Börjes barnbarn

föralltid

Påskhelg

image211På påskafton blev jag lite smått väckt av mobilen. Farmor som ringde, men det kopplade inte riktigt att det var min telefon som ringde. Somnade om. Sen ringer det på dörren "nej" tänker jag. Orkar inte. Sen börjar det fifflas med brevinkastet, och då blev jag lite orolig att de där (vilka det nu är) som pillat loss skruvar på brevinkast i området, för att troligtvis förbereda för inbrott, kommit till mig. Började fundera på vart jag har en träpåk eller liknande. Men efter ett tag hör jag en bekant röst som ropar "hallå" genom brevinkastet. *Suck* Då kom jag jag ju på. Det är ju påskafton. Wille är påskgubbe. Fick ett fint påskbrev i utbyte mot lite godis.

Klockan tickade på, och vid 14.00 skulle jag befinna mig hos farmor på påskmat. Gjorde mig iordning och fick skjuts till huset först. Sen åkte vi hela högen bort till farmor och faster med familj som väntade. Eller nej. De hade redan börjat äta =P God mat hos farmor som alltid. Sällskapade. Iallafall så gott jag orkade. Var ju lite sleten =P Efter besöket åkte vi hem till huset och kopplade in singstar =P Då vaknade jag till liv och rockade loss ordentligt. Simon kom upp och var med en stund innan det var dags att stänga igen så barnen kunde sova. Simon och jag åkte hem och tittade på sing-a-long och reprisen av så ska det låta.

Påskdagens morgon kom, och jag åt frukost och satte igång med städning ganska direkt. Sandra skulle komma upp en sväng, och det såg ju ut som fan här hemma. Så jag gjorde ett rejält ingrepp innan reprisen på Let´s Dance började. Fan vad gött med Tina och Tony i final =D Sandra kom och vi köpte pizza och tittade på film. Pratade lite o så. Sandra gick hem och jag tog det lugnt. Tittade på top model 9 och miss secret agent 2 innan jag tassade bort mot sängen.

(På bilden har vi pappa med en glad påskgubbe och kärring, som dessvärre hann plocka av sig huckle och hatt)

Kommentarer

  • SysterYster säger:

    Ja, riktigt synd att de hann få av sig huckle och hatt juh :(

    Ska du bänka dig framför tv.n klockan åtta eller?

    Kram.

    2008-03-24 | 19:00:49
  • SysterYster säger:

    Ja... han med blod i munnen va!?

    Nu börjar det snart igen... :) Vad tyckte du om Daniel då!? Jag diggade i alla fall!

    Kram.

    2008-03-24 | 20:23:43
  • Alexandra säger:

    Träpåk å grejjer! haha!!
    Hos dig skulle jag inte vilja va brevbärare när du har såna tankar.. Hahaha!!

    2008-03-25 | 11:56:39
    Bloggadress: http://kittykiller.blogg.se
  • Cathrine säger:

    Jisses amalia, fysjutton inte kul att vakna och tro att det är inbrott på gång. Påskärringen och gubben var fina utan sina huvudbonader men det hade varit kul att få se dem i hela utstyrseln :)

    2008-03-25 | 18:13:09
    Bloggadress: http://www.cathrines.net

Kommentera inlägget här: