Börjes barnbarn

föralltid

ESC 2010

Kategori: Dagbok

Det blev en kort rask promenad följt av reprisen av Eurovision Song Contest. Jepp, jag tycker det är kul att titta på det. Aningens långdraget. Jag minns när jag var liten, jag minns det som igår... när man somnade om det kom en seg ballad eller under redovisningen av rösterna. Anyway. Bara för att jag tycker det är kul och för minnets skull - vad jag tyckte om bidragen:

1. Azerbaijan, Norge, Georgien, Frankrike, Tyskland
2. Irland, Island, Armenien
3. Spanien, Vitryssland, Portugal, Danmark
4. Moldavien, Belgien, Albanien, Rumänien, Israel
5. Cypern, Stor Britanien, Turkiet,
6. Grekland, Ukraina, Ryssland
7. Bosnien, Serbien

(Delade in i sju olika kategorier, för jag kan omöjligt dela in från 1 till 25. 1 är ju givetvis de bästa. 4 är helt okej. 7 är botten. Och så några där i mellan =P)

Grattis Tyskland =D Jättecharmig tjej, egen röst och bra låt. Väl värdiga vinnare. Frankrikes låt var annars riktigt bra tyckte jag. Väldigt glad och lockar till dans. Det var det. Och herregud vilken storm det har blivit kring att Sverige inte kom med till finalen. Många som verkar vilja att man ska lägga ner bara för att man inte kom med. Härlig sandelådenivå på det. Gött, då har jag fått det nedskrivet i bloggen också. Mellanakten med "flashmob" var lite frän tycker jag. Bra gjort Norge.

Great... gissa vem som fastnade på youtube och massa flashmob klipp. Haha fy fan. Här kommer vinnaren:

Sådär då

Kategori: Dagbok

Då har jag skickat iväg min 25-åring tillsammans med sin pappa påväg mot min present. Han vet ingenting =P Han fick avslöjat för sig att hans pappa skulle komma och hämta honom ganska tidigt idag iaf. Men inget mer. Haha. Busigt.



Så nu var jag alltså hemma själv. Alldeles för tidigt för en söndag morgon. Funderar på att ta en morgonpromenad i det fina vädret. Hoppas förövrigt att det blir lika fint väder för herrarna.

Badhuset blir det förstås idag. Precis som igår. Igår fick jag smita iväg från kalaset för att vara med och kika lite på medley barnen som jag ska värva till min yngsta grupp. Hela 18 st blev det igår och fler lär det bli nästa vecka.

Men idag är det mina egna grupper och simma lite själv. Härligt.

Festen

Kategori: Dagbok

* Trevligt folk
* Farligt, men roligt kortspel
* Det blev ett "bygga torn" tema på kvällen..

 
 
 
(stadig på handen med mobilkamera, bättre bilder får man leta efter)

Börja ladda

Kategori: Dagbok

Gårdagen spenderades i tvättstugan. Städades lite smått och så blev det ett body pump pass. Idag har jag inte gjort värst mycket heller. Ska strax med bussen till systemet, för ikväll är det fest. Dags att börja ladda upp =P Så vi tar en bild på mig och kvällens värd =P

Seg onsdag

Kategori: Dagbok

Kan väl bara konstatera att litteraturen jag hittade om downs syndrom inte var särskilt bra. Så jag vette fan vad det blir av veckans projekt arbete. Ska söka lite mer på nätet imorgon. Planerna för söndagen (=sambo fyller år)börjar bli klara iaf. Blev en halvmil härlig promenad med polaren idag också.

Sen sist

Kategori: Dagbok

Blev barnvakt en kort stund innan jag drog iväg till Body Pump. Direkt därifrån till badhuset. Hela elva stycken hade jag på plats idag. Superkul =D But still no pluggande. När jag kom hem blev det mat och det där jäkla godiset till en film. Sängen nästa.

Still no motivation

Kategori: Dagbok

Åh vad jag inte är sugen på att plugga. Jag kommer inte igång. Det går inte. Jag åkte med älsklingen när han skulle jobbet. Jag gick ner till badet och kirrade lite styrelsefix. Upp till stan och biblan för att lämna tillbaks böckerna från rapportskrivandet och låna nya till veckans projekt. Som det absolut inte går bra med. Noll motivation. Dessutom är jag godissugen =/ Inte bra, inte bra.

Skoltrött?

Kategori: Dagbok

Nog fan är det min tur att vara lite skoltrött efter 15 år konstant studerande! =P

Haha.

Godnatt.

En vanlig söndag

Kategori: Dagbok

En vanlig söndag spenderas allt som oftast i badhuset. Men jag startade upp hemma lite lugnt med mat och en film. Bussen till badet och hade båda grupperna. Få simmare i båda grupperna och tvärtomt i övrigt. Pingsthelg +  tävlingshelg. Varken allmänheten eller simmare på plats. Simmade lite själv också =)

Funky show

Kategori: Dagbok

Fantastiskt!
Det kan sammanfatta hela dagen idag. Jag började tidigt och var med på body pumpen som är före mina kidz. Lite gamla program från pumpen som plockades in, och det var kul att köra lite annorlunda. Duschade och drog snabbt iväg in till stan. Behövde köpa alkohol till kvällen och så skulle jag titta efter klistermärk´s stjärnor till kidzen. Funky Kidz motto, eller vad man ska kalla det, är ju att "Här kan alla vara stjärnor". Köpte lite mat på vägen också. Snabbt som attan ner till skolan där vi skulle vara. Och det är inte en käft där! Fy fan, haha. Jag trodde jag skulle komma sist, men jag var där först.

När vi fick kom in började vi direkt att gå ordning på scenen, musiken och kläderna. Tre ombyten skulle jag ju göra. Började med vår intro med ljusstavar följt av en kort hiphop dans. Mina söta små troll. Åh så duktiga de var! Sötnosarna. Sen dansade vi instruktörer igen till Womanizer. Det gick riktigt bra. Chefen berömde mig och tyckte att jag hade blivit riktigt duktig på att dansa =D Det värmde mitt danshjärta <3

Direkt efter showen drog jag och Sofia upp till Colluseum och gjorde oss i ordning. De andra slöt upp en efter en. När vi blev fulltaliga drog vi till affären och handlade mat för grillning. Det var ju bra väder för lite grillning. Vi åkte hem till Tomas och bunkrade upp allt käk, åt och hade det trevligt. Kvällen fortsatte senare inomhus med lite "lekar" och massa skratt. Kramp i käkarna kan jag lova. Oj oj oj. Bilder kommer förhoppningsvis senare, när jag har fått de skickade till mig. Nu blir det sängen. Godnatt och sov gott!

Telebild

Kategori: Dagbok

Rast från telebilden just nu. Inte alls lika kul att sitta själv i telebilden. Fast lite skönt är det också =P Men trist när vi skulle göra lite praktiskt. Går inte så bra att göra det själv.

Passade på att ringa ett samtal om mitt styrelsejobb innan telebilden. Toppen. Ett problem löst.

Nu var fröken tillbaks i rutan, så vi ska kolla på en film nu... tjohoo..

Tors-fre

Kategori: Dagbok

Det blev dans. Härligt gäng det där. På lördag är det Funky show följt av lite fest. Very nice! Åkte med älsklingen hem och vi drog igång grillen. Knallade sen upp till huset där jag skulle klippa pappa. Skrivit lite i litteratur seminariet lite då och då. Det var den torsdagen.

Imorgon blir det telebild. Ensam. Polarna sitter och tittar på hemmaplan. Inga gruppuppgifter. Direkt hem, till huset. Där jag ska barnvakta lite. På kvällen ska jag till badet och ha extra träning med mina små simmare. Eventuellt en kvällspromenad på det. Det märks.

Bekräftat

Kategori: Dagbok

Nu är det sommar!
Det bestämde jag och bästavännen på promenaden nyss. Maskrosor överallt, knoppar som slagit ut, fjärilar, varmt, svettigt, rödklöver blad, humlor, bärfisar, andra småkryp, klippt gräs, solskydd, motsatsen till solskydd =P Jag har säkert glömt hälften och det finns givetvis ännu mer.

Framförallt så vill jag bada! Ville bada igår också, men det blev lite sent/mörkt ute. Så panik var det inte =P Det var sjön som låg så stilla och blank som lockade mig. Nu är det värmen. Men älsklingen jobbade tydligen. Visste inte vart han försvann imorse, om det var jobbet eller garaget.

Först måste jag äta. Blir kanske en film till det. Eller nej. Anna Anka. Det tittade jag ju aldrig på igår. Bra bra. Sen vet jag inte. Fick många idéer. Plugga måste jag förstås. Funderade på storstäd. Sola och bada.

Godnatt

Kategori: Dagbok

Jag har läst drygt halva boken. La precis upp mina frågor till litteraturseminariet. Får läsa vidare imorgon. En ganska bra bok faktiskt.

Middagen med styrelsen avklarad. God mat.

Godnatt.

Hjälplös

Kategori: Dagbok

Det blev varken pluggat eller thaimat igår heller. Jag uppslukades av insikten att jag ska vara helt själv med mitt ansvar över medlemsregistret inom kort. Vet dock inte när jag kommer lämnas ensam, men det verkar vara på g. Känner mig helt hjälplös. Jag vet ju ingenting. Jag kan ingenting. Den skrämmande sanningen kom fram och jag blev helt paralyserad. Vad ska jag göra??

Ny dag, och jag måste plugga. Men jag kommer inte igång *suck*

Ikväll är det middag med styrelsen.

Tropiskt

Kategori: Dagbok

Är något seg efter helgen. Sov länge idag och det behövdes. Sen tog jag det bara lugnt med film och tv. Drog iväg till CC och körde afro och core-boll. På afron var det seriöst tropisk värme i salen. Jag var lika blöt som när jag stod i duschen sen efteråt. På riktigt alltså. Skrev på diplomen till kidzen och åkte hem. Nu blev jag sjukt sugen på thaimat! Men den här i stan har stängt. Skit också. Jag får kolla med min älskling vad han kan tänkas vara sugen på för mat. Imorgon blir det att ta tag i vardagen igen: skriva klart rapporten, läsa litteratur osv.

Mitt andra hem

Kategori: Dagbok

Så gott som hela dagen har jag spenderat i mitt andra hem - badhuset. Var där redan vid 13 tiden för att göra lite styrelsejobb. Vid 14 kom det en kille som skulle göra sitt projektarbete med en av grupperna, som jag var med och styrde upp lite. Mer styrelsejobb. Ett kort tränarmöte efter det. Vi ska bli en coachgrupp där vi utbildar varandra. Kan bli riktigt bra! Sen hade jag min lilla grupp, som dessutom har blivit liten också sen vi flyttade upp ett gäng den här veckan. Bara tolv stycken. Hade nio brudar på plats som vi körde teknik med i två grupper. När de slutat så hoppade jag i och simmade själv tills min andra grupp började. 21.45 larmade jag och åkte hem. En heldag som sagt. But I love it.

Start digging

Kategori: Dagbok

Valet till examensarbetet ska nu postat i sista minuten.
Rapporten inskickad i katastrofalt skick.
Nu går jag och gräver ner mig..

Snart helg

Kategori: Dagbok

Uppe före tuppen imorse. Även om det blev sängen ganska sent. För jag skulle ju banne mig iväg på Body Balance. Det är dynggött! =P Sista gången som det är morgonpass för den här gången. Lämnade i önskelådan att jag vill ha fler gånger. Kvällspassen krockar ju med badhuset tyvärr, så jag kan inte gå på Body Balance annars. Jävligt synd det, för den här omgången/koreografin är supernice. Dessutom är det en sjukt bra start på dagen.

Blev skjutsade på cykel ner till lärcentrum sen. Haha. Det var inte igår! =P Tur för min kurskamrat. Hon behövde uppsökta toaletten och det var ju bara jag i vår grupp som hade passerkort. Lärcentrum likt många andra ställen håller ju stängt en sån här dag. Folk vill vara lediga. Men det får icke vi studenter. Vi skulle träffa Åmål via telebilden och göra en redovisning på vår rapport. Det var ju inte direkt någon överraskning att vi inte kopplades upp automatiskt och när vi kontaktade KAU, så var vi inte ens inbokade överhuvudtaget. Och läraren som påstod att allt var klart.... *suck*

Min rapport saknar fortfarande diskussionsdel och en till källa, men det ska jag fixa när jag kommer hem. De delarna kände jag att jag inte behövde ha till redovisningen. Och det gick jättebra utan kan jag lova.

Snart ska jag tillbaka till Colluseum. Vi ska träffas för att öva dans igen. Vi är äntligen klara med den ena iaf, men vi pratade om att göra ett litet intro och/eller battle. Lite delar till iaf som vi ska trixa lite med idag. Hoppas på lite mer effektivitet idag, så jag kommer hem hyfsat tidigt. Behöver skriva på rapporten, posta min examensval, vill gärna gå en promenad, men framförallt....

...ta helg!

Trött

Kategori: Dagbok

My lord vad jag är trött. Ögonen börjar falla ihop, så om jag lutar mig tillbaks i stolen så skulle jag somna direkt. Men än fattas det en diskussionsdel och en källa kvar innan jag får stänga av verksamheten. Trött trött trött trött.

För att plocka fram lite positiva vibbar så tror jag att jag har kommit på ett klockrent ämne till mitt examensarbete. Wooohooo! =D =D =D

Hmm

Kategori: Dagbok

Hur gick det här till?
Om jag nu har räknat rätt så har jag bara 2,5 sidor kvar innan jag har nått vårt max sidantal. Och jag har inte ens börjar skriva på min diskussionsdel än. Hmm. Min chock igår när jag fick reda på att några redan lämnat i OCH fått svar tillbaka kanske var lite överdriven. Ehm ja. Bra jobbat av mig. Men det känns lite märkligt. Jag var redo för att sitta upp inatt och bli hysterisk, men det kanske inte bli något av det? Dock är det lite fix och trix med mina källor kvar. Det kanske är det jag får slita hår för inatt. Det märks. Iväg och träna pump och dansa ska jag iaf göra, och jag kan nog göra det med gott samvete dessutom. Coolt.

Hysterisk?

Kategori: Dagbok

Not yet.
Det är ju bara morgon än. Men senare sen kanske. Och jag började faktiskt skriva på artikeln igår! Inte bara läsning. Utan skrev faktiskt. Såg liksom framför mig hur upplägget blev och då bara matade jag på. Very good work. Idag ska det bli ännu mindre. Ska bara (Alfons Åberg) lämna datorn för att få i mig lite frukost.

Mer sommar!

Kategori: Dagbok

Dagens planer var att: plugga, dansa och gå på promenad. Har gjort samtliga, med mer eller mindre lyckat resultat. Plugget är väl det viktigaste just nu, och det går inte sådär fruktansvärt bra. Jag har läst iaf, men jag har inte skrivit många rader på rapporten. Min status imorgon kommer att vara --> hysterisk!

Men trots katastrofala studier så gläds jag åt små saker. T.ex. när jag skulle till dansen och klev utanför dörren så slogs jag av doften av regn på varm asfalt. En underbar doft som jag associerar med sommar! Jag blev helt lyrisk och studsade bort till bilen =P

Dagens planer

Kategori: Dagbok

Sådär då. Kanske dags att få i sig lite frukost. Jag har ovanan att sätta mig framför datorn det första jag gör när jag kommer upp på morgonen. Sitter då och kollar mail, skolsidan, bloggar osv. Hur vore det om man åt frukosten först nån dag?

Dagens planer: plugga, promenad, dansa

Sommar!

Kategori: Dagbok

Maskrosor och nyklippt gräs.
Jag såg maskrosor förra helgen. Glömde skriva i bloggen. Men maskrosor alltså. Då börjar det bli sommar. Och på vägen från body pumpen till badhuset såg jag några till + att jag kände doften av nyklippt gräs. Osar lite sommar av det också tycker jag. Björkarna börjar bli gröna. Bloggen fick bli lite vår/sommar fin dessutom.

Med mamma

Kategori: Dagbok

Träffade mamma på stan. Bestämde att vi skulle promenera hem tillsammans. Så hon drog till ÖoB och jag till biblan. Fick med mig hela 8 st böcker, som förhoppningsvis ska vara mycket bättre än de förra. Mötte upp mamma och så knallade vi hemåt. Det närmade sig lunch, så vi lunchade ihop också <3


Mamma fixar min midsommarkrans 2008

Statoil...

Kategori: Dagbok

..får en stjärna i kanten av mig! Jag upptäckte nämligen igår att de har små påsar med snax. Istället för 300 grams påsar med chips så har de 175. Skit bra ju! De hade även mindre påsar med jordnötter. Me like.

Jaha..
då är det väl bara att köra igång då. Skriva lite rapport. Ska ta mig till biblan och låna lite fler böcker. De jag hade lånat var väl sådär.

Till kvällen blir det badhus. Skulle så gärna vilja köra pump också. Det var länge sen nu =/

Rapportskrivning

Kategori: Dagbok

Lite har jag allt gjort på rapporten idag. Har gjort stommen i arbetet och så har jag läst den mest väsentliga litteraturen. Har jag tagit mig vatten över huvudet? Och då menar jag inte på det positiva sättet - att simma. Vad har jag gett mig in på? Ämne kanske inte var sådär klockrent. Blir att bringa lite ordning och klarhet i vad fan jag håller på med egentligen...

Styrelsemötet gick bra. Jag har faktiskt jobbat på riktigt bra och gjort de delar jag ska göra. Även lite till som bollats över på mig. Dock får jag fortsätta påminna mig själv att man inte kan tycka om alla. Fan alltså. Första mötet såg jag verkligen fram emot de kommande mötena, men det var innan jag kom underfun med att en person saknades vid det tillfället. Jaja. Jag överlever.

Simma <3

Kategori: Dagbok

Det blev några längder igår. Underbart! Jag hoppa i mellan mina två grupper, och sen hoppade jag i en stund på slutet när mina äldsta simma. Blev så sugen på att simma mer =P

Städning blev det inte mycket av igår, men idag är tvätten igång och ska väl plocka lite grann kanske. Men först och främst måste jag komma igång med rapporten. Tiden börjar rinna ifrån mig. Ikväll är det styrelsemöte också.

Städa och sortera

Kategori: Dagbok

Idag blir det en vanlig söndag. Inget speciellt planerat förutom badhus som vanligt på eftermiddagen och kvällen. Ska kanske hoppa i och simma någon längd, även om jag inte är helt i tipptopp skick.

Tänkte plocka lite i lägenheten. Känner att jag behöver städa och sortera lite runtomkring mig för att kunna göra detsamma i hjärnan. Det behövs eftersom det är fullfokus på rapportskrivning och tänka ut vettigt ämne på examensarbetet. Och bara för att det är rapportskrivning till veckan, så innebär ju inte det att resten stannar upp. Det är badhus som vanligt, men också en del dans och även styrelsemöte.

Bäst att köra igång.

Vårmarknad

Kategori: Dagbok

Gårdagen gick undan. Började tidigt med body balance. Skönt värre vill jag lova. Jag var superpigg när jag traskade bort till föreläsningen. Den var bra (grymt bra föreläsare), men det var ändå lite segt. Sen slängde vi ihop gruppuppgiften. Det gick ganska bra. Tog mig hemåt och kvällen spenderades i soffan med älsklingen med lite mat och lite gott. Mumsig fruktsallad bl.a. Däckade ganska tidigt.

Idag var det sista Funky Kidz för den här terminen!! Kommer sakna kidzen. Men vi har ju faktiskt showen kvar också. Då ska jag, mina kidz och min assistent klä ut oss till troll =P Haha. Det blir bra det. Sen ska vi instruktörer dansa själva också. Det blir nice.

Direkt efter Funky knallade jag upp på vårmarknaden och mötte upp Nettz och Alexandra. Thanks girls att jag fick joina er. Jag släpade med mig en hel del påsar hem. Det blev även en sjal, en väska, strumpor till sambon, en godisrem och givetvis lite marknadsgodis. Köpte faktiskt påsar också - fryspåsar, hundpåsar och vanliga soppåsar.

Nu är jag hungrig. Som bara den. Får hitta på något. Sen blir det en lugn kväll. Skönt. Borde nästan plugga egentligen. Men orkar inte. Vill inte. Går inte. Inte en lördagskväll. Fick ju chockbesked i fredags också om examensarbetet som man har gått och förträngt. Kortslutning i hjärnan.

Dagen som passerat

Kategori: Dagbok

Jag tror ta mig fan jag har lärt mig att läsa effektivt. Kom inte igång med boken förrän idag, och dessutom sent idag, men jag har hunnit läsa det mesta och framförallt väsentliga på väldigt kort tid. Goodie =)

Annars har jag gått skön promenad idag, anser mig fortfarande för sjuk att träna, dock blev det lite dans. Övade på instruktörsdansen. Den sitter. Fattas lite intro och mellanspel bara.

Imorgon: lovely body balance på tidigt på morgonkvisten följt av telebild och gruppuppgift, sen troligtvis en chillkväll.

Mår lite bättre

Kategori: Dagbok

Hmm, jag sov runt 10 timmar inatt. Ett bevis på att jag hade feber tror jag. Annars brukar jag nöja mig med 8 timmar. Vaknar av mig själv då. Men jag känner fortfarande av halsen och är lite snorig. Borde inte åka träna. Jag vill. Men jag ska inte. Det har jag lärt mig och står fast vid. Inte träna när man är sjuk. Lugn promenad är okej, så det vill och måste jag ut på idag. Annars får jag myror i kroppen.

Jag har diskat och plockat lite. Pluggat också faktiskt. Jag har läst ut den lilla boken. Ska ta tag i den normalstora boken. Usch och fy. Man känner inte alls press på sig själv när flera kommenterar på facebook att de är igång och skriver "så fingrarna glöder" på sina rapporter. Kul för er (läs: gå och dö!)

Sjukling?

Kategori: Dagbok

Nu har jag kommit på ett ämne till rapporten. Satt och sökte på en sida och fann lite litteratur som kan vara bra. Sökte efter några böcker från den litteraturlistan och alla fanns inne på biblan (yes!) Åkte med älsklingen när han skulle till jobbet och hoppade in och lånade dom direkt. Senare blev det en promenad. Fixade mat. Tittade på Humorgalan på play. Iväg till badhuset. Det är väl det vettiga jag har gjort idag.

Börjar känna mig sjuk =/ Kände av lite lätt i halsen, men nu har jag ont i huvudet, känner mig varm. Lite febrig. Fan. Jag vill inte vara sjuk =/

Min frisör

Kategori: Dagbok

Håret blev kort och kopparrött/brunt/guldaktigt. Färgen är klockren, men längden känns väldigt ovant. Jag vänjer mig. Och jag älskar frisören. Hon var helt underbar. Helt genomsnäll, supertrevlig, kunnig, smart och proffsig... ja osv.

Gårdagen passerade ganska snabbt med frisörbesök och träning. Inget plugg =/ Oops. Ska köra igång nu idag med läsning. Insåg iaf att den ena boken var väldigt tunn. Jag börjar med den =P

Läsningen känns inte alls jobbig när jag tänker på rapporten som ska skrivas. Lärarna har ju inte riktigt tänkt till (inte direkt ovanligt), men man blir ju helt sänkt. Rapporten ska in på onsdag nästa vecka redan. Och jag har inte kommit på ett ämne än.... not so great...

Körslaget

Kategori: Dagbok

Det blev inget Körslag i lördags eftersom det var hönsparty. Hade varken tid eller ork att kolla igår, så det får bli idag istället.

Moraeus
Du måste finnas gav mig rysningar och lätt blanka ögon. Den folket valde var inte den bästa enligt min mening. Bra låt, javisst, men de hade ett gäng andra låtar som de framförde bättre. Anthem var bra, men tjejerna kom fram lite väl och killarna hörde knappt.

Picasso
De bjuder på så grym show varenda gång! Coola koreografier och så mycket kraft. Samma sak med Over the hills. Den framröstade låten var ett bra val. De har varit riktigt bra hela tiden, så det fanns många att välja på. Anthem bara krossade dom på. Hårresning och blanka ögon.

Jag tycker Picasso ska vinna. De har varit grymt bra hela tiden. Moraeus har också varit bra, men haft någon låt som varit liiite sämre.

Övertaggad

Kategori: Dagbok

Om 20 min går bussen till frisören!
Äntligen ska jag bli av med mitt fula hår!
Mitt alldeles för långa hår!
Jag ska bli snygg i håret!

Aaahhhh!

Hönsparty

Kategori: Dagbok

Första maj. Smulan vet ju inte vad sovmorgon är, även om jag har försökt att tala om det för henne några gånger. Anyway, så kom hon och väckte mig halv 6. Tjoohoo. Trött var jag, så jag somnade om. Älsklingen försvann iväg och skulle besiktiga bilen och jag vaknade inte förrän bortåt 12-13 tror jag det blev. Tog det väldigt lugnt. Laddade inför...

...hönspartyt! Yes. Det var min älskade storasyster som hade bjudit med mig på tjejkväll tillsammans med sina polare den här gången =) Tiden tickade på väldigt fort där på slutet, men jag hade koll på vad jag skulle ha på med mig och sådär, så jag gjorde mig faktiskt iordning relativt fort ändå. Fick skjuts bort till syrran och där inväntade vi två bruds till innan vi gick iväg till hon vi skulle vara hos. När vi kom dit så började maten fixas.

Tacos!! Mumma. Det åts, dracks, pratades och spelades musik. Senare trillade det in lite mer folk som jag inte riktigt hade någon koll på, men då började det bli dags för utgång. Det blev Woody´s. Haha. Första gången jag besökte det stället. Träffade på farbror, mosters ex sen långt tillbaka och såg några gamla klass/skolkamrater.

Det blev dags att stänga krogen, så då drog vi tillbaka till tjejen vi var hos först och kort efter dök tupparna upp. Där hölls vi tills fåglarna började kvittra utanför. Började så småningom traska hemåt till syrran när tupp-värden inte pallade att "hålla lådan" längre =P Klenis.

Så här sent eller tidigt(?) har aldrig kommit hem från en fest. Vågar inte skriva ut klockslaget. Misstänker iaf att Smulan måste varit förbryllad när hon inte hade mig att väcka på. Men oj vilken kväll det blev. Träffade på trevliga brudar och framförallt fick jag umgås med min storasyster <3

Alldeles för tidigt, efter alldeles för lite sömn, blev det dags att knalla hemåt. Jag skulle ju till badhuset och ha simtävling för mina små. Så här sitter jag nu i badhuset efter tävlingen och komponerar ihop min helg i bloggen. Jag ska ha mina äldre simmare nu senare ikväll, så det är ingen idé att knalla hemåt. Däremot ska jag ta mig upp till max/mcd/sibylla för mat. Vet inte riktigt vad jag är sugen på =/ Mat måste jag ha iaf.

Fabulous friday

Kategori: Dagbok

En riktigt härlig valborg och fredag. Började som jag redan nämnt med body balance och sen telebild. När telebilden slutade så knallade jag till systemet och köpte vin till överraskningen och cider till lördagen. Snäll som jag är så deltog jag i en undersökning och fick med mig en sån här grej som håller temperaturen på vinet. Superbra =)

Hem och in med grejerna och iväg till affären. Min överraskning till min älskling var kanske inte så märkvärdigt, men en liten picknick. Tyvärr kan jag inte säga i solen, eftersom den aldrig behagade kika fram. Men men.. Planen var färdiggrillad kyckling (om det fanns några kvar). Jag höll tummarna och när jag kom fram så fanns det kyckling till ett helt fotbollslag kvar! =P YES!

Picknicken bestod av färdiggrillad kyckling, morötter, gurkstavar, pizzasallad, kokta ägg, vindruvor, egengjord tsatziki och försök till rhode island. Älsklingen visste ingenting, mer än att jag hade preliminär bokat honom fredagkvällen. Så när han kom hem från jobbet fick han fräscha till sig, och så tog jag med honom ut till udden. Där bunkrade vi upp maten och öppnade vinet och satt och hade det mysigt. Blev lite kyligt efter ett tag dock, men kärlek och vin håller kroppen varm =P Han fick en godisask - merci - av mig också =P Ni vet den där reklamen? Där satt vi och mumsade. Vi såg inte röken av någon majbrasa, däremot såg vi röken av några brasor =P Haha. Gud vad dåligt. Men det var roligt då. Vi såg faktiskt röken från 4 st brasor där vi satt. Bolmade på riktigt bra.

Vi blev så småningom mätta och det började bli lite väl kallt, så vi packade ihop och började ta oss hemåt. Då kommer polisen =P Haha. Det var ju som sagt valborg. Första fyllan för många yngre. Och mycket riktigt så var vi ju inte helt själva ute på udden. Det kom ett gäng strax efter och höll till på andra sidan, men sen försvann de iväg. Typiskt nog så snubbland älsklingen på en rot precis =P Haha. Kan ju inte påstå att det var helt stabilt heller efter vinet. Polisen kom fram och frågade vad vi hade gjort och hur gamla vi var =P Bara för att liksom, sa han. Gänget hade ju stuckit upp i skogen så fort de hade sett bilen uppenbarligen.

Sen gick vi över till gänget. Det var fest och vankades utgång. Jag tänkte hänga med dit och umgås lite tills gänget skulle med bussen till krogen. Sen var min plan att bege mig hemåt. Blev dock ingen utgång så jag blev kvar där ett tag till Jag hade blivit lagom lullig av vinet och så två cider på det var helt lagom. Traskade hemåt bortåt 00 tror jag. Gav min gosing en mysig sängkram också. Ett mycket bra avslut på en riktigt trevlig fredag och valborg.