Börjes barnbarn

föralltid

En läxa

Step & Core är bokat! Det känns himla bra och kul. Ska bli spännande. Är lite orolig över core dock. Inbillar mig att de andra kommer vara värsta fit 4 fight eftersom de kört det många gånger och att det kommer vara skit jobbiga övningar som alla orkar utom jag(!) =P Jaja. Dit ska jag också komma *asg* Body Jam idag gick inte så bra. Jag åt på tok försent och fick håll så det heter duga. Det gjorde så ont att jag inte ville röra mig egentligen, men va fan.. man kan ju inte stå stilla på ett Body Jam pass heller! Jag svettade mig genom passet. Helt slut blev jag. Mer än vad jag brukar och det kändes ju lite depp också. Sen hjärtat och hela kroppen lugnat ner sig, så blev jag illamående =/ Troligtvis pga den sena maten. Nu har jag iallafall lärt mig en läxa:
 
Att äta mat i god tid före träning så att maten hinner smälta ordentligt.

Nu ska jag ta mig nått slags kvällsmål och sen får det nog bli sängen. Imorgon är det morgonträning med mina simmare. Sen blir det till gymmet med Nettz och på kvällen ska jag vibba med mamma.

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Hejdu! Det är väl klart att det är sant =) Kolla här så får du se: http://sv.wikipedia.org/wiki/Internationella_nalledagen

    Jag skulle aldrig ljuga om något så viktigt!

    Ha det bra! Bra tränat föresten!! =) //Sanna

    2007-10-29 | 22:14:57
    Bloggadress: http://kontrakt.blogg.se

Kommentera inlägget här: