Börjes barnbarn

föralltid

Dopp i sjön

Lördag lördag lördag.. Jag sov ganska länge idag. Tyckte jag var värd det efter den intensiva dagen i sthlm igår. Älskling och jag käkade mumsig tacos på La Bella (tidigare Romana) innan vi åkte till dfs och hälsade på älsklings mamma. Hem igen och tog emot tjejen som tittade på lägenheten. Hon ville se den igen.

Därefter blev det ett dopp i sjön =D Wiie! Så gör man mig glad. Släng i mig i sjön och låt mig bada en stund så blir jag glad. Det var lite svalt, men uppfriskande (kallt skulle somliga andra tycka, haha) Åt middag/kvällsmat och sen chillade jag framför en film. Skönt skönt.

Den senaste tiden har jag tragiskt nog uppdaterat mig på facebook (att jag hamnade där tillslut iaf?!) Uppdaterat --> alltså läst vad andra har haft för sig de dagar jag inte kollat. Märkligt egentligen att man vet så mycket om en person som man knappt pratar med i verkliga livet, men som man konstigt nog är vän med på facebook.

Föresten, så var det fredag den 13:e igår. För den som missat det. Och har ni hört om killen som blev träffad av blixten fredag den 13:e klockan 13.13? Det är, jag vet inte vad. Hörde på nyheterna på radion. Galet?!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: