Börjes barnbarn

föralltid

Mars

Kategori: Dagbok

Dans
Mars rivstartade igång med ett kombinerat årsmöte och styrelsemöte för dansförening. Dansmässigt hoppade jag in som vikarie för Anna på några klasser och även för Matilda på disco. Styrde även musik på friträningen när Matilda inte kunde. Vi hade även ett personalmöte med KDC. Alla kvällar på KDC är awesome! Men lite extra awesome är tisdagarna när jag får undervisa kidsen och teensen.
 
jazzhands! <3
 
Stockholm
Jag hängde med Nisse en helg till Stockholm för att lyssna på Avenged Sevenfold. Och det bästa av allt - Disturbed var "förband" =D Sammanfattning av helgen: bra musik, massa god mat (obs! hotellfrulle is the shit) och framförallt "bara vara". Precis vad som behövdes. Allt fick bara landa. Och "konstigt, men bra" började övergå till bara bra helt enkelt.
 
 
Bästishäng
Simon passade Folke, så vi styrde en klassiker, med tacos och serier hos voffsingen. I slutet på månaden var det även häng med Nettz. Behöver knappast skriva att det är lika bäst som alltid. Jag och Simon var också iväg på En skam för Sverige 2 i Örebro. Grymt!
 
 
Fest/kalas
Den 18:e fyller både Anneli och Kristofer. Anneli och jag kör vårt firande i sommar på "I love musicals". Jag hade sen tidigare blivit bjuden Petras 30 års fest där TuneTime skulle spela. Sen kom Kristofer in med en inbjudan till sin fest. Så det blev dubbelt firande på en och samma kväll. Kul kväll! TuneTime hade även spelning i Örebro på PlektrumBar samma kväll som En skam för Sverige, så jag gick över dit efter showen. Även det en kul kväll.
 
 
26:e fyllde ju lille Sigge 2 år. Kalas var planerat, men fick ställas in pga magsjuka. Det så kallade vabruari hade tydligen blivit framflyttat till mars i år. Mycket sjukdom överallt under mars. Tyvärr landade kalaset när jag skulle på utbildning, men jag fick tillfälle att träffa lille busen sen i april =)
 
 

30 år!

Kategori: Dagbok

Velade framåt, tillbaka, upp, ner och baklänges på om, och i så fall hur, jag skulle fira min 30 år. Tillslut så bestämmde jag att nog fasiken ska det firas. Man fyller ju bara 30 en gång, som det sägs. Men jag ville fira det Emma-style.
 
Lördag 25:e, styrde jag käk på Red Brick med gänget. Fortsatte med efterhäng på Rockbar. Kul hade jag. Och ett tecken på det är att det inte finns en enda bild därifrån. Den kvällen alltså <3 Det betydde grymt mycket <3
 
Söndag 26:e, på självaste årsdagen, så firade jag med familj och släkt <3
 
 
 
Det blir lite firande i sommar också. Då ska jag och Anneli fira att vi fyllt 30 med "I love musicals" med Peter Jöback, Helen Sjöholm och Tommy Körberg. Kommer bli grymt! <3
 
 

Februari

Kategori: Dagbok

Jag hittade lite diverse inredningsshit till lägenheten. Typ en vägghylla, ny tvbänk, vardagsrumsbord,  lite kuddar (jag kan ha utvecklat en kudd-fetisch?!), sängbord... Framförallt så hittade jag SÄNGEN. Det tog "bara" en halvnatt att få ihop den. Typ lite prinsessan på ärtan eftersom jag i princip behöver ha en stege för att komma upp. Men jag sover som en riktigt sessa, men utan ärta =D
 
 
Mina brillor införskaffades! 
 
 
Jag tvingade storasyster att följa med mig på PETER och BRUNO i Örebro. Hon var nog inte så värst motsträvig. Vi systrade oss ordentligt med lite käk på Efesos innan <3
 
 
Jag kan lösa Rubriks Kub
 
 
Mina favoriträtter
1. Kött! Hade soft häng med Simon i hans lya. Gött kött och serier <3
2. Mammas kalops <3
 
 
Det är riktigt kul att vara vikarie. Dels för att man får påminnas, lära om, lära igen, lära nytt... Typ. Gyllene regeln är bara ett exempel. (Ja, det går inte att läsa här, men det är good shit.)
 
Men framförallt är det roligt att hänga med kids och ta del av deras fantastiska tankar och fantasi. Som här... Vem är Dalai Lama? Ett eldsprutande djur. Såklart... Vad annars?
 
Man får också häng med på elevenvaldagar och friluftsdagar. Mina boys ville pimpla. Så det blev en heldag nere vid sjön. Började lite disigt, men slutade med klarblå himmel och strålande sol =D
 
Ett par gånger i veckan hänger jag även på fritids. På sportlovet blev det hela veckan. Då lekte vi affär och spelade pokémon-spelet. Även där hade vi en utedag. Nice =D
 
 
Jag hann även med en hel del dans. Förutom ordinarie kurser, så vikarierade för Anna på discokids. Styrde musik på friträningen. Filmade nya danser till dancekids. Och ett möte med styrelsen.
 
Jag fortsatte hänga med TuneTime på Livekarusellens turnéstopp med tillhörande efterhäng. Det också då "det hände en grej"... 
 
I slutet på februari så fyllde jag ju faktiskt år dessutom. 30!

Januari

Kategori: Dagbok

Januari började med jobb på fritids innan skolan började, och jag kunde återigen hänga med mina boys. I januari startade dansen upp med KDC. Det hanns med två möten med dansföreningen. Jag hakade på TuneTime till Livekarusellen och blev deras (efterhängsna) fan number one.
 
 
Älskar mina air feather tights från Hängmatta <3
 

2016

Kategori: Dagbok

2016 blev ett omtumlande år. Första halvan fortsatte i samma gamla mönster. Gjorde till och med ett tappert försök att avsluta mina universitetsstudier. Men i början av sommaren så hände allt. Jag och Simon gick isär efter 14 år tillsammans och jag lämnade simföreningen efter 20 år. Det blev mycket känslor och en tuff sommar av hussälj och lägenhetsköp. Mina nära och kära betydde ALLT för mig <3 Andra halvan av 2016 fumlade jag i blindo in i singellivet. Jag började som jobba timvikarie igen. Dansen är mitt andra hem.
 
"Best nine" från Instagram.
 

Nyår

Kategori: Dagbok

Nyårsafton firades hemma hos Tobbe med hans kids, Tobbes bror, Sanna och hennes kids, Jani, Keckle och Sabina. Mat och häng.
 
 
Nyårsdagen firades på bästa sätt, med den bästa <3
 
 

Jul

Kategori: Dagbok

JULEN! <3
 
JULAFTON: Frulle, tomten och massa mys med familjen och djuren
JULDAGEN: Mera mat och mys + utgång
ANNANDAGEN: Copy paste + häng med Simon
 
Massa maaaaaat....
 
 
Tomten och julklappar
 
 
Kalle Anka
 
 
Bus med brorsbarnen
 
 
Mys med djuren
 
 
 
Coolast huvudbonad vinner!
 
 
Jag ville också posera lite
 
 
Årets pussel
 
 
Utgång på juldagen
 
 
Annandagshäng med Simon
 

Jul - Pynta gran 101

Kategori: Dagbok

Steg 1: Ta fram pynt
 
Steg 2: Samla några sköna lirare i form av familj/vänner och hjälps åt. Det blir kuligare då.
 
Steg 3: Häng gärna flera saker på samma gren
 
Steg 4: Alternativt högt upp som dan. Speciellt om man är kort.
 
Steg 5: Snåla inte med pyntet!
 
Steg 6 och viktigast: Ta en selfie! (Pappa demonstrerar)
 
Steg 7: Sist men inte minst... Njut av mästerverket tillsammans med nära, kära och äckligt goda glöggbollar.
 

KDC Show

Kategori: Dagbok

KUNGEN AV UNIVERSUM
 
0. Behind the scene
 
 
 
 
1. STAR WARS - I en galax långt, långt borta (Öppningsnummer)
 
 
 
 
 
 
 
X. Anna och Sandra
 
 
 
 
8. MARS - På en annan planet
 
 
 
 
 
14. NÄR KUNGEN BLIR ARG
 
 
 
 
16. Kungen var nog stor på 80-TALET
 
 
 
 
20. En rymdarmé (Amazoner)
 
 
 
 
 
00. Gruppbilder
 
 
 
 
Veckans snackis <3
 
 

December

Kategori: Dagbok

Nu har det gått sådär crazy bananas länge sen sist jag skrev, så jag kommer knappt ihåg vad jag gjort. Men enligt bilder är det följande:
 
Allmän taggad inför KDC show (blir ett eget inglägg med bilder därifrån). På sista lektionen blev det "gossedjurskalas" i vanlig ordning, och då fick Nomis följa med. Några dagar senare hade jag skönt häng med den riktiga Nomis <3
 
I december fick jag längre vikariat med mina boys på jobbet istället för att gå som timvikarie. Väldans trevligt. Och när skolan hade ledigt, så hängde jag med kidsen på fritids och var på Boda Borg, pärlade pärlplattor, körde trampbilar och spelade Skipbo m.m.
 
Jag var också till optikern på linsträning och provade även massa olika glasögonbågar. Med hjälp av nära och kära, så lyckades jag tillslut välja ut två par som jag köpte sen i februari.
 
Tog en tur in till Karlstad för att spana in när KAU Dans hade en uppvisning. Kul att få kramas lite med Amelie och titta på dans i lite mer konstnärlig form. Innan var det en intressant föreläning om TID.
 
Känslorna pendlade upp och ner...
 
Längtade till julen!