Börjes barnbarn

föralltid

Jobbat lång dag idag. Började 8.15 och slu...

Kategori: Dagbok

mms_img-11399479 (MMS)

Jobbat lång dag idag. Började 8.15 och slutade 17.45. Det blev på en skola som jag inte varit på tidigare. Så nu har jag snart varit över hela stan. Nu är det bara två högstadieskolor kvar. Idag var jag i en mysig etta på fm och ett fritids på em. Fick även göra min första stängning. På vägen hem stannade jag till hos mamma och pappa där det blev käk och lite kalasfika för bonusbrorsan. När jag kom hem så var Smulan inte allt för glad på mig. Nu är det play och sen sängen. Imorgon blir det jobb i en trea och resten av veckan är det matematik med sexor.

Tack

Kategori: DagbokIgår hade jag avslutningskalas med mina små dansare på Colluseum. 6-9 åringarna var jätteduktiga på sin uppvisningsdans trots att tempot varierade i dansen. Och när vi dansade igenom de andra danserna ihop med föräldrar och syskon så gick det kanon. Alla hängde på riktigt bra och jag själv tappade inte bort mig någonstans. Sen var det dags för 4-5 åringarna, som var pirater den här terminen. Också superduktiga! Resterna av danserna lekte vi igenom med hjälp av kartan som jag har använt som rekvisita under hela terminen. Även här gick det kalasbra, och ibland såg det ut som föräldrarna tyckte det var minst lika roligt att dansa.

När sista gruppen var slut kom det en förälder fram med en skopa beröm som värmde något enormt. Och när barnen och föräldrarna lämnat salen och det var dags att plocka undan så kändes det lite smått vemodigt. Sista terminen med barndans för mig på Colluseum. Det har varit helt underbart att jag har fått möjligheten att kombinera två saker som jag tycker så mycket - dans och barn. Det bästa av två världar i en.

Och jag är otroligt tacksam för att jag fick den möjligheten på Colluseum. Tacksam för att Natalie och Marie trodde på mig. Under terminen som gått har jag fått uppleva så mycket kul och blivit erfarenheter rikare. Jag har fått nya vänner i det gladaste gänget som man aldrig har tråkigt med - Rebecka, Sofia, Evelina, Niklas, Tomas, Patrik.

Under terminerna som har gått har dansarna och instruktörerna minskat i storlek. Till stor del pga den konkurrens som blivit inom dansen i den lilla staden. Slutligen gick vi ur Funky Kidz konceptet och då var jag även själv kvar som instruktör. Jag fick prova på att göra egen koreografi och fick lite backup av Sofia. Det var nervöst förstås eftersom jag inte har utbildning eller kunskap i det! Men det gick trots allt bra och nu i efterhand känner jag mig nöjd och stolt över de danser jag har gjort.

TACK.

Under veckan som passerat har det blivit j...

Kategori: Dagbok

mms_img74356155 (MMS)

Under veckan som passerat har det blivit jobb alla dagar utom måndagen, som ju var en röd dag. Jobbat mest på SFI och sen en dag som vikarie på idrott. Det gick helt okej. Jag är nöjd. Igår var det dags för badhus igen. Direkt efter det blev det först en promenad med Folke (bilden), sen lite käk och slutligen kollade vi på "Titanic" med Simons pappa, syrra och Elaine.

GLAD PÅSK

Kategori: Dagbok

Haha, den här var lite kul tycker jag =)Men jag åkte aldrig till Blåkulla i torsdags. Var bara hemma och tittade på film/tv/play. Igår blev det lite umgänge med goá människor hos bästa Nettan. Blev en tidig kväll. Ögonen började falla ihop och jag slocknade helt så fort jag la mig i sängen.

Idag började vi förmiddagen med en tur på cykel resp. longboard till coop för att köpa lite godis. Måste ju ha lite hemma ifall det skulle dyka upp några påskkärringar. Nu kollar jag gårdagens avsnitt av Let´s dance =D Kul program tycker jag. Det är ju dans inblandat ;-)

Om en knapp timme ska jag hem till farmor och äta påskmat. Och sen blir det nog soffan ikväll med film/tv/play eller kanske något avsnitt Walking dead, som jag och älskling har börjat titta på. Imorgon ska jag träffa fina flickorna Anneli och Emelie <3

Milla - nu ska jag ut på promenad med bror...

Kategori: Dagbok

mms_img374295490 (MMS)

Milla - nu ska jag ut på promenad med brorsans gullenos Milla.

Häftigt

Kategori: Dagbok