Börjes barnbarn

föralltid

Att försova sig.

Kategori:

"It's funny how fast you can wake up when you realize you've overslept."

Stämde lite för bra imorse. Haha fy fan. Låg och lyssnade på lite musik och läste twitter igår kväll. Sen måste jag ha tvärslocknat. Missade att både koppla in laddare och ställa larm. Bra där!

Jag är glad över att jag har min egen inbyggda klocka som oftast brukar väcka mig. Vaknade 8.27. Vi började 8.30. Men jag var inte ensam. Jag och Christer multitaskade och kombinerade frukost med reflektioner på gårdagen. (Det vi egentligen skulle göra i grupp)

Nu är vi på hemgång.

Sådär då.

Kategori:

Då har vi stängt nattklubben - Ebbe, Anna, Christian och jag.

Spartanskt

Kategori:

Något spartansk inredning på hotellrummet. Men fräscht.



Nu har vi fritt fram till middagen, så frågan är nu... Ska jag ge mig ut på en promenad eller svettas lite i gymmet?

God morgon.

Kategori:

Ser inte alls nyvaken ut. Men jag var iaf inte sist. Väntar på skjuts.



4 timmar

Kategori:

Det är väl lagom mängd sömn inför en intensiv läger/utbildningshelg?

Eller kanske inte.

Appen

Kategori:

Sådär då. Nu har jag fixat blogg.se appen. Sms-tjänsten skulle inte komma tillbaka läste jag. Får hoppas att appen kommer fungera bra, så kanske jag kan komma igång med tätare uppdatering igen. Gillar appens upplägg. So far so good. Men nu blir det sängen. Natti natt.

My happy place

Kategori: Dagbok

Mina torsdagar

Kategori: Dagbok

"When live knocks me down, instead of getting back up I usually lie there and take a nap."
 
Jag är helt jävla slut på torsdagar. Planen jag hade när jag fick veta att jag skulle ha två jobb var att jag skulle pallra mig iväg på Body Balance på morgonen och sen jobba till någon gång på em och sen jobba en halv fredag. Men det går inte. Jag är så trött. Inte så konstigt iofs eftersom lör-ons är väldigt intenstiva dagar. Om jag kanske lyckas lägga mig tidigare på kvällarna och få ordentligt med sömn så kanske det blir som jag har tänkt. Men det finns ju massa kul på play som jag vill titta på som håller mig uppe. Jaja. Någon gång =P
 
Uppdaterat? Mja, det har väl inte hänt så mycket tror jag. Jobbat. Det är väl det jag har gjort. Och dansat förstås. I helgen blir det Sunne på träningsläger med styrelsen. Det blir väl givande och bra hoppas jag, men är ju inte helt taggad eftersom jag missar Nettz partaj. Hade ju hellre hängt med bruden och gänget.

Grattis Batman <3

Kategori: Dagbok

Oprofessionellt

Kategori: Dagbok

Jobb jobb jobb... I måndags hade jag lektion med min grupp eftersom det inte blir någon lektion imorgon. Det är utvecklingsdag, vilket innebär elevfritt. Så imorgon ska jag sitta och klura ihop de individuella planeringarna till gruppen. Svettigt! Har försökt med det idag med, men blev lite distraherad av ett telefonsamtal om andra jobbet. Ett av den lite tråkigare sorten. Trist att folk ska ha så dålig stil och agera oprofessionellt. Jaja. Chefen gick i taket och tog tag i saken. Fortsättning följer.
 
Käkade buffélunch med älskling. Efter jobbet åkte jag direkt till lasarettet och gjorde dagens goda gärning - lämnade blod. Hem och vända, typ, och så ner till badhuset. Älskling hämtade och nu har vi kollat Körslaget på play. Jag uppdaterar här och ska strax hoppa i säng. Godnatt.

Shopping

Kategori: Dagbok

Här kommer skorna. 200 kronor. Ett par skor i min prisklass. I like.
Igår fick jag min mobilfodralskorthållare =P Det blev en lila och mobilen fick precis plats på höjden. Behöver inte vara orolig över att den ska trilla ut iaf. Har inte använt den så mycket än, men än så länge är jag nöjd.
 
Jag har också beställt två t-shirts och en väska från dansskolan =D Det dröjer ju lite innan de grejerna kommer eftersom de ska på tryck. Och sen jag ju få lite och har köpt lite klubbkläder från simföreningen.
 
Och sen... =P Fick jag ett paket idag med två vanliga t-shirts och ett par mysträningsbyxor. Hittade till en sida för ett tag sen där de hade Fruit of the loom! Jag älskade deras hoodies. Bröderna hade några som jag fick ärva, och de tröjorna gick jag runt i hela tiden. Så där kommer jag nog beställa mer ifrån. T-shirtsen kostar bara 50 spänn styck. Då kan jag lugnt klippa i dem. Ogillar när det sitter åt i halsen, så jag klipper till båtringning på dem. Mycket skönare. Speciellt till att träna, framförallt dansa i. Stora storlekar fanns det också. Ska ta en runda på stan snart också och köpa lite nya underkläder. Tog en kort vända när jag hade vägarna förbi. Bh 99 kr på Kappahl, men deras utbud var inte riktigt som jag mindes. Så det blev inget köpt då. Jag ska nog göra ett nytt försök iaf.

Rutin?

Kategori: Dagbok

Äsch. Jag blev kvar på kalaset lite längre. Men det var så mysigt att vara där, nästan hela familjen. Farmor, pappa, mamma, syrran, en lillebror, en storbror med sambo och bebis. Blev en lång cykeltur sen. Raka spåret hem och byta till dansoutfit.
 
Så... inge jobbat torsdag = Jobba lite mer på fredag. Men det gör inget. Det gick det med. Någon gång ska jag allt få till en bra rutin. Som att lägga sig tidigare. Haha. Det går ju bra =P not!
 
Imorgon blir det långsöndag i vanlig ordning. Ska jobba lite hemma på morgon/fm. Köra igenom barndanserna innan det blir dags för lektion nr två. Följt av badhus och sen egen dans.
 
Godnatt.

Varning för långt inlägg!

Kategori: Dagbok

Det var jävligt gött med lite ragga med Sofia. Alldeles för länge sen som jag körde ragga. Men som det verkar så ska dansskolan köra ragga igen till våren =D Happy! Det skulle tydligen också bli en till dansdag i veckan! Med en sprillans ny dansstil också. Kul kul kul kul.
 
Glömde svänga förbi systemet efter dansen, men jag hade ju lite dricka kvar hemma sen förut. Det fick duga. Direkt efter badet tog jag mig bort till fantastiska sällskapet Nettz och Veronica. Precis vad som behövdes. Bara få sitta och snacka <3
 
Behöver jag ens säga att veckorna fortsätter likadant?
 
Det som var nytt var uppstarten av barndansen i söndags. Nervöst, självklart. Det gick helt okej. Men failade lite på tidsplaneringen. Well. Bättring tills nästa gång.
 
Styrelsemöte i måndags. Jag var helt inställd på att det var jag som var mötesvärd och skulle kirra fika, men fel hade jag. Jag som hade gått och gruvat mig och klurat på vad jag skulle fixa och hur jag skulle få med mig allt på cykeln. Nästa gång är det min tur.
 
Min sprintgrupp har förökat sig lite till, och det är superkul! I tisdags ville de dessutom testa vattenbalett, bara sådär på egen förslag. Det gav något att klura vidare på.
 
På dansen igår kände jag mig sådär härligt smidig trots min övervikt. Kändes som jag kom ner längre än vanlig i alla stretchövningar. Men glädjen vändes som en jäkla pannkaka när vi skulle göra en satansjävla golvserie på streeten. Och ingen lätt sådan heller. Golvserier har jag klarat förut, men den här bara NEJ.
dudittfetajävlaaskommeraldrigklaraavdethäreftersomduärlikasmisigsomettjävlakylsåp
 
Det var det. Nej, jag ska försöka sluta gnälla. Jag vet att jag borde klara det, men det kändes sådär. Där och då. Önskar ju att jag inte var så stor och klumpig. Men det är ju så jävla svårt att göra en förändring och framförallt hålla kvar den!
 
Käre nån vilket långt inlägg det blev. Jag måste försöka blogga lite oftare så det inte blir megainlägg. Mycket händer ju under veckorna nu med dubbelt jobb, egen dans och barndans. Behöver få skriva av mig. Det är kul när det är fullt upp. Tufft, men kul. Skulle ju vilja kunna blogga med mobilen, men det funktionen fungerar tydligen än, efter att de gjort om på blogg.se. Därför kom inte skorna upp btw.
 
Oj vad klockan går också. Hade tänkt jobba í badet på fm, men det var väldigt skönt att ligga kvar i sängen. Inte bra. Men jag får ta och åka dit i em istället. På schemat idag: lunchmöte med chefen och kollegan, följt av kalas för farmor som fyller 75, lite jobb i badet och på kvällen blir det street.

Veckorna fortsätter likadant....

Kategori: Dagbok

Mån-ons på komvux och to-sö i badet. Dans på eftermiddagarna. I tisdags startade jag upp min sprintgrupp. Det blev ett gäng gosiga tjejer + en ny som kom. Två till nya på ingång. Så himla kul!
 
Idag var jag iväg på en liten utbildning om redovisning av frånvaro/komp/semester osv. Jag trodde  att det bara skulle vara kort info, men det blev bortåt timmen kanske. Egentligen 1,5, men några av oss behövde inte vara med på allt eftersom det inte gällde oss. Tur det. Jag hade ju planerat att åka till Träningslagret och öva på barndanserna i salen och testa stereon.
 
Blev "bara" en timme i salen. Men jag hann med att köra en hel del ändå. Börjar bli lite pirrigt! Åkte med Simon hem. Vi bytte om och åkte till sjukhuset och hälsade på Simons syster som har opererat sig =/ Men det verkade gått bra och hon var väldigt pigg och positiv. Stark! Det ska hon ha cred för.
 
Imorgon skulle jag behöva åka tidigt och jobba i badet eftersom det inte blev något idag. Funderar på om jag ska göra en avstickare sen och vara med på Sofias danspass. Fick ju avstå sist pga jobb. Efter dans, så tänkte jag ta en sväng förbi systemet. Hem - käka - duscha, och sen tillbaka till badet. Låter som en plan(?!)
 
Kvällen är iallafall bokad med BÄSTA sällskapet! <3
 
Hon tipsade ju förövrigt på sin blogg om http://www.uffessakerochting.se Gick in och kikade och hittade ett fodral till telefon, där det även får plats lite kort. Funderar på att kanske köpa en lila. Det är ju typ något sånt jag har varit lite sugen på att köpa.
 
 

Citybird

Kategori: Dagbok

Och vips, så hade en hel vecka gått...
 
Blir inte mycket tid till bloggande nu inte. Förra veckan började jag jobba mina 110%
 
Måndag till onsdag på skolan. Test med eleverna på måndagen, information på tisdagen och första lektionen på onsdagen. Självklart massa planerande där i mellan.
 
Från torsdag till igår har jag jobbat med simskolan. Planerande tor-fre och simskolestart på lör-sön.
 
Dansat har jag gjort också. I onsdags var det disco och street. Torsdag var det street. Och igår var det show igen. Love love love.
 
I fredags åkte jag och Simon in till Örebro för att hälsa på Matte, Lina och Viggo. Fick träffa Micke, Johanna och Theo samtidigt eftersom de var där också. Vi svängde förbi Marieberg på hemvägen och fick med oss varsitt på skor hem. 
 
Var inne kikade på skor på scorett, och hittade fler skor som jag gillade från cirybird. Visade sig att de hade en butik på Marieberg. De hade flera par som jag gillade till galet låga priser. Perfekt för en snål-men-kräsen-typ som mig. Men farligt!!