Börjes barnbarn

föralltid

Ultimate

Hann inte skriva något igår. Upp tidigt på promenad. En lektion, i ledarskap. Hem igen och drog ut på stan direkt med älsklingen. Käkade ute (har ingen micro!) och jaa... man kan laga mat, men tanken var att vi skulle käka rester, men det går inte att värma utan micro. Vi åt och sen letade present till Simons mamma. En visit på glasbanken. Bojkottade badhuset, igen, för att fira Simons mamma på ett litet kalas istället. Hem och panik skriva en bokrecension på en oläst bok. Det gick, men det tog sin lilla tid. Det var ju på engelska också för tusan!

Idag började skoldagen med samling för hela skolan, vilket inte var så många, men iallafall... Skolan har ekonomisk kris och måste skära ner, har det beslutats uppifrån. 4 lärare får kicken och 2 linjer ska försvinna helt... Kul värre? Som tur är, så påverkas inte vi som går där just nu, mer än att lärarna är depp och totalt opepp. Blev inte mycket till bokrecensions redovisning där inte, men det gjorde inget. Ingrid är en bra lärare! Läste klar boken och tränade på gymet. Möte igen och sen började vi idrotten tidigare än vanligt. Spelade Ultimate. Något jag tycker är skit kul... det gånger man hamnar i ett osjälviskt lag och man passar till varandra. Tror jag fick hela 5-6 pass... tack... be fan i mig inte om hjälp i försvaret sen då!!

Kommentarer

  • SysterYster säger:

    Daten på fredag är bokad och uppskriven i agendan *hihi* Och självklart kan vi smita förbi någon sminkhylla eller två! :P

    *kram*

    2007-04-25 | 11:24:43

Kommentera inlägget här: