Börjes barnbarn

föralltid

110

Kategori: Dagbok

Ja, man ska ju inte ropa hej... som uttrycket säger. Jag var inställd på grov träningsvärk idag, men har inte kännt nått alls. Förrän nu. Nu börjar det smyga sig på. Kommer förmodligen var lätt invalid imorgon I guess.

Idag var första dagen på nya jobbet. Jag kom inte iväg förrän ganska sent, men tur var väl det. Fanns inte mycket jag kunde göra mer än planera lite i huvudet. Gruppen fick göra test efter lunch och sen satt jag och kollegan och fördelade gruppen på oss två. Vi insåg också att det inte går att ha köra helgrupp i det klassrum som vi fått tilldelat. De var 13 st idag och satt som packade sardiner. De är 19 i gruppen.

Så nej. Vi kommer bara ha våra halvor för sig. Det underlättande min planering som jag hade skissat på i huvudet. Åkte hem och chillade en kort stund innan jag åkte och mötte upp syrran som hade varit supergullig och tagit med en bok som jag ska bläddra i. Den kommer eventuellt bli min grupps övningsbok. Får se om den är nått att ha först.

Syrran och jag blev ståendes och pratade jobb med mera en bra stund. Så skönt att få prata ut om alla tankar så de kan sortera sig i rätt fack där uppe i skallen. Cyklade hemåt och åt. Jobbade med simskolan och sneglade lite på tv samtidigt.

Nu ska jag kika på den där boken lite snabbt och sen hoppa i säng. Imorgon blir det en lång dag på skolan. Vi ska dela ut schema och informera massa. På eftermiddagen ska jag vara med på APT-möte (arbetsplatsträff, om jag inte har helt fel). På kvällen blir det möte om "idrottsfritids" med andra jobbet.

110% jobb var det ja.

Dansat

Kategori: Dagbok

Äntligen så var dansen igång igen =D Testade Nike-skorna idag och de satt som en smäck på foten. Så mjuka så de knappt känns. Idag var det showdans och hon gick ut stenhårt med oss med plankan-extrem. Jag som knappt kan göra plankan på tå. Men några fixade jag allt =) Är det dags att komma i form nu??

På förmiddagen fick jag gosa med bebis. Hälsade på mitt ena brorsbarn, Theo. Han är ju så söt så jag kunde ha suttit i timmar och bara titta på honom. Måste ta mig in till Örebro och hälsa på Viggo också.

Efter bebisbesök så hade jag tänkt jobba lite. Notera: hade tänkt. Servern funkade inte. IGEN. Min vanliga tur när det gäller badhusjobbet.

Imorgon börjar jag nya jobbet på SFI/komvux. Har dock inte bestämt mig om jag ska åka dit jätte tidigt eller lite tidigt.

Sova måste jag göra nu i vilket fall som helst. Få in den där rutinen att lägga sig tidigt och vakna tidigt.

Godnatt då.

Nya dansskor

Kategori: Dagbok

Vi var iväg igår en sväng och kikade på cykel. "SM cykelservice" säljer begagnade cyklar till vettigt pris. Den jag hittade på blocket fick jag aldrig något svar på.

Så idag åkte vi och köpte en nygammal cykel till mig. Inte lika tjusig som min vita, men den är funktionsduglig och fick ett bra pris på den.

Blev en sväng förbi Team Sportia också för att snabbt kika på dansskor medan vi väntade på att han skulle fixa med dynamon på cykeln.

Jag hade ju mitt presentkort som jag fick när jag fyllde år som skulle gå till dansskor. Hittade inte bara ett utan TVÅ par som satt som en smäck. Lika bra att slå till! Ett par svarta och dessa Nike free fit 2.



Love! Då kan jag använda mina gamla svarta till annan träning och de nya två paren får turas om på de olika danspassen.

Måste leta efter nya vanliga skor också. Alla mina är slitna på diverse olika sätt. Nya kläder behövs också. Får ta en shopping runda någon dag.

Köpte med mig en sallad till lunch och Simon fick dumpa av mig i badhuset så jag kunde jobba lite. Kom hem för lite mindre än en timme sen.

Nu ska det kirras käk av något slag. Sen får vi se om det blir lite tv-film-play och/eller kanske träna in lite barndanskoreografier.

Faster Emma

Kategori: Dagbok

Jag har blivit faster! =D

Tre gånger om dessutom. Först bonusfaster till en liten flicka i början på augusti. Och sen faster på riktigt till två fina pojkar. Mina äldre tvillingbröder har fått varsin liten ögonsten med endast en dag mellan!

Matte & Linas                                          Micke & Johannas
VIGGO - 9 augusti                                   THEO - 11 augusti

 

Abs. show kidz

Kategori: Dagbok



I helgen har jag varit iväg på utbildning i Stockholm. Jag ska ju börja som barndansinstruktör på ett annat gym nu till hösten och det innebär även ett nytt koncept. Då självklart blir det utbildning på det. Jag och Evelina åkte dit med buss i fredagskväll. Lyckades hitta fram till övernattningslägenheten som vi skulle bo i. Ett rum och toalett =P

På morgonen käkade vi frukost på ett hotell som låg runt hörnet och tog oss sen bort till Danskomapgniet på fridhemsplan där utbildningen skulle vara. Massa dans och teori hela dagen. På em/kvällen gick vi ut och käkade på restaurang innan vi satte oss med våra danser som vi skulle träna in till söndagen.

Frukost på hotellet och nyvakna åkte vi till utbildningen. Nervöst blev det då när vi skulle ha så kallad "uppkörning". Men det gick bra för oss båda. Godkända på de grupper vi ska ha. Eftersom vi var så få, bara fem stycken, på utbildningen så slutade vi redan vid 12. Så vi bokade om vår buss till 16.10 istället för 19.10. Väldigt skönt att komma tre timmar tidigare.

Blandade erfarenheter har vi fått med oss hem av helgen. Det är kul att kunna göra jämförelser med de två olika koncepten. Båda har ju sina fördelar och nackdelar. Helgens höjdpunkt var iallafall att självaste Danny Saucedo med crew tränade sina danser i en sal lite längre bort. Det blev lite svårare att koncentrerar sig då =P Lite lätt starstruck sådär =P Men fick aldrig se honom. Hörde bara musiken och hans röst när han pratade.

Jobb!

Kategori: Dagbok

Inte nog med att jag fick sms om att hoppa in som vikarie... I torsdags fick jag ett samtal från SFI i Karlskoga. De frågade om jag var intresserad av en 60% tjänst i en blandad SFI-grund grupp fram till årsskiftet. Min spontana tanke var - JA. Men jag ville självklart sortera mina tankar och ringde insatsstyrkan - mamma, syrran och Simon. Någon timme senare ringde jag tillbaka och tackade ja =)

Dagen efter blev det möte med min nya chef för att få höra mer om tjänsten och löneförhandla(!) Hör på den liksom. Löneförhandla? Aldrig gjort i hela mitt liv. Nervöst som fan, men resultatet blev mycket trevligt =)

Nu sitter jag och försöker på tag på min nya kollega som ska vara ansvarig för gruppen. Går ju sådär just nu, men har precis fått ett annat nummer som jag ska prova på. Hoppas på svar.

Mötes dags

Kategori: Dagbok

Jahapp, då var vi där igen. Dessa möten som poppar upp när hösten närmar sig. Och varför sprida ut dem när man kan köra alla i rad? I lördags var det tränarmöte, i söndags var det möte på Träningslagret och i måndags var det styrelsemöte. Provade klubbkläder i söndags också. Och så har jag jobbat i badhuset lite grann. Dimman börjar lätta.

Igår körde jag en hel dag. Först SFI lektioner som jag hade själv. Sedan planerade jag för idag. Åkte till badet och jobbade där i några timmar. Hem och åt mat. Och sen planerade jag igen fram till typ 1 på natten! Skrev ihop ett häfte med frågeord som jag skulle ha idag. Nöjd med häftet, men framförallt nöjd med min sista dag på SFI för denna gång. Sommarvikariatet är slut.

Blev smått överraskad av ett sms om en förfrågan om jobb imorgon. Vikariebrist är det visst. Men det blev till att tacka nej =/ Behöver fokusera på mitt andra jobb nu. Det går ju självklart i första hand.

Nu är jag trött. Ska försöka att inte somna innan resultatet av SYTYCD den här gången. Det gjorde jag ju sist. Vaknade av Simon som stod och puffade på mig.

Storfiskar'n Smulan: Vi har nyligen upptäc...

Kategori: Dagbok

mms_img-14512281 (MMS)

Storfiskar'n Smulan: Vi har nyligen upptäckt att Smulan är väldigt förtjust i tonfisk. Här ligger på en ny favvo plats - på Simons fiskeväska.

Blocket

Kategori: Dagbok

Blocket är roliga grejer. Gick in en sväng för att kolla om det kommit upp någon mer cykel. Och det hade det. Riktigt fin till bra pris. Skickade ett mail för att kolla om den finns kvar. Får hoppas på det bästa. Sen blev jag kvar. Så nu har jag hittat både en moped och en husbil =P

Annars har jag jobbat idag. Planering med syrran. När vi var klara åkte jag med hem till henne och käkade lite smörgåstårta och snackade. Åkte hemåt. Handlade med älsklingen, vi käkade och kollade på film. Nu kollar jag på "Se upp för dårarna". Sen blir det sängen. Jobb och möte imorgon.

Mys och jobb

Kategori: Dagbok

Hade en mysig förmiddag med Anneli i söndags. Satt och snackade i Ekmansdalen och strosade nere vid sjön. Energiboost så det heter duga. Fixade lite med badhuset på eftermiddagen.

Sen har det blivit jobb igår och idag med egna lektioner. Imorgon går jag på som resurs igen. En vecka kvar på sommarvikariatet på SFI. Jag har också jobbat, framförallt klurat, lite på badhusjobbet.

Nu sängen! Trött som fasen. Men det är skönt med rutin. Min kropp vill sova redan vid 22 och vaknar relativt pigg redan vid 5 när Smulan vill ut.

Eh va??

Kategori: Dagbok

Ja, så här kan ett par trosor också se ut....

Sightseeing och träning

Kategori: Dagbok

Gårdagen bjöd på lite fest med trevligt folk. Very nice.

Dagen mjukstartade med att kolla SYTYCD reprisen. Det var bild idag, hallelujah! Käkade lunch och blev sen hämtad av Sofia. En tripp till Filipstad för lite träning. Turen inklurade visst lite sightseeing. Vi kikade lite snabbt på Wasa/Barilla fabriken's exteriör. När vi väl hittat gymmet fick vi beskedet att passet vi skulle varit med på blev inställt. Tråkigt och samtidigt inte så konstigt i och med det fina vädret - och att just denna dag var "John Ericson-dagen" (vem det nu är?) De hade någon slags uppvisning av något sjöslag från old days. Så vi vände bilen i den riktningen och kikadade lite, alltså mestadels lyssnade på bombandet. Då fick vi meddelande om att Niklas som hade styrt upp passet skulle till gymmet och träna ändå och att vi fick komma dit. Åter till gymmet och träna lite.

Inga fel. När jag började jobba igen den här veckan så har det inte blivit någon träning och det känns. I miss it. Det är så skönt när träningen flyter på. När jag kommer in i det där flowet. Men det var inte tillräckligt länge för att jag skulle lyckas hålla kvar det den här veckan.

Nya tag.

Kanal 5's och min relation är på riktigt o...

Kategori: Dagbok

mms_img-39706683 (MMS)

Kanal 5's och min relation är på riktigt ohälsosamt, fucked up och ej fungerande. Förra säsongen fungerande inte vår kommunikation och denna säsong kan vi inte ens titta på varandra. Eller för att gå rakt på sak - jag har ingen jävla bild överhuvudtaget på den satans kanalen!!!!!!