Börjes barnbarn

föralltid

Fina flickor

Kategori: Dagbok

Semestern närmar sig. Sommarsimskolan rullar på och jag sitter och försöker pussla ihop hösten. Börjar bli klar och det känns bra. Tappat några ledare, men de som är kvar kommer bli ett starkt team. I övrigt har jag grupperna några pass kvar och vi hade tävlingen sommarsim. På eftermiddagarna blir det soffan med netflix, viaplay eller popcorntime.

Jag och Simon har kollat på bland annat "Grown UPS" 1 och 2, med Adam Sandler. Alltså... 2:an.. Jag gillar Sandlers filmer i vanliga fall, men det är vara nästan bara plåga att kolla på. Det var en ny upplevelse. Nu försöker jag kolla på The Mentalist (tack för tips Emelie) på popcorntime, men det går lite segt eftersom jag vill kolla från första säsongen.

I torsdags blev det brudhäng ute i Lunedet med Anneli, Emelie och lilla Linnéa. Fin eftermiddag med fina flickor.

Snart semester

Kategori: Dagbok

Nu är det bara två veckor till semestern =) Tjohoo! Kvar på terminen är sommarsimskolan. Jag har haft möte med ledarna och första veckan har redan passerat. Simmärken beställda, utan krångel. (Än så länge, kanske ska tilläggas?) Lite fix och trix har det blivit med feriepraktikanterna, men det har ordnat upp sig. I torsdags blev det smörsgåstårta enlig traditionen. Till avslutningen blir det jag som styr pizza. Börjar få rutin på det här nu.
 
 
Lite sjuk har jag lyckats bli igen också. Blev dålig i magen. Osäker på om det var något jag åt eller någon slags magsjuka. Det blev tack o lov inte långvarigt iaf. Jag har också hållt i en svensexa =P Haha. Lätt chockad när frågan kom. Jag och Nathalie körde lite vattenbalett med fyra tappra.
 
I måndags hade vi sommarmöte + middag med styrelsen och alla kommittéer. Den här gången skulle alla kommittéer presentera vad de jobbat med under våren och vad som är på gång i höst. Vi blev ett stort gäng. Jag slogs av hur bra jag trivs med mitt jobb. Det vet jag såklart annars med. Men ibland kan jag känna mig lite ensam. På mötet insåg jag att jag faktiskt har ett gäng fantatiska kollegor. Jag träffar dem inte så ofta eftersom de jobbar ideellt, men att de jobbar ideeellt insåg jag är en klar fördel som stavas --> engagemang.
 
 
Efter maten käkade vi gott på Strandkanten. Dagen efter hade jag möte med BK. Även där fick jag en kick. Tidigare var det bara jag och chefen i vår lilla grupp, men den har nu utökats och blivit ett grymt gäng. Jag känner mig trygg att ha den gruppen i ryggen när vi tar beslut och framförallt så har vi bra samtal som hjälper mig framåt i mitt jobb. Det känns jävla bra helt enkelt.
 
 
Midsommarafton firades först med midsommarlunch hemma hos mamma och pappa. Med där var Jimmy, Matte, Lina, Viggo,, lilla Sigge och voffsingen Milla. Mamma fixade min krans med hendkex, smörblommor och blåklint (bergklint, tydligen). Jag vågade mig på två omgångar schack med Jimmy. Simon hämtade mig när han hade slutat jobbet. Då åkte vi hem och tog emot polarna: Andreas, Jani, Conny och Hanna. En chill kväll med grillat och så spelade vi Trivial Pursuit. En kul kväll förutom att Nettan och prins Riskorn inte kunde vara med oss.
 
Idag har det varit lugnt hela dagen. Soffläge med härliga The Nanny. Haha. Fy fan. Jag började kolla på det när jag var sjuk, och jag blev baske mig frisk direkt =P Alldeles strax ska vi käka lite mat och kolla sista Harry Potter. Imorgon blir det lite mer "firande" med käk hos C-G.

KDC - See you on Broadway

Kategori: Dagbok

Smulan hjälper mig att fixa mina scenkläder =)
 
Modern
 
Hiphop
 
Experience (Janet)
 
Disco
 
Ragga
 
Experience (cha-cha)
 
 

Sommar

Kategori: Dagbok

Börjar se ett mönster i bloggen. Ett inlägg per årstid? Ungefär så. Lite fler inlägg har jag gjort. Hursom. Det är något med maj. Allt-på-samma-gång månaden. Framförallt möten och avslutningar.
 
Med jobbet har vi har varit med på föreningsdagen, projekt invandrarsim är genomfört, simmarna har varit på tävling/läger och idrottsfritids är slut för terminen. Det är också varit fler möten än vanligt i och med att vi har gjort små, fast stora, förändringar i våra tävlingsgrupper. Allt med start 19 maj. Jag gillar´t. Den här helgen har det varit avslutning på simskolan och till hösten blir det även några små korrigeringar även där. Imorse när jag låg och planerade, i vanlig ordning, så slutade det med att jag redan känner mig taggad inför hösten(?!) Lite tankar och idéer som jag har haft har börjat falla på plats. Känner mig fortfarande kluven, men idag tog jag ett mentalt kliv i rätt riktning.
 
På dansen hade vi avslutningsshow med temat "See you on Broadway". Lika underbart som alltid <3 Den här terminen var alla danser lika roliga med klockrena teman med kläder och musik. KDC har haft ett samarbete med en fotograf och en filmare som varit på plats på lektionerna och på avslutningen. Det hela ska bli en utställning senare i sommar. Några bilder har kommit upp på facebook. Det ska bli spännande att se helheten sen.
 
Och det roligaste av allt.... I höst ska jag ha två barngrupper på KDC! <3 Sandra ringde för några veckor sen och frågade om jag ville börja jobba där och jag tackade ja innan jag ens fått veta detaljerna =P Det var glädjetårar all the way. Det ska bli så roligt att ha barngrupper i dans igen. Som jag saknat det! Efter samtalet har jag varit med på några lektioner för att se hur de jobbar och för att bekanta mig med danserna. Sen hade jag en träff med Anna och en med Sandra där vi gick igenom alla koreografier. Så i sommar ska jag träna på barndanser =)
 
Projekt trädgård. Det var en gång en uteplats...
 
I helgen hade vi även avslutning med konstsimmarna. I lördags fick de visa upp programmet för familjen och igår åkte hela gänget in till Örebro för att kolla på SM i konstsim. Underbart gäng!