Börjes barnbarn

föralltid

Thailand, 26-28 feb

Lördag 26 feb - Trötta efter snorklingen, så det blev sovmorgon. Jag var lite piggare och kom upp före Simon. Satte mig på verandan och läste ut Ringen 2. När älskling vaknade gick vi till Miss Mjau och åt. Åkte till Sunshine Internet och uppdaterade hemåt om vårt snorkeläventyr. Åkte hem och badade, simmade, slappade, och läste (påbörjade Ringen 3). Blev severad ett fruktfat vid poolen =D Inga fel! Till kvällen åkte vi ner till Hilton kvarteren och skulle välja resturang. Tog den schweiziska med stora fiskar i ett akvarie. Vitlöksbröd, revbensspjäll och pommes. Friterade bananer med honung till efterrätt. Riktigt sliskigt. Strosade igenom den nedre delen av nattmarknaden. Köpte med choklad och cider hem. Givetvis lite "Two and a half men".

Söndag 27 feb - Startade dagen med lite läsning på verandan. Gick till poolen en stund. Till lunch åkte vi ner till stan och regnet. Hade hört lite åskmuller uppe vid poolen. Lagom blöta stannade vi vid Market Village och åt på Pizza Company. De hade 10-års jubileum, så man fick två pizzor till priset av en. Härligt. Gott var det också. Speciellt ost-pizzan. Solen hade börjat kika fram, så vi åkte hem och fortsatte i samma stil som fm --> Slapp vid poolen. Till kvällen släppte älskling av mig med massagen medan han åkte ner till stan och köpte med Subway, ananas och melon. Och, lite "Two and a half men" fick avsluta den här dagen.

Måndag 28 feb - Kom upp vid 9 och gick direkt till poolen för att njuta av vår sista tid i solen & värmen. Vid lunch gick vi till Miss Mjau. Efter maten gick vi hem och packade väskorna och läste på verandan med lite god frukt. Lite senare på em när det blivit lite svalare fortsatte vi med samma aktiviteter som på fm --> bada, simma, sola, läsa, slappa. När solen försvann från poolen åkte vi ner till stan och åt på hörnet, Chan Sawang. Simons kött var riktigt gott, godare än på Siam OCH billigare. Hem och skar upp det sista av frukten som vi åt till de sista avsnitten på säsong 6 av "Two and a half men". Fick lite hemlängtan när jag slog på mobilen och fick alla "grattis på födelsedagen" sms:en <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: