Börjes barnbarn

föralltid

Spex

image17Jag har hittat en bikini!
Inte helsvart och den finns i min storlek, och den ser inte jätte tantig ut tycker jag. Iallafall om jag jämför med de som jag hittar i min storlek. Det är hemskt! Anyway, överdelen finns i två olika modeller. Ena (den på bilden) håller tuttarna på plats och man kan leka & vara glad, men den ser liiite tantig ut. Den andra ser ju betydligt mer ungomdlig och sexig ut. Underdelarna finns i vanlig trosa, vanlig fast med hög linnig och boxer. (www.halens.se)

Fisken blev kanon god igår. Somnade sent, men direkt, när jag la mig. Var dock fortfarande trött när jag vaknade, men drog mig upp ur sängen ändå. Käkade en mycket god & nyttig frukost. Trodde att jag var i god tid, men ack så fel jag hade. Missade bussen, och jag fattar inte hur. Simon fick skjutsa mig in. Hade engelska på morgonen, men bad fröken snällt om att få jobba med engelskan på min håltimme istället (alltså nu) eftersom vi skulle öva/fixa med spexet. Det är mycket roligt, och kommer definitivt att bli det sen när vi uppträder. Skippade styrketräningen också och fortsatte med spex. Käkade lunch och nu sitter jag på håltimme.. och oj vad jag jobbar med engelskan (inte). Känner mig lite sjuk, faktiskt. Lite febrig, tror jag. Men jag ska kämpa hela dagen ut. Vi ska spela brännboll på idrotten sen och det vill jag inte verkligen inte missa! Ska även spela badminton på kvällen, om det finns banor lediga.

Helvete vad irriterande det är när all text man skrivit bara försvinner!!!! Det är ju kasst!!! Speciellt när man nästan har skrivit klart och man dessutom har skrivit ganska mycket!!! FAN!!! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: