Börjes barnbarn

föralltid

September och oktober

Kategori: Dagbok

Bildbomb på Disa <3
 
 
Hon assisterar gärna när det är dags för att tvätta och framförallt vika tvätt.
 
Dansen
Koreografera och undervisa. + lite extra med städa, schema och planering. Musikansvarig i både Kumla och Falköping. 
 
 
 
Jobb
Fick en till inventering av Manpower. I Karlstad denna gång. I början på oktober gick jag på intervju för Student Consulting. Min första gruppintervju. Spännande. Fick jobbet och har inventerat två dagar på Marieberg och en dag i Hallsberg. När jag ändå var i Hallsberg så passade jag på med ett besök hos pappa på Volvo. Lite lunch och en snabb rundtur där <3
 
Övrigt
Jag började unna mig att ta bilen till fina promenader. Runt lägenheten finns det inte mycket till natur. Det blir inte ofta, men bestämde att jag gott kan unna mig det ibland. Upptäckt vackra Råvåskullen. En varv runt Gryten har jag tagit också. I år var det dags att lämna cellprov igen. Viktigt. Kom brev som sa att det såg normalt ut.
 
 
 
 
 
Lov
Efter tio veckor på raken med undervisning ihop med lite extrajobb så var det slitet i kropp och knopp. Jag bokade in en massage på fredagen som en riktigt bra start på en veckas lov. Ljuvligt! Efter det gjorde jag ett utkast på schema till hösten. Tog helg med älskling. Vi körde Peggan till Långerud för underhåll. Lovveckans första dagar mixade jag musik och började planera inför min första tävling som tävlingsledare. Nervöst! Hämtade energi genom lite promenad med Elina, en med mamma och telefonsamtal med Sandra <3
 
Lovet innebar också möjlighet att uppdatera här. Det brukar ju alltid bli ett uppehåll på sisådär ett halvår och sen skriver jag ikapp för att dokumentera, blicka bakåt för att sakteligen komma till nu. Orden har inte flödat lika lätt vid den här uppdateringen. Pandemi råder. I början kändes allt förvirrat overkligt. Men tillslut så landar man och livet rullar på "som vanligt" men med restriktioner. Fast "som vanligt" inkluderar ju allt. Två i min närhet som har förlorat en familjemedlem i cancer. Det är känns så overkligt, men är verkligt i allra högsta grad. Jag vill trösta, men det finns knappast ord till det. Ord känns futtigt här...
 
Vi skrattade och grät ihop. Det var både fint och sorgligt. Jag kommer aldrig riktigt förstå förrän jag själv är där. Den tanken är obehaglig.
 
Adam. Aila. Risto.
 
Det märkliga(?) är att i stunden, där och då, och strax efter... Det går så mycket tankar. Framförallt kommer insikten om att ta tillvara på livet. Hur då? Vad innebär det? Vad är viktigt? Efter ett tag klingar det av och vardagen ser ut som vanligt igen. Insikten finns ändå kvar nånstans i bakhuvudet. Frågan är vad gör jag av den insikten?
 
 

Augusti

Kategori: Dagbok

Disa flyttade in till oss <3
Så.
Här kommer bildbomb.
 
 
 
Det blev vetrinärbesök för Disa för att chippas och vaccineras. För egen del så fick jag en förfrågan om jobb från Manpower. Det blev en månad på Systembolaget i Välsviken. Resultatet blev en kul erfarenhet (jobbet i sig och kollegorna) och att jag började undersöka öl. Det var också mitt första jobb där jag pendlade själv med bil. Mycket nyttig erfarenhet. Vi hade möte via Zoom inför uppstart av hösten på dansskolan. Storstäd av dansskolan och i slutet på augusti drog lektionerna igång.
 
 

Juli

Kategori: Dagbok

I början på juli blev vi sambos. På en helg packade, baxade in allt i bil och släp, mosade in allt i min lilla lägenhet och så var det klart. Eller ja.. Sen skulle allt pusslas in i förråd, möbler och prylar skulle hitta rätt plats och sen lite slut piff. Juli i korthet: Mat, mys, bad, fix, chill. 
 
 
 
 
Käkade gott på Red Brick med älskling <3
 
Kalas för brorsbarnen
 
 
Dammade av PS2
 
När jag såg den pyttelilla pälsbollen i soffan sa jag direkt att det där är min katt. Då var det inte aktuellt eftersom jag i princip alltid åkte hem till älskling varje helg. Sen blev vi sambos och då kunde vi också bli husse och matte <3 Så juli innebar också att förbereda för att ta emot den lille kattungen. Vi monterade upp en så kallad "katt motorväg" över hela väggen i vardagsrummet. I augusti skulle hon ha åldern inne för att flytta hem till oss <3
 

Juni

Kategori: Dagbok

KÖRKORT! Sådär ja! Done and done.
 
I början på juni filmade vi dansföreställningen. Tack till syrran som hjälpte till med lokal med kort varsel. Guld. Annars pluggades det en herrans massa körteori. Den 11:e fick jag 55 rätt och texten godkänd dök upp på skärmen. Känslan. Firade med glass.
 
 
 
Oljade uteplatsen gjorde jag visst också. Duktigt.
 
 
 
I slutet på maj hakade jag på Helenas live-träningspass. Fortsatte in i juni och började tränade själv till diverse träningsvideos på Youtube. Biff.
 
 
 
Domarseminarium online i både Performing Arts och Disco/Hiphop/Slow. Uppgraderade mig även till N-domare.
 
 
 
 
MIDSOMMARHELG <3
 
 
 
KÖRKORT!
25:e juni hade jag uppkörning. Vi firade dubbelt upp. Mitt körkort och älsklingens födelsedag <3
 
 
I slutet på  juni fick jag en ny favoritbild skickad till mig <3

Resten av maj

Kategori: Dagbok

På dansskolan hade vi några till utelektioner. Planerade höstens schema och gjorde oss redo för en annorlunda avslutningsshow.
 
Med älskling blev det matlagning och vi påbörjade Star Trek.
 
Kort och koncist i kaos värld.
 
 
 
 
 

ADAM

Kategori: Dagbok