Börjes barnbarn

föralltid

Inte igen =(

Kategori: Dagbok

Men neeej... Sjuk igen. Ont i huvudet, svullen hals, ont i örat när jag sväller och ont i kroppen. Mmm, jag tänker tycka synd om mig själv nu. Känner mig helt bedrövlig.

Var det lillebror som lyckades smitta mig tro? Jag var där igår och barnvaktade lite. Han var hemma med feber och mamma skulle in till Örebro. Fick dyngstryk på monopol. Han var nog 100% inställd på att vinna, eftersom jag tydligen vann förra gången. Något jag inte minns alls. Dyngstryk fick jag iaf. Han ägde majoriteten av gatorn och mina få gator fick börja inteckna ganska snart.

Ska nog dricka lite te till det sista på #AdamLive och sen blir det nog sängen.

Det ena..

Kategori: Dagbok

...kan jag ju avslöja att det var det en jobbintervju =D Haha tjoohoo! Det kom liksom pang på. Rektorn ringde igår och frågade om jag kunde komma på intervju, antingen direkt igår på em eller idag på fm. Så jag var iväg idag. Och det kändes väl.. okej.. Lite sådär. Ja. Jag vet inte. Självklart galet nervöst. Kunde fan inte få i mig någon frukost =P Haha.

Efteråt blev det chill. Prata med mamma och syrran i telefon. Kollade lite play och sen iväg till badhuset. Ett härligt gäng hade jag idag och sju av dem blev uppflyttade till nästa grupp =) Så min skara kommer vara lite mindre nästa gång, men det finns att hämta nya godingar i gruppen under. Åkte hem. Mat och mer play.

Och måste säga att tjejerna i dagens Idol var sjuuukt grymma!

Bättre

Kategori: Dagbok

Fick en del peppning idag, så det kändes genast bättre.

Sen fick jag ett telefonsamtal. Mycket glad överraskning =D Så då blev jag glad.

Cyklade ner till badhuset och hade min ena grupp. Fick lite pepp ifrån mamma på telefon och lite feedback. Efter gruppen, samlade jag mig och ringde ett samtal. Då kändes allt lite bättre.

Ringde sen syrran och fick pepp där med.

Så nu är jag taggad! =D Kommer gå bra det här. Både med det ena och det andra.

Nu kollar jag True Talent, söndagsfinalen. Fy fan vad bra alla är. Det kändes som alla hade tagit ett eller flera steg framåt. Sara och Ida var väl de som var minst suveräna... om man nu kan säga så...

Men haaaallå?? Paulina i duellen??? Jaha okej. Ut med Emma då.

När True Talent är slut blir det sängen. Måste vara utvilad imorgon!

What to do?

Kategori: Dagbok

Festen igår blev riktigt trevlig. Mycket trevlig folk. Ett härligt gäng. Badhus innan gick bra. Hade backup från Frida, så det gick bra trots att det var några ledare färre pga tävling.

Söndagen startade bra med barndansen. Duktiga som vanligt. Badhuset gick sämre. Åkte därifrån lätt skakad och något mer överkörd. Vidare till min egen dans och fick dansa av mig. Skönt.

Nu. Känslorna och tankarna pendlar hejvilt. Ena sekunden är jag ändå ganska stolt över mig själv och känner ett jävlaranama - det här fixar jag, det här ska vi styra upp! Nästa sekund känner jag mig inkompetent, kass, osäker, värdelös.

Och jag vet inte om jag ska försöka skaka av mig allt tillfälligt, stanna uppe länge och njuta av (och trösta mig med) massa play: True Talent, Fångarna på fortet, Moraeus med mera, Sommarspelen...... Med risk för att jag inte lyckas och får en halvdan play-kväll. Eller om jag ska gå och gråta mig till sömns, drömma lite hemska drömmar och hoppas på en bättre morgondag.

What to do?

Body Balance

Kategori: Dagbok

Jag hade skrivit in i kalendern för att komma ihåg. Det är ju nytt pass nu och den här veckan kör de en halvtimme teknik i samband med passet. Tänkte att man kanske skulle passa på att få sig lite tips. Sitter hemma och klickar lite på datorn, och poff, så var det 20 min kvar tills passet skulle börja. Bråttom! Men jag hann. Och blev lätt förvirrad när jag kom in i salen. Ingen där. Vi blev bara 2 st på teknikdelen. När själva passet började kom det in typ 6-7 till. Härligt pass.

Jag gillar Body Balance skarpt. Får se till att gå oftare nu när jag faktiskt KAN gå. Tidigare har det passet alltid krockat med annat.

 

Robinson

Kategori: Dagbok

Kan fan inte hålla mig.

Stör mig så förbaskat på den där Hjalmtyr. Så fort han fick chansen satte han kniven i ryggen på en annan deltare. Och vilken attityd sen. Gå runt och tro att han är så jäkla mycket bättre och smartare än andra. Vem var det som total misslyckades med ett pussel, så laget förlora??? Sraffet blev att sitta fastkedjade i fotbojor hela laget. Och så sitter han och tycker att de andra "gnäller". För uj så duktig han är. "Jag gnäller inte". Men fuck you! De har all rätt att gnälla för det var ett skit straff.

Den där Vicky ger jag inte mycket för heller. Ut med honom. Snarast möjligt! Mansgrisen nummer 1. Massa idiotiska kommentarer har han fällt om att kvinnan är svagare och hör hemma vid spisen. SLAKTA honom!

Nej, nu ska kolla på dagens #AdamLive och lugna ner mig lite.

Städa..

Kategori: Dagbok

..är sjukt jävla tråkigt! Men det har jag roat mig med idag. Dammsuga är värst. Släpa runt på en stor klump. Nej fy. Förbannad blev jag också när dammsugaren gick sönder. Annars gick det bra sen när det lossnade.

Till kvällen blev dans. Street idag och det gick toppenbra.

Cyklade hem och köpte mat hem. Käkat mat och kollat på True Talent och nu på Robinson. Obs, på TV. Inte på play denna gång =P

Det var inte igår

Kategori: Dagbok

Utan snarare ett väldigt bra tag sen sist jag stod på händer.

Men idag var det dags. Det ska vi nämligen göra i raggan. Helst utan hjälp, men annars får någon stå och hålla i ena benet. Och det gick bättre än förväntat. Upp kom jag, men jag lyckades inte hålla mig kvar så länge på egen hand. Med lite övning så kanske det går =) Discon innan gick suveränt bra. Hade bättre koll på dansen än vad jag trodde.

Nu testar jag risifrutti på löpande band till lite play - True Talent och #AdamLive. Jag gillar #AdamLive. Snor ett citat från Twitter: "Det här med #AdamLive var ju riktigt skoj! Älskar när det inte är så jäkla up tight och superinövat i en studio."

Fabolous Fredrik

Kategori: Dagbok

Åhhh, det var ju ett tag sen jag läste Fredrik Backmans blogg. Nu kikade jag in igen. Och jag är FAST.

Utklippt från bloggen:
"Min fru. Analogiförstöraren"

Jag: Alltså, när man tänker på det så är det här med att få barn väldigt mycket som när ett fotbollslag går upp i Allsvenskan.

(Tystnad)

Jag: Du vet. Det är som de säger: Andra året är alltid svårast.

(Tystnad)

Jag: Första året klarar man ju mycket på ren entusiasm liksom.

(Tystnad)

Jag: Det är ju precis som när man får barn. Publikstödet är ju mycket större när man är nykomlingar. Folk är inte så kritiska. Alla bara vill att man ska lyckas. Att man ska vara lite Åshöjden typ.

(Tystnad)

Jag: Åshöjden är ett fotbollslag i en bok. Som gick rakt igenom alla divisionerna. Man brukar säga det om nykomlingar som går rakt upp i toppen av en serie, att de ”gör en Åshöjden”.

(Tystnad)

Jag: Fast Åshöjden missade visserligen kvalet till Allsvenskan i sista boken. Så det är ju på sätt och vis en kass liknelse…

(Tystnad)

Jag: Men du fattar ju ändå: Andra året är svårast. För då vet man hur motståndet ser ut. Man är inte så naiv längre. Och omgivningen har högre förväntningar på ens prestation. Första året tyckte ju alla bara att det var ”charmigt” att allt var lite provisoriskt, men nu finns det helt andra krav på att man ska ha ekonomin i ordning och att det finns tillräckligt med sittplatser och toaletter på hemmaarenan. Och det finns plötsligt en massa andra nykomlingar i serien att gulla med istället, så själv kommer man inte undan med misslyckanden längre. Förstår du hur jag menar?

(Tystnad)

Jag: Nu när jag tänker på det så borde man kanske säga att ”andra BARNET är alltid svårast”. Det är kanske så det kommer bli?

Min fru: (Gör en gest till servitören att komma med notan)

Jag: Lyssnar du på vad jag säger över huvud taget?

Min fru: (Rycker på axlarna) Mmm. Jättefint älskling. Så: Vid vilket år ungefär brukar styrelsen i det där fotbollslaget sparka tränaren?

HLR

Kategori: Dagbok

Seg och deppig start på dagen. Börjar bli rastlös. Vill ha ett jobb! Men det blir så mycket MEN, OM, IFALL...... bla bla... Felsökare har jag varit idag. Trött blir jag på mig själv.

Till eftermiddagen blev jag gladare när jag fick ha mina simmare. Och det kom ett gäng trots strul med om det skulle bli någon träning idag eller inte.

Direkt från badhuset till en kurs/utbildning på Folkets Hus om Olycksfallshantering, typ. Det ingick HLR. En glad nyhet. Trodde först det skulle vara enbart om blödningar och skall/nack skador. Så det var skönt med lite uppdatering på HLR.

Hem, käk och play - #AdamLive, True Talent och Idol.

I vårt kvarter

Kategori: Dagbok

Har vi en bil som är dyng snabb!

Allvarligt talat?

Kategori: Dagbok

Easy like a sunday morning

Kategori: Dagbok

Långa-dagen har passerat. Barndansen gick finfint. De är så duktiga. De äldre snappar upp koreografin jättesnabbt och de yngre är ena riktiga tuffingar =)

Badhuset gick riktigt bra det med. Det känns så otroligt bra med de tydliga målen vi har nu. Ingen ska kunna slinka igenom utan att ha nått målen i varje grupp. Min egen grupp gick det också bra med. Full fokus på de som ska iväg och tävla nästa helg. Sista träningen för de idag eftersom det är inställt - djupa/hopp bassängen ska fyllas! Haha. Blir glad för bara det =P

Cyklade sen till min egen dans. Tydligen blev vi bara tre i den gruppen, men vi ska köra ändå. Och det är så kul! Danserna är underbara och sitter hyfsat bra.

Nu är jag sliten. Har kollat lite play: Bonde söker fru och Lyxfällan. Och just nu är det True Talent, söndagsfinalen som jag tittar på. Alla är ju riktigt bra. Fetstil gillar jag lite mer.

Robert - härlig prick, härlig röst
Linnea - mjaa, ingen favorit hos mig, hon har inte fångat mig (än?)
Sara - inte lika bra som förra gången
Sofia - gillar henne skarpt! mycket bra låt också, notera texten i min header
Fred - härlig röst
Emma - bra jobbat, tycker hon är helt okej
Emelie - fin röst, men skulle gärna vilja höra en engelsk låt
Jacob - mjaa, sådär
Ida - helt okej, bättre förra gången
Ellinor - mycket bättre den här gången, hon trashade verkligen sönder låten förra gången
Paulina - hennes första framträdande är svårtslaget, men riktigt bra den här gången också
Dimitri - grym

Men åt h-vete med all reklam! Dåligt dåligt. Till och med 4:ans play har haft mindre.

Gäster med gester

Kategori: Dagbok

"Vandrande pinne flirtar med tandpetare, grovhånglar med tändstickor, men dör solokvist"

I det här läget bryr jag mig inte om vad andra tycker. Jag tycker Gäster med gester är suveränt roligt. Och Lena Philipsson är krossar allt motstånd! Att hon dessutom team:ar Morgan Alling gör ju inte saken sämre.

Ellos

Kategori: Dagbok

Som julafton så här i mitten på september. Beställde lite kläder för någon dag sen. Det hade kommit idag. Stort leende på läpparna hade jag med det gigantiska paketet i famnen.

Det blev två långa linnen. Love. Och så två tjockare tröjor. Riktigt mysiga. Sen vågade jag mig på att beställa sportbh och en KAPPA! Sportbh tycker jag det är svårt med storleken. Kappa har jag kikat på länge nu, men inte vågar beställa. Osäker på storleken och att de är så dyra. Jag är ju kass på att skicka tillbaka (måste bli bättre på det!) Men nu hade jag 50% rabatt på dyraste varan, så jag slog till. Den känns riktigt bra. Det sämre är kragen. Lite för stor för min smak, så jag vet inte om jag ska behålla den eller skicka tillbaks den.....

    

So you think you can dance

Kategori: Dagbok

Nu har jag kollat klart på hela säsongen - på youtube. Inte på värdelösa kanal 5. No further comments.

Det var inte direkt någon överraskning att Melanie vann. Hon har varit en favorit redan från början. Jag tror hon dansade en ynka dans som blev "lite sämre". Annars har allt hon gjort varit klockrent.


sytycd topp 4, säsong 8

Mer #adamlive

Kategori: Dagbok

Onsdag och torsdag är dansdagar. Disco och ragga på onsdag. Street idag. Det gick bra och var superkul alltihop. Efter discon igår fick jag världens energi och ville bara dansa igenom koreografin om och om igen.

Kollar #AdamLive på play, avsnitt 5. Skön typ den där Mauro Scocco. Härlig inställning till negativa kommentarer, personer och kritik --> ignorera. Inte ens blockera, för då uppmärksammar man. Smart dude. Och uppenbarligen är jag inte ensam om att aldrig ha sett någon James Bond eller Star Wars film.

Film sen. Alex & Emma på 9:an. Mer #AdamLive fram till dess. Och där fick jag lära mig att kärlek-centrum och hat-centrum bor grannar i hjärnan. Låter troligt.

Och förresten

Kategori: Dagbok

Det är nästan så att jag har chockat mig själv. Förmodligen var det under min feberiga-dag i tisdags som det måste slagit slint i skallen... Men jag har tittat på Idol. Ni vet Idol? Det här programmet där man sjunger för en jury, typ. Jag. Idol. Och alla avsnitt dessutom. På play givetvis.


Annars så har dagen segat sig fram. Kollat på Vetenskapens Värld som handlade om LCHF-kosten och diabetes. Mycket intressant. Sen blev det en sväng till badhuset ofc. Blev kvar en stund på kanslit för att komma ikapp med samtalen. Så nu var det gjort.

Well.. dags för nästa avsnitt av Idol...

#adamlive

Kategori: Dagbok

Adam Live är lite kul. Kollar på play, givetvis. Play är bäst. Jävla tjat från min sida, men det är ett underbart påhitt. Kan titta på diverse program utan att vara uppbunden på programtider på tv. Dessutom mindre reklam.Idag har det blivit en hel del program på play. Sökte även jobb. Duktigt av mig faktiskt. Mina dumma tankar stoppar mig ofta. Sen blev det badhus följt av käk hos älsklings pappa.

True Talent

Kategori: Dagbok

Kollar True Talent på play. Alla är riktigt bra, så det är svårt att välja några få. Men de jag gillar i det här avsnittet är: Sofia, Fred, Emelie, Robert, Paulina, Sara, Ida...

Badhus & dans

Kategori: Dagbok

Blev det som sagt mycket av i helgen.

I lördags fick ÄNTLIGEN alla grupper komma in i badhuset, och det flöt på riktigt bra. Några gruppförflyttningar blev det givetvis. Kände mig allmänt glad under hela dagen över att det är igång. Så skönt, så skönt.

Söndag kommer vara mina låååånga dagar. Både jobbigt, men samtidigt kul. Börjar 13 med barndans. Nästa grupp 14. Följt av badhusgrupper 14.30-17.30 samtidigt som jag har min egen grupp. Och sen egen dans vid 18.30 som slutar 19.30.

Men jag överlevde idag och kommer väl göra det de andra söndagarna också. Barndansen gick suveränt. Pigga, alerta och glada barn i 4-5 åringarna. Riktigt duktigt gäng som snappade upp stegen till showlåtens refräng snabbt och snyggt. Och när jag väl hade börjat spela Eric Saade´s låtar i respektive grupp, så fick jag inte sluta =P

Badhuset gick fin fint idag med. Underbart skönt att allt är igång. Behöver heller inte vara med lika mycket som jag själv intalat mig att jag måste. Överambitiös är mitt mellannamn?

Den egna dansen var suveränt rolig. Börjar bli klara med vår del i "intro-dansen". Både den och Zombiedansen satte jag riktigt bra idag. Det var tydligen "stretch-väder" ute idag (=regn) så det blev lite mer stretch på golvet än vad vi brukar. Och det var också kul =) Allt är bara helt enkelt KUL. Älskade dans <3

Danny Saucedo

Kategori: Dagbok

Verkar som trevlig prick och hyvens kille det där. Nu har jag sett honom i både True Talent, Moraeus med flera och nu första avsnittet i Adam Live, som jag ser på play. Dessutom har jag övat in en dans till hans låt Tonight. Han växer.

Öva dans

Kategori: Dagbok

Inte tillräckligt frisk, så det blev att titta på även på streeten igår. Det positiva är ju att jag nu iaf skrivit ner alla danser. Torsdagen passerade med chill chill chill och åter chill. Kombinerat med lite meningslöst surfande och tv-tittande.

Idag blev det lite dans på Colluseum. Sofia skulle lära mig en av showdanserna till barnen som hon har gjort. TACK Sofia. Sen blev jag kvar och övade övade övade och övade lite till. Det drar ju igång på söndag!! Men det känns bra faktiskt.

Lilla bassängen är KLAR, så det blir simskola även för de minsta grupperna. Äntligen! Så till helgen blir det ma s s a badhus och dans. Förvånad? Någon? Eh näähää.. inte det..

Sjuk på riktigt

Kategori: Dagbok

Tisdagen blev typ en repris på måndagen. Fast värre. Jag hade nog redan feber när jag åkte till badhuset, vilket jag kanske inte borde ha gjort. Men dit åkte jag iaf. Cyklade dit, men hade tillräckligt med vett i huvudet för att kolla om jag kunde få skjuts hem. En timme var det jag orkade. Min röst var så gott som försvunnen. Ont i huvudet och i kroppen. När jag kom hem så däckade jag i soffan. Och sov 2 timmar. Älskling kom hem med mat och vi tittade på en film. Sen la vi oss runt 22. Vred och vände lite på mig innan jag somnade eftersom jag var så satans varm. När jag somnade, så sov jag. Läng, tungt, skönt, som en gris, som ett barn..... Lovely. Får väl tacka ipren för det kanske? Yeah. Jag kände mig så pass sjuk att det enligt min definition var värt att ta en ipren.

Mådde bättre idag (onsdag). Ingen feber. Bara känningar i halsen. Men det underlättade inte för min inre konflikt mellan mitt barn-jag/viljan och mitt vuxen-jag/förnuftet. Mitt barn-jag ville så fruktansvärt gärna dansa disco och ragga idag, men förnuftet sa ifrån "inte träna när du är sjuk!" Gaaahh!!! Skickade sms och frågade fröken =P om jag fick komma och titta. Det fick jag ju. Så jag åkte dit och fick lära in koreografin visuellt. Ensam var jag inte. En danskompis hade jag bredvid mig. Vi bildade sjukstuga och delade vår sorg över att inte vi inte kunde vara med och lära oss danserna praktiskt. Duktig var jag och (äntligen) skrev upp stegen, så förhoppningsvis ska jag inte vara helt lost på stegen. Håller också tummarna för att jag är tillräckligt frisk för att vara med på streeten imorgon.

Åkte hem från dansen och kollade på True Talent och en film vid 21 som jag sneglade på samtidigt som jag fastnade i atiklar/bloggar/klipp om LCHF. Fastnade alltså fram tills klockan 01.40 då Smulan kom och la sig på mig och började snutta på min tröja, vilket betydde att nu jäklar var det dags att sova =P

Förövrigt är det märkligt väder ut. Rejäla/enorma blixtar och pytte muller.

Sjuk

Kategori: Dagbok

Hmm, det där med medvetslös stämde visst lite för bra. Helt väck är jag inte, men jag mår sådär. Kände av i halsen redan igår, men idag har jag varit riktigt hängig. Vid 12 åkte jag och älskling in till Örebro och köpte tapeter till ena rummet. Älskling har börjat fixa lite granna. Sen blev det badhus. Teknikskolan startade upp och samtidigt hade min Sprintgrupp träning. Efter badet kände jag mig snudd på febrig =/ Har suttit i sängen och kollat på lite play. Sov dags snart.

Fullt ös!

Kategori: Dagbok

Medvetslös!

I fredags gjorde jag INGENTING som hade med badhuset eller dansen att göra. Jag var bara hemma och tog det lugnt. Det behövdes. Måste komma ihåg att varva ner lite och inte ta på mig allt för mycket att göra. Vilan behövdes ju också inför lördagen och söndagen --> Fullt ös.

Igår åkte jag ner till badet vid 13 och träffade Frida för att prata ihop oss lite. Vi skulle stå i dörren och ta emot alla barn och föräldrar. Bassäng *valfritt svärord* har ju läckt, så det blev inget badande för de yngsta grupperna. De fick vara ute och leka lite medan jag och Frida informerade föräldrarna lite om termin. För inte nog med att bassängen är paj.. färgen var slut i skrivaren.. Därmed inga informationslappar att dela ut. Så jag fick ta allt muntligt. Tre gånger igår och fyra gånger idag. Jag är alltså hes i dag. Om någon undrade.

Idag såg det i stort sett likadant ut, förutom att Frida inte var vid min sida. Dock så var det bara en grupp i taget idag, så det var betydligt lättare att hålla ordning. Samtidigt både i lördags och söndags skulle jag ha mina egna grupper =/ De fick tyvärr komma lite i skymundan, men Sprint klarar sig själva och E-gruppen hade Sofie på plats. Hon fick sig en liten utmaning att ha hela gruppen själv första gången. Det är inte så bara...

Efter badhuset cyklade jag upp till dansen <3 Vi började på en tredje(!) dans idag! Haha. Helt stört och helt underbart roligt. Jag får sätta mig imorgon och skriva ner alla danser. Kommer inte komma ihåg annars.

Och eftersom jag ändå var "i krokarna" så åkte jag ner till badet igen efter dansen för att träffa Sara som hade startat upp vuxengrupperna. Tänkte hjälpa henne att samla in kontaktuppgifter och ge henne de gamla listorna. Kunde inte skriva ut nya eftersom skrivaren saknade färg, som sagt.

Jaaa..
Så nu är hela simföreningens breddverksamhet igång. Simlinjen, Sprint och Vuxengruppen. Så skönt. Nu får det bara rulla på och så får vi i kommittén styra det åt rätt håll. Ska bli kul och spännande. Hmm, skoja bara. Teknikskolan ska igång imorgon. Men sen så =P

Nu är jag helt slut!! Får se om jag hittar någon mat i kylskåpet. Sen sova.

9 to 5?

Kategori: Dagbok

Nja, snarare 8.30-20.30...

Började med strul med hur fan jag skulle få med mig min dator. Alla väskor var ju för små. Sen iväg blev jag, men som tur var så var jag inte ensam om det. När jag kom fram till Colluseum och kopplar upp datorn så inser jag att några av låtarna hade jag inte flyttat över på min dator. Så de gick självklart inte spela upp. Dumma jävla spån! tänkte jag om mig själv. Men jag har världens underbaraste till sambo som efter många minuter lyckades skicka över låtarna till mig. Han är bäst <3

Då kunde jag börja visa min fantastiska (hmm?!) barndanser för Sofia. De får duga. Mycket "same same" har det blivit. Men Sofia kom med lite input på några ställen. Tack för det =D

Ner till badhuset. Som är mitt andra hem. Om det inte har framgått.. liksom. Ena badvakten frågade lite fint om jag är anställd på heltid men en liten uns av ironi i rösten. Ehh vaddå? *harkel* Well. Där har jag knappast haft turen med mig alla gånger. Same shit idag. Färgen i skrivaren började ta slut. Så det fick bli lite egen design på pärmarna. Det får duga för nu.

Cyklade sen bort till sdv där jag mötte upp lillebror som slutat skolan. Tog oss lite lunch på Ciao-ciao och sen hemåt med honom. Jag cyklade återigen ner till badhuset för att fortsätta fixa lite. Iväg till dansen. Dags för street idag. Lagomt mör i vissa kroppsdelar efter discon och raggan igår. Måste sätta mig och skriva ner alla danssteg. Stor risk att de faller ur huvudet annars, med så många att hålla reda på.

Gissa vart jag åkte efter dansen? Kan det vara 1. Badhuset X. Badhuset eller 2. Badhuset.... Denna gång var det möte med ledarna på bredden. Vi kör ju igång nu till helgen. Pirrigt pirrigt. Men det ska allt gå. Kommer bli skönt när allt drar igång.

Tog min trogna vita hingst hemåt i mörkret. Slängde ner kött i stekpannan som jag nu ska njuta av framför lite play. GODNATT.