Börjes barnbarn

föralltid

27/7 2009Emma <3 Simon

Kommentarer

 • Annika säger:

  Men åhhhh, grattis!!!!! Känns bra va´?

  Wow vad mycket du har kommenterat på min blogg! Vad roligt! Jag blir alltid så himla glad för du är nog den enda som verkligen läser igenom allt (känns det som iallafall)!

  Nu ska jag svara lite på det du skrivit: Jo, vi bor i lägenhet och har tre hundar. Och två katter.... kan bli en aning mycket ibland, om man säger så. Vi har fem rum på 106 kvm och det kan låta stort men med tanke på att alla tre barn bor hemma samt en pojkvän då och då + då djuren samt att vi bara har tre sovrum, ja då är det inte så stort. Anders och jag sover i allrummet, haha!

  Vad roligt att du tycker att vi är lite som din familj! Kanske därför vi "fann" varandra på bloggen?

  Two flies in a smell, visst är det bra? Kommit på alldeles själv! :-)

  Stor kram till dig från mig!

  2009-07-29 | 08:29:27
  Bloggadress: http://ankanb.blogg.se/
 • Emma säger:

  Hej!

  Vad tycker du om mobbing egentligen?

  Har du själv varit eller är utsatt för mobbing?

  Då är min blogg nånting för dig! Jag har nämligen börjat skrivit om mobbing nu och kommer att ge dom som är utsatt för mobbing massor med tips och råd. Du kommer även att kunna läsa mina erfarenheter som mobbare (förr) och som mobbad. Tycker du att det är en bra blogg? lägg gärna till mig på bloglovin och följ bloggen om mobbing + massa annat. Jag gör inge reklam för att få mera läsare utan jag berättar bara att bloggen handlar om mobbing för det är många som ignorerar det och bryr sig inte om det. Men jag brinner för det. Jag vill hjälpa så gott jag kan med att hjälpa människor som är mobbad och saknar självförtroende. Bloggen kommer också att handla om drogor, våldtäckt och massa mera. Kika in vettja. Kanske du tycker om den!  Tack!  Ps, du kan även skriva en kommentar om du vill dela med dig av dina erfarenheter.  emmaeriica.blogg.se

  emmaeriica.blogg.se

  2009-08-01 | 19:35:41
  Bloggadress: http://emmaeriica.blogg.se/

Kommentera inlägget här: