Börjes barnbarn

föralltid

Oktober

Kategori: Dagbok

Jobb
Jag hade tackat nej till depån för nu. Hoppas på att få komma tillbaka. Men det fick bli lite inventeringar istället som oftast inte är heldagar. Marieberg, Nora och Fjugesta.
 
Dans
Lektionerna rullade vidare. Möten som vanligt med det ideella. Jag var också tävlingsledare på min första live-tävling. Hade ju kört digitalt förra terminen, men nu i höst kunde vi köra tävlingar på plats igen och jag tackade jag till TL i Falköping. Kul erfarenhet. Styrde även upp uppvisning hos Arena Reklam.
 
 
Plugg
Checkade av uppgift 2 av 3 i matematiken. Fortsatte läsa, skriva och grubbla på ex-arbetet. 
 
 
Övrigt
* Lashlift hos NT
* Fin bladbukett av mina showkids <3
* Balett <3
 
 

September

Kategori: Dagbok

Plugg
September inleddes med två veckor föreläsningar i matematik. Smack. Rätt in i det bara. Möten med min grupp där för att styra upp vår första gruppuppgift. Jag hade ju fått till mig att jag skulle göra de tre gruppuppgifterna i kursen. Först missnöjd. Nu, tacksam. Lämnade även in pm1 och pm2 till ex-arbetet och hade första föreläsningarna och handledningen. Dennis är en jättebra pluggkompis.
 
 
 
Dans
Lektionerna rullade på. Möte med VSDSF och DBFS. Var dj på tävling i Kumla och domare på SM i Tidaholm. Gemensamma middagar och underhållning. Hämtad i finbil osv. Kul! Började träna med go gruppen - Skyscrapers. 
 
 
Övrigt
* Blev typ två pass på depån. Sen kom det nya direktiv, vilket iofs blev bra för min del, så jag fick inse att jag inte kommer hinna allt jag planerat in denna höst. 
* Lämnade in bilen på tvätt och blev missnöjd. Fanns det tid så hade jag lämnat in diretk. Inte bra alltså. Men de ska väl få ett försök till tänker jag.
* Häng med Nettan & Bea.
 
Ibland kan de allt vara nära varandra utan fräs och klös =D

Augusti

Kategori: Dagbok

 
Hänt i augusti:
 
* Frissa & frossa fredag =D
Den här gången fick min värmländska frisör kladda med lite färg i håret på mig också. Sen blev det räkfrossa på Lakelodge med Patrick, mamma och pappa.
 
 
* Kompisdejt
Med Rebecka på Espressohouse. Angelica hemma hos henne i deras nya hus. Och med Anneli ute i Lunedet med räksallad och skogspromenad. 
 
 
* Besiktning av min Hynda =P
She was fit for keep rollin´
 
 
* Massage
Mina två massörer hade semester samtidigt, så det blev till att testa en tredje. Christina. Riktigt bra.
 
* Work work
Städa dansskola. Planera lektioner. Möten. Gjorde sista sommarveckan på depån. 
 
* Plugg
Första föreläsningen på mattekursen. It is on!
 
* Övrigt och bilder
Testade massa Dugges. Testade också att färga tyg. Färgat det blev, men resultat... nah. Jag och Dennis började kolla igenom Bones.