Börjes barnbarn

föralltid

SISU-helgen

Kategori: Dagbok

Ligger på rummet efter en god middag på Selma Spa i Sunne. Älg till förrätt, lamm till varmrätt och vaniljglass med hjortron till efterrätt. Åkte hit i eftermiddag och hade första arbetspasset direkt innan middagen. Imorgon kör det igång på allvar med de andra föreningarna. Ska bli spännande och se var jag ska vara. Trodde att jag skulle hänga med på styrelsens arbete, men tydligen var jag anmäld till någon av utbildningarna. Jag har inte fått höra vad och hon som anmälde mindes inte vad hon hade anmält mig på. Blir en överraskning. Bara det inte blir för fysiskt för jag packade inga träningskläder...

Godnatt då

Kategori: Dagbok

Borde jag gått och lagt mig för länge sen?
 
Ehm jooo.. kaaanske...
 
Om jag fastnat i massa dansklipp? IGEN?
 
Ehm jaaa...
 
 

En liten promenad...

Kategori: Dagbok

...i den vackra hösten. Jag älskar den tidiga hösten. Innan det blivit för grått, plaskigt och trist. Nu är den som bäst! Solen värmer, vinden är svalkande, luften är frisk, himlen är sådär härligt blå och naturen är så vacker.
 
Jag tänkte ta en sväng till affären för att köpa rakgel, brieost till kvällen, ingefära till te, honung till te och även till marinaden som jag skulle göra till kycklingen (om någon ville skriva upp?). Jag stoppade lurarna i öronen och gick till Ica Maxi. Hade tänkt ta bussen hem, men det var så himla skönt ute, så jag ville fortsätta gå lite till. Gick över Rävåskullen bort till Nobelhallen. När jag ändå var där, så tänkte jag att jag tar ett varv i Nobelspåret. Jag har ju aldrig gått där förut. Sagt och gjort. Och när jag ändå var vid Nobel.. Varför inte testa att gå upp för Nobelbacken liksom? Uppåt gick jag. Uppe på toppen knallade jag runt lite. Knappt varit där heller så jag kände mig smått vilsen med stigar hit och dit. Då mötte jag ironiskt nog tre orienterande skolelever med karta i hand. De jublade när de såg mig och hoppades på att jag kunde hjälpa till. De var uppenbarligen mer vilse än jag, trots kartan. Fick både se och höra en hackspett (eller "hackepett") innan jag tog mig ner för backen och gick längs Carls Åby vägen för att komma ut vid Loviselund, och vände stegen mot sjön. Jag mena.. har jag gått på en sån här sightseeing genom stan så kan jag ju lika gärna ta en promenad längs Möckeln. Det är himla fint där faktiskt. Om man faktiskt tar sig tiden att se sig omkring. Lasarettsbacken upp och sista femton minutrarna hemåt. Den lilla promenaden blev totalt på ca tre och en halvtimme.
 
 
Hoppade snabbt in i duschen, och la kycklingen i marinad. Sen var det iväg direkt till dansen. Onsdag betyder ragga. Det gick ganska bra. Det var iallafall skön stämning i salen. Lämnade även in en beställning på lite mer KDC kläder. En t-shirt och ett par byxor. De finns ju nu med rosa tryck. Måste ju ha =)
 
Lagade kycklingen när jag kom hem, och åt framför Kändishoppet på play. Efter maten följde brieost och ingefärste med honung till ett suveränt program av Doobidoo. Amy Diamond & Hanna Lindblad mot Peter Johansson & David Lindgren.
 

Citat

Kategori: Dagbok

"Hold in, push up, fuck off."

Karin Adelsköld i "Alla tiders". Jag har lite svårt för henne, men helt plötsligt bara smäller det till och hon dundrar in med klockrena kommentarer.

Ledig idag, och kollar ikapp massa program på play. Både svt, viaplay och tv4.

Passet med de äldre simmarna i söndags gick riktigt bra. De var så duktiga, och det var himla kul att hålla i ett sånt pass igen.

Igår blev det jobb, tränade min egen grupp och simmade även själv. Underbart. Hade alldeles egen privat badvakt. Fina Sofie. Tack för det.

I övrigt är det svinkallt hemma. Till och med jag som halvfinne tycker det är kallt. Tydligen någon cirkulationspump(?) som är paj. Älskling var iväg och köpte element förut.

Dags nu...

Kategori: Dagbok

....att slänga ihop ett inlägg.
 
Dagarna bara susar förbi. Vanliga dagar har det varit. Jobb från torsdag till måndag. Ledig tisdag och onsdag. Tränar mina simgrupper. Den ena har bara fortsatt växa med +1 typ varje pass, och i alla grupper har det varit riktigt bra pass. Har hoppat in som reserv med de allra minsta barnen. Evigheter sen jag hade så små, så det var riktigt kul. Har även fortsatt simma lite själv. Beställt en ny baddräkt har jag gjort också =) Dansar fyra gånger i veckan, och det går kanoners i alla stilar. Bra känsla rakt igenom. Promenerat en del till och från jobbet i den härliga hösten.
 
Imorgon blir det jobb igen, och då ska återigen jag vara reserv. Men denna gång till yngsta tävlingsgruppen med pojkar, och samtidigt ha näst bästa tävlingsgruppen. Ska bli intressant. Länge sen jag hade en sån grupp, så det ska bli kul att skriva ett lite tuffare pass.
 
BADDRÄKT HERCULEAN SPEEDO
Nya baddräkten från simbutiken.se. Supersnabb leverans. + i kanten.

Shopping

Kategori: Dagbok

Både jag och älskling var lediga idag så vi drog iväg till Marieberg för lite shopping. Tre par skor, tre tröjor och ett gäng örhängen blev det.

När jag provade x antal skor så satt älskling och gjorde en mini-snara. Hmm, symbolik i det hela? ;-)


Simma

Kategori: Dagbok

Då var den arbetsveckan slut. Torsdag till måndag brukar det bli rätt dött i bloggen. Torsdag är em jobb följt av dans. I fredags blev det lite mys med älskling på kvällen efter jobbet.

Helgen sprang förbi. Under lördagen hade vi "Föreningsdagen" i kommunen. Visa upp och prova på i föreningarna. Jag var med och styrde upp vår verksamhet, och det blev riktigt bra drag på polon. Kul! Under simskolan sen träffade jag på chefen och hade ett bra snack. Han verkade nöjd. Jag själv är nöjd över hur bra uppstarten har gått och hur bra jag har hanterat problem som uppstått. Hade även ett roligt teknikpass med min äldre simgrupp och ett bra distanspass med de yngre.

Efter lördagens jobb drog jag direkt vidare till vännerna. Trött var jag efter den intensiva dagen. Natten avslutades med sexsnack. Självklart ;-) Kul! Kom inte hem förrän strax efter 4 så det var självklart segt att gå upp i söndags.

Söndagens jobb gick fint. Började sälja lite simmärken, och det var helt underbart att se barnens lycka. Körde livräddning med På kvällen blev det dans.

Idag var det jobb på em. Började lite surt med möttes även denna gång av glada barn som klarat ett simmärken. Tränade min egen grupp och simmade även själv. UNDERBART.



Tråkigt att städa?

Kategori: Dagbok

Skaffa en bra dammsugare!

Jag minns när jag var liten och hjälpte mamma att städa. Liknande dammsugning med att gå ut med en hund.

Den här fula, orangea och turkosa voffsingen har vi tagit över vårdnaden av från sambons farmor. Åren på nacken har gjort honom lydig och trogen. Kärlek har uppstått.



(Skvallra inte till min sambo, för då måste jag börja rasta Fido oftare.)

Nystart

Kategori: Dagbok



Nu har jag precis käkat upp en sallad på Mr James och ska strax bege mig till jobbet. Igår var det uppstart för vuxengrupperna. Ett glatt och taggat gäng nybörjare hann jag spana in innan jag drog iväg till dansen. Ikväll är det dags för sista uppstarten. Då är ytterligare en nybörjargrupp med vuxna, men först kommer våra allra minsta i Minisim. 3-4 åringar. Så pluttiga kommer de vara :-)

Jag ska träna mina Tekniksimmare och efter det hade jag tänkt hoppa i och simma lite själv. Hör och häpna!

Det är dags att jag börjar ta hand om mig själv igen. Det började bra i början på sommaren. Sen gick det bara utför med både kost och träning. Straffet känner jag av nu.

Uppstart av terminen är nu avklarad. Dags för nystart för egen del också. Kom igen nu!

Rydell & Quick

Kategori: Dagbok

BÄST. De är så jävla bra! Den lilla rockaren i mig vaknar till liv. Stod längst fram, sjöng med, hoppade, dansade och headbangade.

En go kväll. Förutom att jag blev trackad för mina kex. Iofs fattades det bara ost och vin så hade tantstämpeln varit komplett. Osten var kvar hemma, och den passade alldeles utmärkt som nattmat med resterande kex.