Börjes barnbarn

föralltid

April april

Kategori: Dagbok

Smulan njuter i solen
 
Nu är våren här, och det med besked. Solen skiner och det har blivit ljusare både ute och inne. Rejäl nytändning kan man säga. April har bestått av en hel del möten, kalasande och grillande. 
 
Det blev inget större firande på påsk. Det blev trerätters med C-G & co där vi stod för varsin del. Jag, Simon och Lisa skulle kirra efterrätten. Cheesecake på två vis. Jag bidrog med att skära jordgubbar. Stark insats =P 
 
 
Annars jobbade jag lite smått även under påskhelgen. Varför inte liksom? Lika bra att passa på att få lite gjort när all verksamhet hade inställt. Sen har det varit möten. Som vanligt alltså. SK, BK, planeringsmöte med Yvonne och två möten med eventuellt nya ledare. På jobbet har vi även haft sista två idrottsfritidslektionerna för den här terminen. 
 
Den 17:e var både jag och Simon lediga från jobbet, så vi passade på att ta en shoppingdag på Marieberg. All in. Jag kom hem med en hel del. Mer shopping blev det även på nätet. På kvällen hörde Sofie av oss och vi tog en spontanutgång på Redbrick och slutligen på Woodys. Dagen efter hade vi lite grillning + spel hemma hos oss med gänget. Grillen har gått varm en hel del nu i april.
 
 
April är det många som fyller år i: Wille, Emelie, Micke, Matte, Jimmy, Lina, Gun. Med flera. Lite kalafirande blev det för Wille den 10:e och den 22:a för Gun. Och nu har jag precis kommit hem från dopkalas för Noel. Dop i kyrkan där jag läste samma dikt som för storebror Theo. Efteråt blev det fika på mötesplatsen vid Nobels herrgård. Massa gott fika, och lilla Sigge sov som stock genom hela dopet.
 
 
 
På dansen börjar det dra ihop sig mot avslutning. Kläderna har jag hyfsat klart. Lite mer dans har det blivit än vanligt i och med ett glatt samtal som kom för någon vecka sen <3 Mer om det senare. Idag skulle det egentligen varit en workshop med Ann Svensson igen. Det blev tyvärr inställt =/ Såå trist! Men men... föhoppningsvis skulle hon komma senare i sommar, och jag får väl se det positiva i att jag då kanske kan vara med på hela. I sommar ska jag dessutom få dansa med självaste Jasmine "Mega Jam" Meakin som kommer till Sverige <3 Lycka!!!!!
 

Faster Emma

Kategori: Dagbok

SIGGE - 26 mars
 
 

Pics. & dates

Kategori: Dagbok

 
 
Orkar inte skriva någon längre analys av allt som hänt sen sist. Det är en del, men ändå inte. Slutet på feb blev jag sjuk. Igen. Rejäl feber denna gång som jag aldrig varit med om tidigare. Och sen smärta i svanken. Det gick över, så jag slapp kontakta sjukvård. Smulan blev också dålig. Slutade äta, så vi fick ta henne till vetrinär. Kattskrället började äta igen och är återställd, men något mer bortskämd nu än innan pga lyxdiet. På jobbet är det mycket på gång med miniläger, sommar simskola, årsmöte, ny styrelse, ny BK, ny hemsida, ny anmälningshantering, fast arbetstid osv. Det är som vanligt dansen, mina simmare och mina fina vänner som gör mig glad. Ljusglimtarna är Sälen, Sigge och Riskornet =)
 
 
 
Pics.
 
Selfie innan festen hos Nettan
 
Simmarna
 
Något mindre glad katt med bandage hos vetrinären 13 mars...
 
...något bortskämd katt när vi åkte iväg till Sälen.
 
Sälen (Lindvallen) 17-20 mars
Vi åkte upp på tisdag och på kvällen blev det käk, vin och sällskapsspel med C-G och Elaine. Sen blev det två dagar i backarna och massa mys med god mat, vin, sockor och kamin på kvällarna. Hemfärd fredag.
 
Dans
Hade en hel del koreografi att ta igen efter Sälen, men det blev bara kul att kasta sig över alla nya steg och bara ge sig hän till 100%. Nya danskläder är beställda <3
 
Miniläger
Intenstivt och roligt. Som det ska vara, helt enkelt.
 
Grillhäng och charader med Sofie & co på Skärtorsdagen
 
 
 
Dates...
20 feb - fest hos Nettz
22 feb - simtävling, en tränarkollega tog hand om kidsen som var iväg, och jag tog hand om de som var hemma
23 feb - idrottsfritids
25 feb - på årsmöte, med feber (igen)
26 feb - firade födelsedag med sjukdom
28 feb - ont i svaken
2 mars - idrottsfritids + SK möte
9 mars - genomgång av nya hemsidan
10 mars - genomgång av nya anmälningshanteringen
11 mars - dejt med Anneli
13 mars - vetrinären med Smulan
15 mars - BK möte
17-20 mars - Sälen
23 mars - gick över till fast arbetstid
25 mars - möte x 2 (sommarsimskola + miniläger)
26 mars - blev faster
31-1 mars/april - miniläger
2 april - grillfest med Sofie & co