Börjes barnbarn

föralltid

Let´s Dance

Bunkrat upp med brieost och choklad, för nu är det dags igen - Let´s Dance. Vem åker den här gången? Här är mina åsikter iaf:

Willy - Haha fy fan vilken skön snubbe. Men dansa kan han ju fortfarande inte göra. Underhålla däremot. Det är han proffs på.

Kling - Jävligt bra skakat med allt det hon inte hade. Smal är ju bara förnamnet på kvinnan. Helt okej dansat, men koreografin tyckte jag var sådär och musiken var helt värdelös. Gav ju knappast några samba känslor.

Sauk - Helt okej.

Birro - Det var roligt att se honom le och han var riktigt charmig idag, men nej. Det är dags för honom att åka hem tycker jag. Han har nog nått sin topp, så då är det dags att lämna.

Molly - Jag tyckte hon skakade på ganska bra ändå.

Mattias - Humle och dumle är det inga fel att titta på. Det var charmigt, roligt, men inte jättebra. Helt okej.

Gudrun - Håller med domarna. Det var hennes sämsta dans. Hon visade lite osäkerhet jämfört med tidigare. Fortfarande glad, så det var underhållande tycker jag.

Claudia - Bästa showen. Hon var himla vacker ikväll också tycker jag.

Jag tycker det är Marcus som står på tur att lämna. Men sen kan ju vad som helst hända. Det har vi redan fått erfara i det här programmet då Agneta åkte ut. Det är lite snajsigt att de har med en del aktuella händelser som Dolph´s insats i Melodifestivalen och Elisabet Höglund som fått sparken (eller vad det nu är som pågår?) David Hellenius är förövrigt en bra programledare.

Vem blir det ikväll?


Efter samban ikväll kan jag inte låta bli att associera till bästa deltagaren i Let´s Dance EVER - Tina "the one and only" Nordström. Hon fick ju fullpott på sin samba. Hon krossade verkligen. Jag minns också Magnus Samuelssons danser. Han kunde verkligen röra på höfterna! Morgan Alling och Tony Richardsson var ju också två av mina favoriter. Måste ju nämna Karl-Petter också =P

Hmm, fick lite minnesbilder sådär =P

Kommentarer


Kommentera inlägget här: