Börjes barnbarn

föralltid

Kursstart imorgon

Skrev iallafall ihop opponerigen och skickade iväg. Kollade igenom arbetet, men det blev inget med analysen. Jag får ta det imorgon.

Badhuset gick fint. De simmade kalasbra och jag fick ut all information, har skickat ut på mail och lagt ut på hemsidan. Garderat mig till tusen på den fronten.

Nu har jag mentalt förberedd.... naah.. redo... eller nej.. jag känner att jag fysiskt kommer att klara av imorgon... hmm.....

....jag har inget val. Jag måste iväg imorgon. Godnatt.

Kommentarer

  • FUN & FEARLESS IN BARCELONA säger:

    SV: Nää ingen fara :-) Tycker också det är intressant. Jag tror det enklaste skulle vara att gå efter mått... Kanske hur många cm man är i omkrets när man har armarna längst med sidorna.. för det är ju ofta armarna som nuddar vid den andra passageraren... rumpan hålls ju in utav armstöden :-)



    Håller med dig, det är stor skillnad på stolarna, ryanair till exempel har inte direkt stora säten, men sen e de ju lågprisbolag också :-)

    2010-01-24 | 23:31:38
    Bloggadress: http://ladyhumpalot.blogg.se/
  • FUN & FEARLESS IN BARCELONA säger:

    SV: Jag drog till Barcelona första gången hösten 2008 & pluggade spanska... sen flyttade jag hit på riktigt i april 2009 och bor här sedan dess :-) Killen träffade jag här ;-D

    2010-01-25 | 20:00:37
    Bloggadress: http://ladyhumpalot.blogg.se/

Kommentera inlägget här: