt vid den lila banken. God mat och trevlig halv-gay servitör. Provade också godis-pannkakorna (rootee?). Jag tog med peanutbutter och Simon tog banan-choklad. GOTT. Köpte med Subway hem till kvällen framför "Two and a half men".

Fredag 18 feb - Undvika solen idag eftersom solen slagit knockout på oss. Simon var hurtig och gick till gymet. Jag chillade på verandan med feel-good boken "Sluta kämpa - börja leva" av Sanna Ehdin. Åt sen hos Miss Mjau. Åkte till internetcafé. Vidare till Market Village. Strosade genom våning 2 och 3. Åt på KFC. Det var sådär. Efterrätt på Starbucks - kaffe mocca, halv brownie och halv rulltårta. Köpte en eftersol med aleo vera, kamomill och rosvatten. Very good, sa expediten. Jorå, mycket bättre än den nivea jag hade smörjt med innan. Hem och mer chill på verandan. Ett dopp i poolen följt av toast på Perry´s. En smärre chock när två ödlar trillade ner från taket rakt ner på vårt bord. De låg där som döda en bra stund innan de smet iväg. Jättesöt hundvalp hade de hos Perry´s också. Dagen avslutades med läsning och "Two and a half men"

 

Thailand, 15-16 feb

Kategori: Dagbok

Tisdag 15 feb - Satte larm på 9.00. Vid 11.00 skulle Peak´s komma med en moppe som vi skulle hyra av dem. Vi moppade direkt ner till Bam bam och åt de goda vårrullarna med den ännu godare sweetchilisåsen till. Åkte sen till Takiab och doppade tårna. Till Starbucks. Blev en alldeles för sliskig chokladdrink och en jättegod morotskaka. Besökte internetcafé, köpte frulle på "ica maxi" och frukt på marknaden. Hem och tog första doppet i poolen. Läsa, bada, simma. Sen blev det mat på Lucky´s som ligger en bit ifrån Lek-lek. Vi tror det var där vi fick vänta så länge på maten förra gången, och det fick vi göra den här gången också. Bortåt en timme. Tumme ner. Tur att maten var god. Gick sen igenom den nedre delen av nattmarknaden. Köpte ett halsband. Köpte med Subway mackor och kakor som vi åt upp framför "Two and a half men". Vi tog ju med min dator och Simons lilla externa hårddisk. Mycket bra tänkt av oss.

    

Onsdag 16 feb - Gick upp vid 11-12 och direkt till Miss Mjau (egentligen Mrs Meauw). Gott & billigt är det där. 100 baht för oss båda (20-25 kr) Gick till poolen - bad, sol, sim, läs, slapp. Påbörjade Gardell´s "Jenny". Har redan läst ut Komikers uppväxt och Ufo gör entré. Åt frukt på verandan. Simon vattnade gräsmattan och sen spolade vi av verandan som var jätteskitig. Åkte till stan och åt på Kim´s Kitchen. Fick maten i tid - check. Trevlig personal - check. God mat - check. Gott betyg alltså. Tog räkor med mini-majs där --> riktigt gott! Besökte Market Village. Blev "bara" nedre plan. Gick igenom den supermegastora stormaknaden som har ALLT - till och med kläder i lite större storlekar. Fina kläder. Dock fanns det bara en provhytt så det blev till att fundera och kanske återkomma. Efter MV blev det massage. De kände igen oss. Skönt är det att få den stela kroppen vriden och tryckt. Hade tänkt Perrys, men de stängde 21, så det blev Subway. Och givetvis lite "Two and a half men" med choklad och cider/öl som vi hade köpt.

Thailand, 13-14 feb

Kategori: Dagbok

Vi höll på att packa och planera till sent in på natten. Väskan blev tvärfull. Bortåt 3 kom vi i säng. Trött fast ändå inte --> resnerver och övertaggad. Buss till Arlanda och läser Gardell´s "En komikers uppväxt". På Arlanda blev det lunch - bamsekôrv med brô. Fick sen beröm för mina skills i hur man visar upp ett pass =P Erfaren resenär som man är. Höhö. Sen blev det också en White Choco Mocca på Starbucks, sååå god. 18.25 lyfte vi med Air China mot Peking. Hamnade givetvis i närheten en barnfamilj. Lillkillen där var lite småcharmig så vi flörtade med varandra så fort vi fick chansen =P Glömde tyvärr mitt sov-kit, så det blev lite svårt att somna på planet. Landade i Peking vid 9-10 (peking-tid) där vi hade lite väntetid. Det blev käk på pizzahut med akvarievatten *yummie* Till lunchunderhållning fick vi följa dramat "the flat coke" - en rykande duell mellan kinesisk servitör och brittisk-besserwisser-boy. Simon fick sen betala 100 svenska kronor för att gå på toa. Mycket intressant. Blev transferbuss till vårt nästa flyg som lyfte 13.45. Trött som jag var, så lyckades jag till och med somna innan vi ens hade lyft =P Landade omkring 18.30 (thai-tid) i Bangkok. Hittade vår taxichaffis direkt den här gången. Mr & Mrs Peak. 3 timmars taxi. Försökte hålla mig vaken, men det blev segt på slutet. När vi kom fram till huset blev det direkt i säng, vid ca 22.00.

       

Delfinal 2

Kategori: DagbokBrolle
- Ganska bra drag.
Loreen - Modernt beat.
Babsan - "Utan transor, ingen showbiz"
Bettan - Vackert.
Sanna Nielsen - Helt okej. Blev bättre när hon klev ur den där.. grejen.
The Moniker (Daniel Karlsson) - Lite små rolig sådär.
Annniela - Bra show.
Christian Walz - Go låt.

Alla låtar var helt okej. Bra på sina olika sätt. Jag tycker Anniela var bäst. Lite speciell. Den stack ut lite.

Packa var det ja =P

Imorgon!!

Kategori: Dagbok

Försov mig lite grann idag, men kunde åka med älskling bort till Colluseum. Funky 4-5 åringarna. Det gick jättebra. Sen promenerade jag bort till Ica Maxi och handlade lite. Buss hem. Åt lite mat till Let´s Dance på play. Tagit det lite chill, men nu är det dags att köra igång. Packa och städa.

Imorgon åker vi! Helt insane.

Let´s Dance

Kategori: Dagbok

Det blev Let´s Dance idag istället. Håller med juryn i poängen. De som dansat vals var riktigt grymma. Figge - bäst. Tina - toppen. Alexandra - blivit så mycket bättre, no more duracell kanin. Andreas - härligt. Franck - vackert, snudd på tårar i ögonen. Helena och Alexander var sådär. Bara inte Jessica åker ut nu. Henne vill jag ha kvar ett tag till. Dags för Helena tycker jag.

Wtf... Andreas och Jessica i duell. Ogilla.

Men jaha?


Hejdå´rå

Dutty Love

Kategori: Dagbok

Ingen VFU idag eftersom jag hade föreläsning. Ut i snöovädret. Mina kamrater stannade hemma med all rätt. Dumt att ge sig ut på vägarna. Riktigt intressant föreläsning som handlade om IUP, betyg, bedömning och åtgärdsprogram. Efteråt gick jag till biblan, lämnade böcker och sen till badet. Skulle egentligen få hjälp av min coach med styrelsejobbet, men hon var insnöad. Jag försökte så gott jag kunde på egen hand. Älskling kom och hämtade mig där sen. Då åkte vi och kirrade present och handlade. Hem. Pappa hämtade mig och vi åkte till 50-års festen. Mosters gubbe som fyllde. Nu är jag hemma. Försökte kolla på Let´s Dance på play, men det funkar inte. Så det blev lite Time Out istället. Nu lutar det åt sängen. Trötter.

Ska bara lyssna sönder den här låten först:

Tantrix

Kategori: Dagbok

Som sagt. Fullt ös idag. En mer vanlig dag på VFU:n idag. Lite skridskor på idrotten hade de, så det blev till att knyta lite skridskor. På lunchen och planeringstiden hann jag läsa en av pdf:erna till morgondagens föreläsning. Roligast idag var på fritids när jag spelade ett spel med en kille. Ett Sverige-spel där man skulle ta sig till olika städer och svara på frågor. Det fanns både lätta (gula) och svåra (blå). Han ville ha de lätta och jag tog de lite svårare. Halvvägs in i spelet frågar han lite artigt om jag kanske ville ha en gul fråga. Haha. Jag fick dyng-stryk med andra ord! Efter VFU:n gick jag direkt till Colluseum och hade Funky. Det gick riktigt bra den här gången. Tråkigt nog så var de bara 4 st. Och vi som började på showlåten. Men de andra hinner allt lära sig. Promenerade sen till min egen dans. Street och ragga. Det gick fin fint. Sen promenera hem. Låååång dag idag. men kände lite glädje eftersom det blir en timmes sovmorgon. Och hur utnyttjar man den på bästa sätt? Jo, genom att skotta snö. Tjoho. Sen in och laga mat, äta mat, lite tv... Hade tänkt läsa sista pdf:en. Men jag orkar inte. Måste sova.


Tantrix - roligt pussel/spel som man lätt fastnar i

Friluftsdag

Kategori: Dagbok

 

Härlig friluftsdag på VFU:n. Toppenväder och jag blev galet sugen på att åka pulka och åka skridskor med barnen. Stor längtan efter att börja jobba.

När jag slutade gick jag och handlade, åkt hem, lagat mat, åt mat, andades i ca 30 min.... och sen var det bara att åka iväg igen.

Tanken var att komma iväg tidigare till badhuset för att göra styrelsejobb, men det fanns det inte tid till. Fick ett gulligt sms av min "coach". Stämde träff på fredag. Då ska hon hjälpa mig.

Imorgon blir det en till intensiv dag. Först VFU och sen Funky och egen dans. Fullfart från 8.00 till 21.00.

Äkta

Kategori: Dagbok

VFU:n gick fint idag med. Blev dock en kort dag idag också eftersom jag skulle vara barnvakt. Barn är bara såå härliga. Idag har jag nämligen uppgraderats till en äkta storasyster. Inte många som får uppleva det. Det var min älskade lillebror som bekräftade min status till sin kompis. Underbart ordval.

När m&p kom hem så skjutsade pappa mig så jag fick hämta träningskläder så jag kunde träna. Det blev lite party-cykel (grym musik idag) följt av body balance. Simon hämtade efter träningen och vi skulle köpa mat. Alla pizzerior vi åkte förbi hade stängt. Dåligt. Men på Picasso blev vi insläppta även om han hade stängt. Smart kille. Ny ägare där, vad jag har läst mig till. Lika bra att locka till sig kunder liksom. Trevlig personal ger + i kanten. Att pizzan och pizzasallad var god ger ytterligare +.

Det blev lite film till maten. Och så har vi bokat buss till på söndag. Söndag. Det är ju snart! =D

Well. Måste lägga mig nu. Om jag ska orka med morgondagen. Det vankas friluftsdag på VFU:n, så vi kommer vara utomhus större delen av dagen.

Godnatt

Svett

Kategori: Dagbok


Riktiga kvinnor svettas!

punkt

VFU

Kategori: Dagbok

Härlig dag. VFU kl 8.00. Lite segt att komma upp, men jag kom allt i tid. Tur var väl det, för de hade flyttat min handledares fritids igen. Hittade henne och följde hennes fotsteg fram till lunch. Pratade lite om hur vi ska jobba med mina VFU-uppgifter. Kan bli riktigt bra! Vill och ska ha lite mer planeringstid med henne bara, så vi får till det praktiska. Direkt efter drog jag ner till LC och satte mig och läste litteratur. Duktig tjej =D Älskling hämtade mig. Åt mat. Fortsatte läsa lite hemma innan det blev att åka till CC och köra afro och cc dance. Jättekul som vanligt, men sämst utan mina dansskor =/ De är lite trasiga och behövde vila lite. Måste köpa nya/ett par till! Nu blir det käk. Dusch. Kanske läsa lite kurslitteratur och/eller annan litteratur.

Imorgon är det mer VFU, barnvakt och förhoppningsvis lite träning också.

Delfinal 1

Kategori: DagbokNu så.

Det blev till att kolla reprisen nu. Borde lägga mig tidigt egentligen. VFU imorgon kl 8.00. Men det ska allt gå =P

Dilba - Inget märkvärdigt direkt. Lite radio/dans aktig låt.
Swingfly - Lät lite som teddybears. Helt okej.
Jenny Silver - Haha. Carolas fläkt, Perellis klänning, snygg/effektfull koreografi, glad refräng (äkta melodifestival låt?) Well. Den var bra.
Jonas Mattsson - Inget märkvärdigt, men bra, och glad.
Le Kid - Sockerchock? Eh vaddå? =P Annorlunda, uppfriskande, bra tycker jag.
Rasmus Viberg - Helt okej.
Pernilla Andersson - Helt okej.
Danny - Helt okej. Väldigt Danny..

Genrellt sett glatt och väldigt mediokert. Silver och Le Kid var bäst tyckte jag.

Godnatt.

Tji

Kategori: Dagbok

Kidzen var givetvis sötare än sötast igår. Flera stycken nya var det också. De här danserna gick självklart mycket bättre, men jag tappade bort mig lite grann när jag blev helt tagen av de små söta dansarna när de släppte loss =P Efter Funky blev det lite ärenden och så köpte vi lite thaimat. (En vecka kvar bara!!!!!) Lite film. Och på kvällen åkte jag och älskling till syrran och Jarmo. Det blev en chill kväll med mat och massa spelande.

Det är lite segt idag. Nu blir det mat och så ska jag kolla på Melodifestivalen på play. Sen blir det badhus och så kanske Body Balance.

Tji fick jag. Man fick visst inte se hela Melodifestivalen på play. Bara de bidrag som åkt ut. Dååligt.

Let´s Dance

Kategori: Dagbok

Upp och iväg till telebilden. Föreläsningarna blir så betydligt roligare när vi får diskutera den största delen istället för att bara lyssna. Efter telebilden gick jag upp till stan. Ryktet sa att Kappahl hade alla bh för 99 kr. De är bäst på underkläder tycker jag. Framförallt för att det finns i större storlekar. Efter x antal vändor i provhytten, gav jag upp och fick med mig endast en bh med mig hem. Resten satt inge bra. Blev ett skärp också. Hemma blev det chill och har varit under hela kvällen framför film och Let´s Dance. Jag fortsätter hålla med juryn i poängen. Frank och Tina krossar resten. Dock borde inte Helena stått i duell. Alexander och Andreas var sämre. Men det var Björns tur.Tänkte faktiskt lägga mig redan nu. Möjligtvis påbörja en bok(?) Fick lite lust att läsa något. Något, alltså annat än kurslitteratur. Imorgon är det Funky dags igen. De charmiga 4-5 åringarna är det dags för =)

Funky

Kategori: Dagbok

Började dagen tidigt, och tog bussen hem till m&p där jag skulle vara lite barnvakt till sjuklingarna medan mamma skulle klippa sig. Sen blev jag kvar där och åt mat och pratade. Inte så stor idé att åka hem eftersom jag skulle vara på  Colluseum hyfsat tidigt och ladda upp för Funky starten. Hade egentligen tänkt köra igenom danserna innan, men det hanns inte med. Men det gick allt bra ändå. Lite ovant med nya åldersgruppen eftersom det är mer steg. Lite lätt överrumplad kände jag mig, typ. Var inte tillräckligt snabb att tala om innan, men det kommer =) Väldigt roligt var det iallafall =D Efter Funky gick jag direkt till min egna dans, street och ragga. Inga nya steg idag. Fokus låg på att hitta känslan i de olika stilarna.

Telebild imorgon. Så, godnatt.

Duktig

Kategori: Dagbok

Duktig har jag varit idag. Kom igång med plugget och fick riktigt flyt. Bara några frågor och svar kvar på en hemsida som jag ska läsa igenom. Sen är jag klar med läsningen för den här veckan. Åkte ner till badet lite tidigare och fixade lite styrelsejobb, så nu har jag mer koll där. Ska fixa lite till, sen är jag redo att träffa min "coach". Hon ska hjälpa mig med terminsavslutet. Hade äldsta gruppen efter det. Nu har jag gottat mig framför en film. Tyckte jag var värd det. Sängen härnäst. Börjar bli lite nervös inför imorgon --> Funky uppstart! Ny åldersgrupp. Får se hur det går.

Intensivt

Kategori: Dagbok

Jag missade att ringa handledaren, men det gjorde jag däremot nu. Så underbart att ha en så flexibel handledare. Jag får komma när jag vill för henne =) Nästa vecka blir det VFU.

Det kommer blir intensivt nu. Jag måste se till att hålla huvudet på skaft. Liggga steget före. Mycket plugg, Thailand mitt i allt, VFU, nya träningstider i badet, uppstart Funky, styrelsejobb...

Dags att sätta igång.