Börjes barnbarn

föralltid

Fröken Sträng

Kategori:

Fröken Emma är sträng idag. Hård som sten. Här missas banne mig ingen handledningstid. Punkt.

Efter lunchen är det handledningstid. Då får jag se om jag satte ribban på lagom nivå eller helt åt helvete fel när jag skickade på dem att skriva en saga och några dikter.

Spännande.

Tycka till

Kategori: Dagbok

Jag vill också tycka till lite =P Men jag behöver inte skrika ut vad jag tycker i en diskussionstråd utan mina åsikter får hamna här på bloggen.
 
 
Kritiken mot coops reklam.
 
Många verkade tycka att den är sexistisk (diskriminerande kanske hade varit ett bättre ord?) Men mjaa. Kanske lite. Men vad jag garvade när jag såg den första gången. Jag var ju helt inställt på en lite Liam, 5 år, skulle dyka upp någonstans.
 
Och några kommentarer som jag skymtade tänkte ju lite som jag och såg det här vardagliga som coop syftar på. Det stämmer ju! Jag skulle definitivt kunna hitta min sambo bland teknikprylarna. Inte så att han försvinner iväg dit under tiden som jag får handlaa själv, men han skulle ju absolut stanna och pilla lite. Lika mycket som jag stannar vid klädavdelningen och bland dvd-filmerna.
 
Så varför inte göra två reklamfilmer? En där kvinnan ropar på mannen. Och en där mannen ropar på kvinnan.
 
Så.

Sjuk

Kategori: Dagbok

Sjukling har jag varit under veckan som gått. Inte optimalt att knalla runt i spöregn som jag gjorde förra helgen. Fanns inte mycket annat att välja på heller, så förkylning, svullen hals och feber var väntat. På söndagen vaknade jag med svullen hals, så det var bara att bita ihop och ta mig igenom den intensiva dagen.
 
På måndagen skulle jag ha intervjuer med eleverna. Bra dag att ha svullen hals på.... Så jag trampade iväg på rasten och köpe strepsils och uthärdade den dagen också. Samma sak med tisdag och onsdag. På dansen fick jag snällt sitta och titta på. Inte göra om förra terminens tabbe och gå runt å vara sjuk i flera veckor utan se till att bli frisk direkt istället.
 
Tordag var jag mer eller mindre utslagen.Helt färdig bara av att cykla till affären och tillbaks. I fredags tog jag min snoriga näsa till stan för att träffa Anneli. Alldeles i rättan tid att få energi från en av mina bästavänner <3 Mitt i sjukdom och diverse.
 
Tvärtäppt i näsa och öron åkte jag iväg till andra utbildningshelgen som gått riktigt bra. Fick dock inte genomföra livräddningen eftersom man inte ska ner på djupt vatten när man är förkyld. Pissigt. Men jag ska få ta igen det till veckan.
 
Då är jag frisk har jag bestämt!

Mitt liv är ett skämt.

Kategori:

Fick det bli. Och hör och häpna - på kanal 5. Eller ja. Deras playkanal. Kul program. Nu är det Tony Irving vs Christer Sandelin.

Simlärarutbildning

Kategori: Dagbok

Håller jag på med i helgen. Började igår 10-17. Idag och imorgon är 9-17. Idéerna haglar in. Toppen. Roligt är också att dela de med två tjejer som är minst lika inspirerade av utbildningen.
 
Blir lördag och söndag 9-17 nästa helg också.
 
När man kommer hem lagomt sliten efter en heldag så här så vill man ju gärna gosa ner sig i soffan och titta på något trevligt program på play som man har missat.... men NÄ!
 
Play funkar inte! Inte någonstans. Eller jo. Tv3 funkade idag, men där har jag redan kollat klar på allt. Tv4 strular idag istället pga tekniska problem. På svt fungerar alla andra program utom det jag vill se.
 
Trött jag blir!!

Första tre

Kategori: Dagbok

 
Love - Health - Happiness

Show must go on

Kategori: Dagbok

Börja titta på dansklipp innan jag ska lägga mig är ju inte det smartaste jag har gjort om man säger så. När jag väl börjat klicka runt så går det knappat att sluta.
 
"The show must go on" liksom....
 
 

Evolution of dance

Kategori: Dagbok

Så underbart! Kommer somna med ett leende efter det här:
 

Godnatt

Kategori:

Oj. Kanske lite väl gnälligt i bloggen nu? Men jag ville bara skriva ner mina tankar. Och fler har jag haft dom inte har kommit med här.

Komvuxjobb idag. Känns som att jag ligger på + sidan hos en elev, vilket känns grymt bra.

Efter jobbet blev det till att handla inför styrelsemötet. Idag var jag ansvarig för fikat (och inte förra gången, som jag trodde först). Det blev fruktsallad, rulltårta och drömmar. Lite kaffe och bubbelvatten till det. Så. Nu slipper jag helst fixa fika igen :-P

Dags att ta kvällen. Imorgon ska det rättas och planeras på komvux. Och så måste jag sätta igång med min plan på föreningsjobbet.

Säger godnatt med en bild som jag för någon kväll sedan.Gräns

Kategori: Dagbok

 
Var går gränsen?
Jag reagerade förra gången när jag läste om den här autistiska som lyckats misshandla någon trots sina assistenter. Nu är ju assistenterna inte några superhjältar, och ja, han är autistisk och kanske inte förstår vad han gör. Och jag tycker inte att spärra in är någon superlösning heller. Men TIO olika till fällen. Små 5-åringar. En 90-åring. Alla har klarat sig. So far. Hur långt ska det behöva gå innan de gör nånting? Fråga mig inte vad nånting är eller vilka de är, för det vet jag inte. Men det vore kanske bra att det blir ett stopp innan det går för långt och slutar olyckligt.

Historisk

Kategori:

Lite sliten har jag varit under veckan efter en intensiv helg. Men det har funkat.

Ville mest skriva ner något jag fann på Twitter: "The number of 'followers' you have does not make you better than anyone else. Hitler had millions, Jesus had 12."

Kan även byta ut 'followers' till vänner och appliceras på Facebook. Eller om vi ska bli lite historiska - lunarstorm....

Denna hets och märkliga tävling om att ha så många "vänner" på dessa sidor som möjligt.

Alltså jag.... Nej, jag vet inte.