Börjes barnbarn

föralltid

Flyttat!

Sådär då =P Då har vi flyttat till hus. Det känns helt underbart bra. Så skönt med tanke på hur jag kände i början. Raka motsatsen var det då ungefär. Men nu känns det klockrent. Vi flyttade hela skiten i torsdags (bortsett från typ lite blommor, lampor och tavlor), men vi - älskling, jag och Smulan - flyttade i torsdags och sov första natten här i huset.

Sen har det ju fortsatt vara totalt kaos. Flyttkaos. Allt övrigt kaos med badhus, Funky och skolan m.m har ju ordnat upp sig. Det känns som att jag har hunnit med hur mycket som helst de här dagarna. Packat ner, packat upp, ställt i ordning osv. Men det är långt ifrån klart *torka svetten ur pannan lite granna*

Under helgen firade vi med lite mat, vin och CSI. Bra grejer. Någon dag (tappar ju totalt bort dagarna när allt går i ett så här) gick vi ut på en liten promenad. Den var tänkt som en liten promenad iaf, men den blev visst på två timmar. Vi gick bort till Fisksjön och gick lite vid promenadslingorna där och klättrade upp i fågeltornet. Skönt med lite omväxling i flyttkaoset.

Snart är det tillsyn, överlåtelse och kontraktskrivning för lägenheten också.
Feels good.


Flyttkaos i köket och Smulan ute på äventyr i hallen.


Som sagt - flyttkaos! Här är vårt kontor/datarum.


Smulan test-ligger alla golv och sniffar runt på allt. Jag tror hon har godkänt huset. Hon ger ett stort plus i kanten för att hon har fått gå ut i koppel och ätit gräs!


Sängen är iaf bästa platsen!


Mumsiga kantareller hittade jag på långpromenaden.


Sovrummet. Första rummet som är så gott som "klart". Ska bara ut med en byrå, och in med en annan.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: