Börjes barnbarn

föralltid

Dansabstinens

Hemma...
...efter en grym dag med Bliss Day utbildning i sthlm. Man kan ju iaf säga att min dansabstinens är stillad. Åtminstone för ett tag =P Upp tidigt som fan, som jag nämnde i förra inlägget. Det gick jättebra med tåget. Inga förseningar (som folk säger att det ofta är?) Kom fram. Hittade rätt tunnelbana ganska smidigt. Mycket lättare när man är två.

Sen blev det dans dans dans, lite teori, och då lite mera dans. Lovely. Synd bara att jag inte är så bra att jag önskar att jag vore. Slutade typ en timme tidigare, så vi njöt länge av den mycket uppfriskande duschen. Tog oss mot tunnelbana och tåg.

På tåget pratade med en trevlig sthlm:are som skulle flytta till Karlstad. Jag misslyckades totalt med att hjälpa en icke svensktalande resenär. Sämsta ever. Min engelska bara försvann. "Karlstad?" "Ehh, nej det här är Degerfors" Pucko! Jaja. Han förstod iaf att det var fel hållplats.

När vi klev på tåget gjorde jag ju dessutom ett halvdant försök att förklara att han får visa biljetten när konduktören kommer (vad i helvete heter konduktör på engelska?? paus.. kollar upp på google översätt... alternativ 1.conductor eller alternativ 2.checktaker... bara så ni vet liksom)

Nu är jag helt jävla slutkörd. Så jag ska gå och lägga mig.

(Bliss Dance Academy reklamfilm)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: