Börjes barnbarn

föralltid

Kontroll?

Sov lite för länge imorse, men jag lyckades ändå göra mig iordning OCH fixa curry-sås. Jaa, jag fixade sås på morgonen, för jag kan inte äta ris utan sås. Det blir alldels för torrt. Var lite nervös inför redovisningen. Jag var ju först ut. Men det gick bättre än väntat. Dock så förstod jag nog inte all den konstruktiva kritiken jag fick... Imorgon ska jag eventuellt vara oppnent. Får se hur det känns.

Slutade tidigare än vad jag hade räknat med, så jag åkte hem och lagade mat med Simon. Han fixade potatisen och jag firrarna =P Det bli riktigt gott, och jag är kanon nöjd. Lite för mycket salt på min firre bara. Simon åkte till jobbet och jag somade(!) i sängen. Fan också! Jag som hade tänkt att ta en promenad. Fick käka middag uppe i huset innan det bar iväg till badhuset.

I badhuset gick det riktigt bra, eftersom vi körde passet ihop med A. Det är precis sånna pass som jag önskade att jag kunde genomföra. Hoppas att jag får ork till att ta tag i gruppen och rycka upp dom. För det behövs verkligen. Nått som är skit är att jag hade totalt glömt bort att det är del 2 på utbildning i helgen. NU i helgen! Allt kommer gå i ett kör nu. Hur ska jag lyckas hålla koll på både utbildningen och packa till Sälen??

Dagens:
Humör:
Bra, men trött efter den dåliga sömnen
Klädsel: Jeans och v-ringad tröja
Frisyr: Undan med luggen
Dryck: ISKALL mjölk
Mat: Flundra och potatis, samt lasagne
Träning: Blev ingen promenad eftersom jag somnade =/
Väder: Regn
Låt: Marie Lindberg - Trying to recall
Pryl: Spisen
Toppen: Redovisningen är gjord och den gick bättre än väntat
Botten: Att jag somnade (dock inte en katastrof) och att jag hade glömt bort att det är utbildning till helgen.
Vill ha: Mer kontroll över det som kommer hända här närmast (Utbildning i Örebro och Sälen nästa vecka)

Kommentarer

  • Liza säger:

    Du är utmanad! =) Se min blogg för mer info!

    2007-03-08 | 19:51:59
    Bloggadress: http://lizelus.blogg.se

Kommentera inlägget här: