Börjes barnbarn

föralltid

Kalas

Kategori: Dagbok

Chill fredag. Badhus och fest i lördags. Hemmatävling i söndags. Igår cyklade jag ut till Espenäs när lillebror hade aktiviteter med sin klass och parallellklass. Slutar ju 3:an, lillkillen. På em fick föräldrar/familjen komma ut. Älskling hämtade oss. Jag hade badhus och älskling förberedde för lite kalas här hemma. Älsklingen min fyllde år och hade bjudit hem sin familj på kalas. Jag cyklade hem från badhuset och deltog i slutspurten på kalaset. Kvällen avslutades med mat och filmen The Blind Side.

Grattis älskling!

(sälen 2009)

Kul

Kategori: Dagbok

Cyklade hem till m&p igår och skulle hänga med till "Kul i sandviken". Lillebröderna går ju på skolan och skulle ha fiskdamm, plantförsäljning och ansvara för en kasta-boll station. Hjälpte till med fiskdammen och sen strosade runt i ca två timmar. Hem och åt mat. Läste boken för lillebror som han hade vunnit på paketlotteri. Pratade sen en massa med mamma så klockan blev sent. Det tar normalt ca 35 min för mig att cyka från strå till sdv. Hemvägen tog 20 min.... hm ja.. inte så kul att cykla hem den långa vägen i mörkret..

Rutten brie-jävel

Kategori: Dagbok

Fine.. lite överdrivet.. men den hade gått ut den 13 maj och var helt grådassig i kanterna! Aldrig att jag äter den! Jag var inställd på en chillkväll med te, brieost och en film efter crossfit träningen. Bara att åka tillbaks med den och hoppas att kassörskan ville vara snäll och ge mig pengar eller en ny. Inga problem som tur var. Dock så var det samma gamla datum på alla, så det fick bli naturgodis istället.

Combat

Kategori: Dagbok

Igår var det combat utomhus. Då måste man ju bara vara med kände jag. Dessutom var ju jag redan på platset i badhuset eftersom jag hade min grupp innan. Blev så jävla stressigt när jag skulle iväg, så jag fick inga träningskläder med mig =/ Men, pappa var ju där =P Så han skjutsade hem mig så jag kunde byta kläder =D Och tur var väl det --> För det var SUPERKUL!!!Ragga

Kategori: Dagbok

Natalie i dansgruppen hade fixat så vi fick visa upp raggadansen när österledskyrkan firade 30 år. Tråkigt nog blev vi bara 4 stycken, men när vi kom dit insåg vi att det var tur att vi inte var fler. Jag höll på att dansa in i lampställningen och Helen var bokstavligt talat uppe i knät på en kille i publiken =P Raggan förvandlades till lapdance? Haha!


Snodde bilden ifrån Broshaan Bro på facebook.

Good

Kategori: Dagbok

Hallelujah. 2 intervjuer blev 3. Och fick öven en sjätte och sista intervju inbokad imorgon. Som sagt --> Hallelujah! Inspelningen fungerade fint också. I badet blev jag osäker på om jag skulle iväg och träna eller inte. Tur att pappsen var där och skulle hämta Wille, så han kunde ge mig råd. Skönt med lite prata-med-pappa-tid. Han sa åt mig att cykla hem. Good advice. Lika bra att sammanställa intervjuerna direkt.

Ex-arb

Kategori: Dagbok

Fick massa support från insatsstyrkan a.k.a storasyster med ex-arbetet. Så i helgen skissade jag ihop intervjufrågor och laddade mentalt. Ringde igår och paxade en minut på "husmötet" på VFU skolan till idag. Var nyss där och berättade om mitt ex-arb. Det är tur att det finns goá människor. 2 intervjuer inbokade direkt på em idag och 2 på torsdag. Åkte hem, åt mat, tömde och laddade mobilen. Den får duga som inspelningsapparat. Nu ska jag åka tillbaka och göra intervjuerna. Sen badhus. Eventuellt egen träning (spinning och crossfit) om jag orkar. Vill. Men får se om jag orkar. Kanske blir att åka hem och skriva ner intervjuerna istället. Går på dansen imorgon istället kanske...

Esc2011

Kategori: Dagbok

Veckorna går både trögt och alldeles för fort. Eller så är det nog jag som är trög. Examensarbete är inte kul. Längtar tillbaks till grundskolan och gymnasiet. Det var tider det. Förutom ignorera examensarbetet så har jag mina simgrupper, tränar lite och slappar. Middag med styrelsen i onsdags på Harry´s. God mat.

Igår var det sista dagen på städveckan här i området. En granne kom och skulle låna garagenyckeln så de kunde måla. Jag satte inne och kollade på play och kände mig allmänt tafatt. Lite svårt att bara gå ut och "tjabba tjena hallå" och hjälpa när man inte känner en käft och inte någon koll vad (eller hur) man ska göra. När jag var ute med Smulan så kom grannen igen och sa att jag kunde komma ut och hjälpa en annan granne. Tackar tackar. Så jag gick ut och bekantade mig med henne. Sopade lite grus och skvallrade =P Haha. Sen blev jag presenterad för lite fler. Trevligt trevligt. Blev sen färska bullar (yummie!) och grillad korv. Hjälpte sen till och skyffla jord och täckbark. Då fick jag lite + i kanten av vice värden/vakmästarens man =P haha. Bäst. Sen var jag tvungen att svika och dra till badhuset.

På kvälllen sen skulle jag och älskling passa Folke. Kollade på Eurovision Song Conntest där också. Grattis till Azerbaijan. Jag tyckte de här var relativt bra: 3. Sverige 10. Tyskland 11. Storbritannien 21. Finland 22. Ungern. De här var helt okej också 7. Grekland 9. Georgien 23. Spanien 24. Estland. Annars var det rätt halvdant.

Idag är det Utmanar-tävling i badhuset med mina små. Det ska bli kul och jag hoppas att det är många som kommer vara med. Nu när det äntligen är 25:or. Annars är det typ bara 50:or. Tränarmöte efter det. Sen är det ny vecka och då är det fullgas...

Dans dans dans...

Kategori: Dagbok

Massa dans blev det på slutet av förra veckan.

I torsdags var det sista gången för Funky 6-7 åringarna och Evelinas grupp. Efter det gick jag till min egen dans. Sista gången även där på raggan och streeten.

På fredagen tittade jag på en dansshow som följdes upp av fest med "Funky gänget". Det blev grillning hemma hos Tomas. Vi fick äran att inviga hans altan. Chill, prat och skratt. En mycket trevlig kväll.

 

Dagen efter var det sista gången för Funky 4-5 åringarna.

Och veckan avslutades med SHOW x2 =D Först hade vi Funkyshow, och under tiden pågick första showen med DansCentret, som jag tyvärr inte kunde vara med på. Stört att de lyckades hamna på samma dag. Well well. Efter Funkyshowen blev det snabbt hem och äta/byta om/packa om, och iväg till DansCentrets andra föreställning. Jag hade himla tur att de skulle ha två st den här terminen. Dessutom fick jag ju vara med på DansenDag.

Mycket dans har det blivit <3

Nu är det uppehåll till nästa termin och då får jag se vad det blir och hur jag gör. Lite ändringar blir det. Nya dagar och tider med DansCentret och en del förändringar på Colluseum. Funderar också på om jag ska börja discon till nästa termin. Får se, får se...


från dansensdag - snor en bild ifrån emelie i min ragga-grupp

Mer crossfit åt folket!

Kategori: Dagbok

Helgen passerade med badhus, självklart. Lördagen bjöd på fest och utgång med ett härligt gäng. Hamnade på Harrys/statt. Mycket trevligt.

Några in i veckan. Försöker läsa&skriva på examensarbetet, men det går trögt. Jag får en liten kick och det känns bra, men motivationen tvärdyker lika fort.

Igår blev spinning 50 min följt av nya favoriten Crossfit. Alltså det är så underbar träningsform. 8 stationer med 40 alt. 60 sekunder på varje under 30 min. Det bara osade träningsvilja, träningsglädje, styrka och svett i den tvärfulla salen. Mer crossfit åt folket!

Idag blev det en härlig morgonpromenad, men i övrigt en seg dag med alldeles för lite plugg pga obefintlig motivation. Håller tummarna för en bättre morgondag.